Cristi Brancu s-a certat, în trecut, cu Elena Cârstea din cauza unui bilet de avion: „Cum îți permiți să vorbești în felul acesta? Să le fie rușine...”. Prezentatorul TV o invitase în emisiunea lui

 Ifrim Georgiana
.

Cristi Brancu are o carieră de 30 de ani în televiziune și a avut invitați de seamă în emisiunea pe care o prezintă la Prima TV, „Exclusiv VIP'. Prezentatorul TV a povestit, recent, cum a încercat s-o aducă în platou pe Elena Cârstea, stabilită de mai bine de 16 ani în America. Condiția artistei a fost să i se asigure transportul, însă prețul biletului de avion a generat un conflict între ea și Cristi Brancu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea „Exclusiv VIP', de la Prima TV, l-a consacrat pe Cristi Brancu și mulți invitați de seamă au trecut prin platoul de televiziune. Prezentatorul TV nu s-a ferit să recunoască că s-au plătit sume mari pentru unele dezvăluiri în exclusivitate și a dat ca exemplu divorțul cuplului Deea – Dinu Maxer. Cristi Brancu a mai povestit cum a încercat s-o aducă în emisiunea lui pe Elena Cârstea, cu ceva timp în urmă, contra unei sume „mărișoare'.

el10-1el10-1

Citește și: Cristi Brancu, reacție neașteptată după ce a fost jignit în mediul online că-și neglijează părinții: „De ce judecați un om fără să știți despre viața lui? De ce scrieți, de ce răniți? De ce blestemați?” 

Citește și: Cristi Brancu, după ce Teo Trandafir a rămas fără emisiune la Kanal D: „Este un reper în lumea televiziunii'. Nu au vorbit 20 de ani, din cauza rivalității dintre ei

Citește și: Cine este Chef Ștefan Popescu, jurat la Chefi la Cuțite. E căsătorit, are 2 băieți și a lucrat ca pompier

Citește și: Actorul Dan Tomescu, celebru pentru showurile travesti, a murit la 65 de ani. A fost răpus de cancer. În ultimii ani a trăit în sărăcie, într-un demisol / EXCLUSIV

Cristi Brancu s-a certat, în trecut, cu Elena Cârstea din cauza unui bilet de avion

După ce o colegă i-a sugerat s-o invite pe Elena Cârstea în emisiunea lui, Cristi Brancu a luat legătura cu artista și a stabilit detaliile venirii acesteia în România. Una dintre condițiile solistei a fost aceea de a-i fi asigurat transportul. Prezentatorul TV a primit biletul de avion și a constatat că prețul era cam mare pentru cursa respectivă.

 „Exclusivitățile se plătesc sau apariția spectaculoasă a unei persoane. Există anumiți oameni pe care când vrei să-i plătești, mai bine le e dușmanul binelui. Mă o întreabă o colegă „nu vrei să o aducem, vine Elena Cârstea în România', o voce foarte mare a României. O viață spectaculoasă, doi copii, două fete înfiate, un soț extraordinar, o soluție de ieșire din această carieră fabuloasă. Iubită în America, cu o stare bună, două fete realizate, deci foarte bine. Nu voia puțin, cerea o sumă mărișoară.

Zic „bun, e OK'. Aflu că mai era o emisiune la care urma să se ducă, dar eu eram în direct. Suma era bună dacă făceam măcar două episoade. Zic „bun, e în regulă', după care zice „vreau să-mi plătești și biletul de avion din America'. „Îți plătesc și biletul de avion', dar în momentul în care am primit biletul de avion mi-am dat seama că cineva, poate nu Elena, lua un bilet care pentru condițiile ei putea să fie la fel de bun, dar era cu niște sute de dolari în plus. Și am zis „hai să ne lămurim că ăsta-i prețul și după aceea plătesc absolut tot', a povestit prezentatorul TV pentru cancan.ro.

„Cum îți permiți să vorbești în felul acesta?'

Din dorința de a optimiza costurile, Cristi Brancu a căutat curse la un preț mai mic decât cel al biletului primit de la Elena Cârstea. Artista s-ar fi arătat deranjată de gestul său și l-ar fi apostrofat public.

„Nu, au zis „am primit de la agenția X, ăsta-i prețul'. Eu am vorbit cu atâția oameni, că din America nu e greu să vii și să vezi cât e prețul. Sunt atâtea site-uri, cu un preț mult mai mic. Pe mine mă interesa să optimizez costurile și să o aduc pe persoana respectivă la interviu. Doamna respectivă, în noaptea aia a spus „să le fie rușine lui Brancu și celălalt era Fuego, la emisiunea lui, că din cauza lor n-o să mă vedeți în România'. Ce-ai făcut?! Dacă eu am vrut să-ți iau biletul în aceleași condiții pe care le doreai tu, dar nu puteam să arunc încă niște bani, stai o secundă! Ți-am refuzat onorariul? Nu. Ți-am zis că acopăr alea?!

Cum îți permiți tu, cunoscându-ne de 30 și ceva de ani, să vorbești în felul ăsta?! Lumea mi-a spus „băi, tu ai vrut, poate că nu trebuia să te bagi în chestia asta'. Uneori te întrebi dacă facerea de bine e chiar aia cu mama?! Eu nu am jignit-o, nu am zis „nu am', nu am zis „nu mă mai interesează', nu am zis „nu mai ești de actualitate'. Am spus „DA!', dar nu am făcut când și cu cine trebuia. Nu este o chestiune de ranchiună sau de răbufnire emoțională. E un business, frate, nu aveam 500 de euro în plus, în buget, în momentul ăla', a mai povestit el.

„Nu toți cer bani'

Cristi Brancu a recunoscut că apariția lui Dinu Maxer în emisiunea sa, după divorțul de fosta soție, Deea, a fost plătită.  

„Nu toți cer bani. Acum, spre exemplu, oamenii au înțeles care este treaba. Există oameni care nu sunt înnebuniți după televiziuni, după genul ăsta de interviuri, pentru că online-ul creează o bază de masă și nu mai e ca pe vremuri, ca acum 20 de ani, când dacă nu apăreai în presă nu existai. (…)

Le-am dat atunci. (n.r. Maxerilor) A fost un moment bun din punct de vedere al audienței, a fost viral și pe net', a încheiat prezentatorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton