CRBL, surprins în compania unei tinere, la o lună de la anunțul divorțului. Imaginile demonstrează că e un adevărat gentleman / Cine este și cu ce se ocupă femeia

.

La o lună după anunțul divorțului, CRBL a fost fotografiat de paparazzi CANCAN în compania altei femei. Cei doi au fost surprinși în timpul unei plimbări, apoi s-ar fi retras în apartamentul din Pantelimon al artistului. Tot el afirma, nu demult, că îi merge bine și se adaptează la viața de bărbat singur.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


La începutul lui aprilie, CRBL a anunțat divorțul de soția lui, Elena, după 16 ani de căsnicie. Vestea a fost total neașteptată, dat fiind că cei doi au concurat la „Power Couple și părea că au o relație sudată. Artistul s-a și mutat între timp, iar Elena și fiica lor locuiesc într-un apartament dintr-un cartier rezidențial din Ilfov.

Citește și: Elena, mesaj optimist la o lună de la anunțul divorțului de CRBL: „Viață nouă. Noi începuturi'. Ce imagini a postat pe TikTok


Citește și: Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de mama ei: „Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă'

Citește și: Carmen Rădulescu a mărturisit că îi era teamă de Jolt Kerestely: ‘M-a trimis acasă. Mi-a spus: Te duci și înveți piesa, te dregi cu ce vrei tu…’ Cum s-au împrietenit / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu în prezent cu tatăl lui: „Între noi doi parcă a fost o concurență în ultimii ani. Niciodată nu a înțeles că…’/ Nu și-au vorbit o perioadă lungă de timp


CRBL, surprins după divorț în compania unei tinere

Marți seară, paparazzi CANCAN l-au surprins pe CRBL în compania unei blonde superbe. Vezi mai multe imagini AICI. Cei doi nu au trădat apropieri tandre și nici nu se știe natura relației lor. Apoi, însă, cei doi s-ar fi retras în apartamentul din Pantelimon al artistului, acolo unde ar fi și înnoptat. Abia a doua zi și-au făcut din nou apariția.

Ca un adevărat gentleman, CRBL e fotografiat în timp ce o îmbrăcată cu hanoracul său pe tânăra care îl însoțea, pentru că afară era destul de frig. El a condus-o apoi spre Uber și împreună s-au îndreptat spre centrul Bucureștiului.


Aceeași sursă scrie că pe tânăra din imagini o cheamă Olga Guțanu și este originară din Republica Moldova. Ea are 23 de ani, lucrează ca fotomodel și este finalistă la un concurs de Miss la Bușteni, în 2022.


CRBL a anunțat divorțul luna trecută

CRBL a anunțat divorțul de soția lui, Elena, la începutul lunii trecute. Artistul nu a dezvăluit însă motivele din spatele acestei decizii și a făcut apel la intimitate.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.


Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena’, a scris artistul, în mediul online.

Sursa foto: Facebook & CANCAN