CRBL vorbește aproape zilnic cu fosta soție, Elena Viscu, deși are o nouă iubită. Cât de afectată e fiica lor din cauza divorțului: „Nu a trecut peste acest hop. Mai are un pic și...”

 Ifrim Georgiana
.

Zilele trecute, CRBL a apărut la festivalul Neversea cu domnișoara care se zvonește că i-ar fi iubită. Deși pare să-și fi refăcut viața amoroasă, artistul recunoaște că vorbește aproape zilnic cu fosta soție, Elena Viscu. Au rămas în relații bune și iau împreună toate deciziile ce o privesc pe fiica lor, Alessia, încă afectată de decizia divorțului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La începutul luni aprilie, CRBL și Elena Viscu au anunțat divorțul, după 16 ani de căsnicie. O lună mai târziu, artistul avea să fie surprins de paparazzi în compania unei alte domnișoare, pe nume Olga, mai tânără decât el cu 23 de ani. Tot alături de ea și-a făcut apariția și la Neversea, zilele trecute, gest care a întărit zvonurile că formează un cuplu.

crbl-1crbl-1

Citește și: De ce s-au certat Adda și CRBL în trecut: 'A vrut să îmi dea el mie peste nas atunci. Am suferit tare. Am simțit că-mi pică cerul în cap. M-am întors plângând și…' / Artistul și-a cerut scuze după 3 ani

Citește și: CRBL, adevărul despre divorțul de Elena, după 16 ani: „Nu a fost un șoc pentru noi! Problemele noastre sunt…”. Ce s-a întâmplat la Power Couple, unde au pozat în familia fericită

Citește și: Denis Drăguș s-a căsătorit cu Vanessa, iar naș le-a fost Marius Șumudică. Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă / Imagini de la nunta de poveste a fotbalistului: ce meniu au avut și cine a cântat

Citește și: Anca Lungu s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Harry Arampatzis, în mare secret. Nu a purtat rochie de mireasă, ci o ținută cu totul și cu totul diferită

CRBL vorbește aproape zilnic cu fosta soție, Elena Viscu, deși se zvonește că are o nouă iubită

Deși se zvonește că este implicat într-o altă relație, CRBL spune că păstrează o legătură bună și cu fosta soție, Elena Viscu. Decizia divorțului a fost luată de comun acord, așa că între foștii parteneri nu este loc de resentimente, conform spuselor artistului.

„Da, suntem doi adulți care au luat o decizie. Și comunicăm aproape în fiecare zi. Nu chiar în fiecare zi, comunicăm despre ce treburi mai avem. Nu așa e frumos?!', a spus artistul pentru cancan.ro.

Chiar dacă a trecut puțin timp de la divorț, artistul nu exlude ideea să se recăsătoarească: „Nu excludem nimic. Mâine pot pleca din țară, poimâine pot să mă însor și răspoimâine pot să divorțez și peste patru zile mă întorc în țară. Nu despre asta e viața?! Adunăm amintiri!'. Până acum, CRBL a fost însurat de două ori, însă ambele mariaje au eșuat.

Cât de afectată e fiica artistului după divorț

CRBL spune că fiica lui, Alessia, dă dovadă de multă maturitate, la aproape 14 ani, dar e încă afectată din cauza divorțului părinților.

„Da, Alessia e destul de matură și echlibrată. Și a trecut foarte matur peste acest hop, dar nu pot spune că a trecut, că încă suntem într-un proces. Mai are un pic și face 14 ani, deci suntem într-un proces de înțelegere', a mai spus el pentru sursa citată anterior.

Artistul mai spune că, în urmă cu un an, nici nu și-ar fi imaginat că va divorța de Elena Viscu.

„A fost și tristețe și eliberare, cumva. Adică eliberare, dar nu la modul „a fost o inchiziție, după care gata, libertate, să vezi acum ce începe'. N-a fost la modul ăsta. A fost o altă formă de a trece într-o altă etapă a vieții, unde dacă-mi spuneai anul trecut pe vremea asta, pe terasă, că se va întâmpla asta, îți spuneam că ar trebui să sari de aici. Și da, se întâmplă lucruri care nu am visat niciodată că se vor întâmpla', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton