Cristi Gram, chitaristul Phoenix, adevărul despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci, după ce a fost iar internat: "Ultimele analize atestă faptul că răspunde pozitiv tratamentului pe care îl parcurge"

.

Cristi Gram, chitaristul Phoenix, a oferit informații recente despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci, după ce în urmă cu o săptămână a fost internat iar. Nicu Covaci a fost operat pe creier și starea lui de sănătate nu este cea mai bună, însă se află sub supravegherea medicilor și colegii de la Phoenix îi roagă pe fani să-i țină pumnii artistului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Nicu Covaci trece iar prin momente grele. După ce, în urmă cu doar câteva luni a fost operat pe crieier, săptămâna trecută artistul s-a internat iar, pentru investigații suplimentare. Informațiile despre starea lui de sănătatate au fost, în general, foarte puține, motiv pentru care au apărut speculații dintre cele mai grave.

Cum se simte Nicu Covaci în prezent. Detalii despre starea de sănătate a fondatorului Phoenix


Liderul trupei Phoenix a fost operat în urmă cu trei luni de o tumoră la creier, apoi a urmat ședințe de radioterapie. Nicu Covaci este supravegheat acum de medici, iar starea lui este stabilă. „Nicu Covaci este într-o stare stabilă, așa cum o știm de o vreme încoace, a transmis trupa Phoenix, într-un mesaj pe Facebook, pe 7 iunie.

Cristi Gram, chitaristul Phoenix, vine cu noi detalii despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci.

‘De ziua de naștere (n.r. 9 aprilie) a nașului Nicu Covaci l-am sunat, l-am felicitat, n-am ajuns la mica petrecere, el este la Timișoara. Acum, după operația pe creier, și după externare, pentru Nicu Covaci urmează o perioadă mai delicată, în care învață din nou să meargă cu pași mari, câteva luni cu asta va rămâne. Dar, o să-și revină, e un luptător, așa cum îl știu eu!’, a declarat Cristi Gram pentru Playtech Știri.


În urmă cu câteva zile, Nicu Covaci avea să fie internat de urgență la Spitalul Județean din Timișoara, fiind dus pe secția de ATI.


„Starea lui Nicu este stabilă. Se afla în tratament de recuperare. Ultimele analize arată o îmbunătăţire a stării de sănătate, lucru care atestă faptul că răspunde pozitiv tratamentului pe care îl parcurge. Să-i ţinem pumnii să treacă cu bine peste această încercare!’, a mai declarat chitaristul trupei Phoenix.

Cristi Gram a intrat, prin legătură telefonică, în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru’, pentru a clarifica situația, chiar în ziua în care a apărut fake-news-ul că Nicu Covaci a murit.


Gram a povestit că, atunci când a aflat zvonurile, a sunat repede la spitalul timișorean, unde Nicu Covaci e internat. Medicul care se ocupă de Nicu s-a asigurat că îi transmite chitaristului și imagini vide în timp real. „L-am și văzut. Ne-am pupat prin telefon, a ridicat pumnul’, a povestit Gram. Acesta a continuat: „Nu înțeleg de ce sunt răspândite vești care nu vin de la o sursă sigură. Nicu a făcut un RMN care a ieșit foarte bine și care relevă faptul că șansele ca boala să îi revină sunt aproape zero. Tot ce mai e de făcut e ca Nicu Covaci să se recupereze și să se întoarcă pe scenă. 


Citește și: Fiica Mirelei Vaida, internată în spital de o săptămână: „Acuza dureri de cap și amețeli. Mă înfricoșa…E dureros să… / Cum se simte acum Carla, în vârstă de 9 ani

Citește și: Cum au fost surprinse fiicele lui Pepe înainte de nuntă. Ce mesaj i-a transmis artistul fiului său, de ziua de naștere: „Prințul meu perfect

Cum a aflat Nicu Covaci că are o tumoare pe creier

Artistul se plângea înainte de intervenția chirurgicală că medicii nu reușesc să descopere cu ce se confruntă, deși se simte tot mai rău.


„Am fost la două spitale de aici din Spania, la două în Timișoara și unul în București. Fiecare medic îmi spune altceva, nu am încredere acum în nimeni. Unii spun că, în ultimă instanță, este ceva la creier. S-a întâmplat ceva acolo. Eu, dacă șed, e bine. Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic…, spunea Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, pentru Fanatik, acum ceva timp.


Artistul a început apoi să aibă probleme cu vederea și să îi amorțească fața, în urma unui RMN i-a fost depistată tumora de la creier. Operația a durat șase ore, apoi Nicu Covaci s-a depărtat de scenă și a intrat într-o perioadă de recuperare.


Ovidiu Lipan Țăndărică spunea, la finalul lunii aprilie, că Nicu Covaci traversează o perioadă delicată, în care învață din nou să meargă.

De ziua de naștere a nașului Nicu Covaci l-am sunat, l-am felicitat, n-am ajuns la mica petrecere, el este la Timișoara. Acum, după operația pe creier, și după externare, pentru Nicu Covaci urmează o perioadă mai delicată, în care învață din nou să meargă cu pași mari, câteva luni cu asta va rămâne’, spunea Ovidiu Lipan Țăndărică.