Crina Abrudan a fost manechin, la 46 de ani, la Paris Fashion Week. Pentru ce designer a defilat și cum s-a simțit pe podium: ”Nu am putut să decidem ce rochie să port...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Crina Abrudan a defilat pe podium la Paris Fashion Week. Vedeta are o siluetă de invidiat, așa că poate activa oricând, cu succes, ca manechin. La celebrul eveniment din capitala Franței, protagonista noastră a urcat pe podium pentru creatorul de modă Denis Predescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

La vârsta de 46 de ani, Crina Abrudan are o siluetă foarte frumoasă și primește mereu complimente atât de la domni cât și de la doamne. Recent, designerul Denis Predescu i-a propus protagonistei noastre să defileze pe podium, la Paris Fashion Week, iar ea a acceptat, bucuroasă, oferta.

fb_img_1709300690615fb_img_1709300690615

Citește și: Crina Abrudan a renunțat la dulciuri de 2 ani, deși are trup de model: „Nu mă gândeam că o să ajung să nu mai mănânc zahăr”. Cine a determinat-o să-și schimbe stilul de viață și ce alimente nu mai consumă

Citește și: Cum evită Crina Abrudan discuțiile aprinse cu soțul ei, Gabi Popescu, după 16 ani de relație: „În momentul în care mă enervează ceva am învățat să…” / A spus și dacă îi controlează sau nu telefonul partenerului

Citește și: Cum se înțeleg Alin Oprea și Medana după un an de la nuntă: „Se spune că primul este cel mai dificil și plin de provocări. Le-am simțit și noi, uneori, ce-i drept…” / EXCLUSIV

Citește și: Mihaela Geoană, detalii neștiute despre familia sa. Ce gest impresionant a făcut fiul ei, Alexandru: „Avea câteva zile, nici nu mânca. Îl hrănea cu biberonul și mergea peste tot cu el” / EXCLUSIV

Cum s-a simțit Crina Abrudan în postura de manechin, la un eveniment atât de important, la vârsta de 46 de ani

Crina Abrudan a defilat pentru prima dată la Paris Fashion Week, pentru designerul Denis Predescu. Frumoasa blondină a realizat și un set de fotografii cu ținutele acestuia, în mai multe orașe din Franța, pentru catalogul colecției de la Paris. Vedeta a făcut fotografii la Cannes, Monaco și Saint Tropez.

'Am fost la Maison de lAmerique Latin, Paris Fashion Week, evenimentul nostru a fost coordonat de Paris Fashion Air. Au fost trei zile în care designerii au avut standuri unde și-au expus creațiile, iar de-a lungul fiecare zile au fost prezentări de modă. Denis Predescu, pentru care eu am defilat pe podium, a avut o colecție de 20 de rochii făcute special pentru Paris Fashion Week.', a declarat Crina Abrudan, pentru viva.ro.

Crina Abrudan: 'Am stat trei zile la Paris…'

Crina Abrudan a fost alături de designerul Denis Predescu la Paris Fashion Week, pentru prima dată, dar și în alte orașe precum Cannes, St. Tropez și Monaco, pentru a realiza fotografii cu vestimentațiile acestuia.

'Am fost și la Cannes, Monaco și la St.Tropez ca să mai pozăm rochiile. Și el își petrece mult timp pe la Cannes, unde are niște rochii la vânzare. Și am fost și eu în magazinul unde are rochiile și să o cunosc pe doamna care îi promovează rochiile acolo. Apoi am stat trei zile la Paris. A fost foarte frumos. Au fost foarte mulți designeri. Și, dintre ei, mulți români. Toți au avut stand-uri și în fiecare zi erau prezentări de modă de la 12 ziua până seara. Nu am ajuns să-i vedem pe Cătălin Botezatu și pe Clara Rotescu deși inițial așa era programat. Ei și-au prezentat colecțiile la Ritz.', a mai declarat Crina Abrudan, pentru viva.ro.

Crina Abrudan: 'Nu am putut să decidem ce rochie să port…'

Crina stabilise cu Denis să urce pe scenă o singură dată, dar pentru că le plăceau amândurora două rochii, vedeta a defilat de două ori la Paris Fashion Week, în două ținute, una roșie și una de culoare neagră.

'E prima dată când defilez la Paris. M-am simțit foarte bine pe podium. Mi-au plăcut foarte mult rochiile lui Denis. Inițial am zis că eu o să am o singură intrare pe scenă, la final, cu el. Și nu am putut să ne decidem care rochie să o port. La amândoi ne plăceau două rochii cum veneau, una roșie și una neagră. Și atunci am zis să fie cu două intrări. Eu să deschid prezentarea și tot eu să o și închid.', a mai declarat Crina Abrudan.

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton