Cristi Brancu, după ce Teo Trandafir a rămas fără emisiune la Kanal D: „Este un reper în lumea televiziunii”. Nu au vorbit 20 de ani, din cauza rivalității dintre ei

 Ifrim Georgiana
.

La finalul lunii august, șefii Kanal D au anunțat că emisiunea lui Teo Trandafir va fi scoasă, temporar, din grila trustului de televiziune, pentru a reveni cu o nouă abordare. Prezentatoarea TV a început un nou drum în carieră și s-a alăturat emisiunii radio „Bară la bară', alături de Mihai Hînda. Cristi Brancu și-a exprimat, recent, regretul cu privire la retragerea lui Teo Trandafir din televiziune,  în ciuda rivalităților dintre ei. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea lui Teo Trandafir a fost scoasă din grila Kanal D, la sfârșitul lunii august, după mai multe schimbări majore care au fost aplicate formatului și programului de difuzare. Atunci, șefii trustului de televiziune au precizat că show-ul va reveni cu o nouă abordare, dezbătută împreună cu îndrăgita prezentatoare TV. Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii „Exclusiv VIP', a comentat retragerea lui Teo Trandafir din televiziune și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia, mărturisind că-și dorește s-o revadă într-un nou proiect.

te10te10

Citește și: Răspunsul lui Teo Trandafir, când un fan a întrebat-o dacă se mai întoarce la Kanal D: „Hai să lăsăm…”

Citește și: Teo Trandafir revine la radio, după ce a pierdut emisiunea de la Kanal D: „Când te întorci la o veche iubire simți…”. Ce emisiune prezintă

Citește și: DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost înmormântată în Turda. Sora ei geamănă a venit la funeralii din Anglia

Citește și: Cum arată iubitul lui Emil Rengle. Dansatorul a publicat primele imagini cu ei doi, în calitate de cuplu: „Să vă țină!'

Cristi Brancu, după ce Teo Trandafir a rămas fără emisiune la Kanal D

După ce emisiunea lui Teo Trandafir a fost scoasă din grila Kanal D, Cristi Brancu și-a exprimat regretul cu privire la suspendarea carierei prezentatoare TV. În ciuda rivalităților dintre ei, moderatorul emisiunii „Exclusiv VIP' este de părere că aceasta trebuie să revină pe micul ecran, pentru că este o jurnalistă cu mare potențial și de o valoare incontestabilă.

„Eu o admir pe Teo pentru tot ce a făcut. Acuma, cred că ea este în continuare arondată acolo. Altfel, mi-ar face mare plăcere să ne mai întâlnim și să facem emisiuni împreună. În momentul în care eu am apărut la Prima și am fost, cumva, pe același tronson orar era imposibil și din punctul postului Kanal D și al Primei TV să continuăm.

Eu o iubesc în continuare pe Teo. Sunt convins că un om de valoarea ei trebuie întotdeauna să fie la TV. Ar merita să fie în continuare, sub o formă sau alta, într-un format sau altul, Teo este un om cu un foarte mare potențial. E de o calitate extraordinară, deci trebuie să fie acolo!', a spus prezentatorul TV pentru fanatik.ro.

„Nu am vorbit 20 de ani'

Cristi Brancu recunoaște că el și Teo Trandafir nu au vorbit 20 de ani, pe fondul rivalităților dintre ei. Se pare că relația lor s-a îmbunătățit considerabil în ultima vreme, după ce au colaborat și au descoperit că există similitudini între ei.

„Relația cu Teo a început prost. A scris cineva de la revista VIP ceva în neregulă despre ea… Apoi a continuat deplorabil. Nu am vorbit 20 de ani. Acum evoluează minunat. O dată ce ne-am întâlnit, am descoperit că avem aceleași repere și gânduri. A fost o mare plăcere să colaborăm. În clipa în care am devenit concurenți, era, practic, imposibil să mergem înainte. Am mai vorbit, mai rar. Ne-am transmis gânduri frumoase. Cred că Teo este un reper în lumea televiziunii și e un profesionist căruia trebuie să-i găsești locul, că e păcat să o pierzi!', a mai adăugat el, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton