CRBL, prima reacție după ce a fost surprins alături de o tânără, la o lună de la anunțul divorțului: „Nu trebuie să dau justificare nimănui, îmi trăiesc viața cum știu. Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect, iar ea…”

.

CRBL a avut o primă prima reacție după ce a fost surprins alături de o tânără, la o lună de la anunțul divorțului de Elena. Cântărețul a fost ieri în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, și a făcut câteva precizări legate de despărțire, dar și despre cele mai recente imagini cu el surprise de paparazzi. Totodată, el a dezvăluit în ce relații e acum cu fiica lui, Alesia, după separarea de mama ei. Iată ce a spus artistul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


La începutul lui aprilie, CRBL a anunțat divorțul de soția lui, Elena, după 16 ani de căsnicie. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii și apropiații lor, mai ales că aceștia participaseră recent la emisiunea „Power Couple’, de la Antena 1, unde părea că totul merge bine în relația lor.

Citește și: Elena, mesaj optimist la o lună de la anunțul divorțului de CRBL: „Viață nouă. Noi începuturi'. Ce imagini a postat pe TikTok


Citește și: Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de mama ei: „Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă'

Citește și: Diana Dumitrescu și-a schimbat regimul de viață și a slăbit. Ce diagnostic a primit din partea medicilor: „Așa dureri ce am avut, nu mai îmi vine să mănânc, pentru că mi-e frică'

Citește și: Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, mesaj emoționant după moartea actorului Costel Constantin: „A plecat în cer, la soția lui. Ne spunea cât suferă de dorul ei…’


CRBL, prima reacție după ce a fost surprins alături de o tânără, la o lună de la anunțul divorțului

Ieri, 22 mai, CRBL a avut o primă apariție publică, la TV, după ce a anunțat divorțul de soția lui, Elena. Cântărețul a specificat faptul că despărțirea a fost de comun acord și că încă de la începutul relației lor și-au promis că atunci când se va stige flacăra, vor încerca să o aprindă. Însă, se pare că-n ciuda eforturilor lor, nu au mai reușit să-și salveze căsnicia…


„Ar trebui să-ți pară bine în cazul nostru (n.r. pentru faptul că s-au despărțit), pentru că a fost o despărțire de comun acord. Noi suntem, am fost o familie unită, am construrit niște lucruri extraordinare, Alexia poate confirma acest lucru. Noi ne-am promis în urmă cu 16 ani că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra, să încercăm să o aprindem și am încercat să facem treaba asta.’, a declarat CRBL în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

CRBL nu a putut oferi, totuși, o dată exactă pentru momentul în care s-a stins flacăra iubirii în căsnicia cu Elena. Spune el, nu a fost un motiv anume, ci pur și simplu au simțit că e mai bine să se despartă.


„Nu am un termen, o dată (n.r. când s-a stins flacăra iubirii), se simte, nu e un motiv anume. Când ajungi acolo și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la o masă ca un adult și stai de vorbă. Așa am hotărât să facem acest pas. Știu că acasă poate nu pare așa, pentru că divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi și alte lucruri. La noi nu a fost cazul, nu facem parte din șablonul ăsta, dar am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi și de familia noastră, mai bine să luăm o decizie echilibrată. Știu că nu sunt mulți care pot face asta și s-au complăcut.’, a mai spus acesta.


CRBL: „Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect, iar ea…’

De curând, CRBL a fost surprins în compania unei tinere în vârstă de 23 de ani, fapt ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă el și-a refăcut viața amoroasă, după despărțirea de Elena. Artistul a avut o primă reacție legată de acest subiect în emisiunea „La Măruță’. El a precizat că „nu trebuie să dea justificare nimănui’ și că „își trăiește viața cum știe’, fără să spună însă dacă are sau nu o relație cu fata respectivă.


„Eu mă amuz, am văzut, mă amuz foarte tare. Nu comentez subiectul ăsta pentru că e abia începutul, iar ei abia așteaptă să se distreze pe treaba asta și îmi pare rău că oamenii de acasă văd ce citesc și e un circ. Nu trebuie să dau justificare nimănui, îmi trăiesc viața cum știu și fiecare face asta. Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect, iar ea e destul de matură, inteligentă, eu și Elena suntem într-o echipă pentru ea, am schimbat doar acoperișul, în rest comunicare zilnic.’, a mai completat el.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!