CRBL, primele imagini cu noua iubită, după divorț. Cine este tânăra care i-a furat inima artistului și cum au fost surprinși împreună, la festival

 Miniosu Alexandra
.

Au apărut primele imagini cu CRBL și noua lui iubită, după divorț. Se pare că nu durat prea mult până ce artistul și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei, după ce el și, Elena, mama fiicei lui, s-au despărțit. Cântărețul și noua lui cucerire pare că vor să se distreze la maxim vara aceasta și iau festivalurile la rând. Iată cine este fata care l-a vrăjit și cum au fost surprinși împreună!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Vestea că CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie din partea lor, mai ales că au o fiică împreună și participaseră, de curând, în emisiunea „Power Couple', de la Antena 1, unde părea că au o relație extrem de bine sudată.

La câteva luni de la anunțul divorțului, se pare că CRBL iubește din nou. Potrivit informațiilor apărute în presă, în ultima perioadă, cântărețul și-ar fi făcut o nouă iubită, mult mai tinerică, alături de care se distrează pe cinste. După ce au fost împreună la Neversea, aceștia și-au făcut apariția și la un alt festival, Beach Please, unde au dansat până dimineața.

crbl-2crbl-2

Citește și: CRBL vorbește aproape zilnic cu fosta soție, Elena Viscu, deși are o nouă iubită. Cât de afectată e fiica lor din cauza divorțului: „Nu a trecut peste acest hop. Mai are un pic și…'

Citește și: CRBL, surprins în compania unei tinere, la o lună de la anunțul divorțului. Imaginile demonstrează că e un adevărat gentleman / Cine este și cu ce se ocupă femeia

Citește și: Delia Budeanu a lansat cartea „Jurnal. Rațiune și sensibilitate”, în care povestește multe dintre memoriile sale: „Mirosul busuiocului și al mentei, exalat la orice mișcare a bunicii, mă îmbia și mă reconforta”

Citește și: Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici: „Am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini. Suntem o generație mult mai…'

CRBL, primele imagini cu noua iubită, după divorț

Weekend-ul trecut, pe litoralul românesc s-a desfășurat Beach Please, unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii. Zeci de vedete și-au făcut, pe rând, apariția, în ținute excentrice, pentru a se distra pe melodiile lui Travis Scott, a Anittei sau a lui Wiz Khalifa și nu numai. Nici CRBL nu a lipsit de la distracție, ce a venit alături de gașca de prieteni și, bineînțeles, iubita lui, Olga.

Potrivit Cancan, CRBL a ajuns la festival la ora 22:00 și și-a așteptat câteva minute bune gașca de prieteni, dar și iubita. Aflat pe treptele festivalului, acesta se uita nerăbdător la ceas, dornic să înceapă odată distracția. Odată ce aștia și-au făcut apariția, cântărețul a dat startul petrecerii, la VIP, acolo unde aveau biletele.

Aceeași sursă mai scrie că, după ce CRBL, prietenii lui și iubita sa și-au luat de băut, au început să danseze și să se distreze împreună. Între cântăreț și tinerica Olga ar fi avut loc apropieri tandre, atingeri, dar și priviri, semn că au interacționat toată noaptea. Artistul nu și-a mai putut lua ochii de pe ea, iar, la un moment dat, ar fi pus lanterna telefonului asupra ei, probabil ca să o admire mai bine pe șatenă. Vezi imaginile AICI.

Cum au fost surprinși împreună, la festival

De menționat e și faptul că CRBL și noua lui iubită, Olga, și-au asortat ținutele la festival. Aceasta a îmbrăcat o rochiță neagră, scurtă, și era încălțată cu o pereche de bocanci. Părul și l-a prins într-o coadă lungă, până la fund, și pe deasupra rochiței a avut o geacă de vară.

CRBL a îmbrăcat o ținută tot all-black, compusă dintr-o pereche de pantaloni sport negri, un tricou tot negru, iar în picioare a purtat adidași. De asemenea, el a purtat și ochelari de soare.

Cine este noua iubită a lui CRBL

Sursa menționată mai sus mai scrie că iubita lui CRBL, Olga, este un fotomodel în vârstă de 23 de ani, din Republica Moldova. Tânăra a câștigat și un titlu de Miss în Bușteni, în anul 2022. De asemenea, ea a colaborat cu mai mulți fotografi de peste Prut și pare să aibă mulți admiratori.

Olga își concentrează, însă, toată atenția asupra lui CRBL. Conform sursei citate, aceasta nu ezită să-i dea pupici și să-l îmbrățișeze.

Sursă foto:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton