Crina Abrudan, super sexy la 42 de ani. Motivul pentru care s-a apucat de sport, deși ura să facă mișcare

 Dumba Gabriela
.

Crina Abrudan arată senzațional la cei 42 de ani pe care i-a împlinit pe 17 ianuarie, iar secretul siluetei sale nu este dieta, cum ar putea crede lumea. Fosta prezentatoare TV a intrat într-un program de transformare corporală cu câteva săptămâni în urmă și rezultatele se văd deja.

UntitledUntitled

Crina Abrudan și-a uimit prietenii și fanii postând pe pagina sa de socializare o serie de înregistrări video în care apare făcând sport intens la sala unde merg și alte vedete din România. Este pentru prima dată când vedeta intră într-un astfel de program de transformare corporală, în condițiile în care nu s-a confruntat niciodată cu kilogramele în plus.

Deși nu intenționează să slăbească, ba chiar spunea, în urmă cu ceva timp că nu ar deranja-o câteva kilograme în plus, Crina spune că motivul pentru care s-a apucat serios de sport este să își tonifieze silueta. Blonda visează la pătrățele pe abdomen și musculatură fermă, perfectă pentru a o expune la plajă în lunile ce urmează. Dar mai sunt și alte motive.

„Am început sa fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.

Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg la sală pentru atmosfera foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv și nu mă plictisesc și pentru că faci tot timpul altceva.

Antrenament cu sfori, gantere, benzi, împing sania, arunc mingea medicinală, pedalez pe bicicletă. Nu mă plictisesc deloc și nici nu îmi dau seama când trece ora. La început a fost destul de dificil să mă acomodez pentru că nu aveam condiție fizică aproape deloc. Fac în curând șase săptămâni și sunt foarte mulțumită de mine. După ce închei programul de opt săptămâni vreau să continui pentru că mă simt extraordinar la antrenament', declară Crina Abrudan.

Pe muzica antrenantă, într-o atmosferă de club, vedeta trage de sfori, împinge o sanie grea, ridică și aruncă mingea medicinală, face genuflexiuni, fandări cu greutăți de 10 kg, împinge gantere, face crunch-uri cu forfecări și placă pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar lovește cu barosul într-o anvelopă de tractor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton