Costin Craioveanu, fostul soț al Mihaelei Cernea, a fost condamnat la închisoare pentru că a produs un accident sub influența alcoolului. Incidentul a avut loc în urmă cu un an, chiar în apropierea casei unde locuiau fosta parteneră și cei doi copii ai lor. Iată decizia completă a judecătorilor!
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!
Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au fost căsătoriți timp de două decenii. Solista trupei Class a obținut ordin de protecție împotriva fostului soț, după ce a agresat-o fizic. Acest lucru a ieșit la iveală după ce soțul artistei s-a urcat la volan în stare de ebrietate și, în proximitatea casei unde locuiesc soția și cei doi copii ai lor, Leia și Leon, a făcut accident, avariind două mașini. Mai mult, acesta a încercat să convingă autoritățile că nu el se afla la volan, ci femeia care îl însoțea, însă camerele de luat vederi de pe stradă au dovedit altceva.
Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Ada, actuala soție a lui Costin Craioveanu: „Are o firmă de…'
Costin Craioveanu, fostul soț al Mihaelei Cernea, condamnat la închisoare după ce s-a urcat beat la volan și a avariat două mașini
La finalul anului 2022, Costin Craioveanu a fost condamnat la un an de închisoare, pedeapsă care a fost suspendată sub supraveghere. Totodată, fostul soț al Mihaelei Cernea a fost obligat să presteze muncă în folosul comunității timp de 60 de zile în cadrul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti sau în cadrul Administraţiei Domeniului Public Bucureşti-Sector 1.
„Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. (1) Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. (10) Cod procedură penală condamnă pe inculpatul Craioveanu Costin Iulian la pedeapsa închisorii de 1 an sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe (faptă din 29.01.2022). În baza art. 91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani, conform dispoziţiilor art. 92 Cod penal, termen care va curge de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 93 alin. (3) Cod penal, dispune ca pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti sau în cadrul Administraţiei Domeniului Public Bucureşti-Sector 1, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare’, se arată în decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 5.
Costin Craioveanu a făcut apel la hotărârea magistraților
Probabil nemulțumit de decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 5, Costin Craioveanu a făcut apel, însă acțiunea nu a fost în favoarea sa. La începutul acestui an, judecătorii Curții de Apel București au considerat contestația ca nefondată și au respins-o.
„Solutia pe scurt: Decizia penală nr.241/A din 29 Februarie 2024 – În baza art.421 alin.1 pct. 1 lit. b Cod de procedură penală, respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Craioveanu Costin Iulian, împotriva sentinței penale nr. 2606 din data de 03.11.2023, pronunţată de Judecătoria Sectorului 5 București, în dosarul nr. 13378/302/2023, sentinţă pe care o menţine. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariul din oficiu al inculpatului-apelant, se va avansa din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei şi va rămâne în sarcina statului. În baza art.275 alin.2 Cod de procedură penală, obligă pe apelantul-inculpat Craioveanu Costin Iulian la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 300 lei. Definitivă. Pronunţată, prin punerea la dispoziţia inculpatului-apelant şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei’, se arată în decizia instanței.
Sursa foto: Facebook & Captură Video