Ce spune Cristi Mitrea despre relațiile toxice, după despărțirea de Andreea Mantea: „Nici un copil nu poate să te țină...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce spune Cristi Mitrea despre relațiile toxice, după despărțirea de Andreea Mantea. Cristi Mitrea și Andreea Mantea au format un cuplu în anul 2014, cunoscându-se prin intermediul emisiunii „Burlăcița', marca Antena 1. Cei doi și-au separat drumurile câteva luni mai târziu, iar de atunci luptătorul MMA nu s-a mai afișat alături de altă parteneră. Recent, fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' a spus de ce nu este adeptul căsătoriei și a făcut câteva dezvăluiri despre istoricul său amoros. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Cristi Mitrea despre relațiile toxice, după despărțirea de Andreea Mantea. Cristi Mitrea și Andreea Mantea s-au cunoscut în anul 2014, în cadrul emisiunii „Burlăcița'. Cei doi au format un cuplu timp de jumătate de an, însă s-au separat în perioada când prezentatoarea TV era însărcinată cu fiul lor. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Andreea Mantea a declarat că tatăl copilului ei a agresat-o fizic și emoțional, preferând să-l crească singură pe David. În primăvara acestui an, Cristi Mitrea spunea că nu are o relație apropiată cu prezentatoarea TV, deși în anii anteriori a fost alături de fiul său.

cr10cr10

Citește și: Cristi Mitrea nu mai vorbește cu Andreea Mantea. Ce relație are sportivul cu fiul lor: „Câțiva ani am fost aproape de copil, dar acum…'

Citește și: Kamara și Cristi Mitrea au continuat războiul în direct, la emisiunea lui Măruță: „Nu ți-e rușine! Ce realizări ai tu!”

Citește și: Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pe Internet la o lună după despărțirea de Andrei Neacșu: 'Dacă te simți pierdut, dezamăgit, confuz, întoarce-te la…'

Citește și: „Îmi pare rău pentru ea, dar pentru el mai puțin”. Tânărul de 17 ani care a ucis o fată de 14 ani și a înjunghiat un băiat în Grădina Botanică din Craiova și-a recunoscut faptele

Ce spune Cristi Mitrea despre relațiile toxice, după despărțirea de Andreea Mantea

Cristi Mitrea a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre căsătorie și istoricul său amoros. Luptătorul MMA a recunoscut că a avut relații toxice și este de părere că venirea pe lume a unui copil nu poate ține împreună două persoane care nu sunt compatibile. Fostul partener al Andreei Mantea nu crede în instituția căsătoriei, motivând că un act nu poate schimba viitorul unei relații.

„Eu cred că toxicitatea asta se raportează numai dacă vorbești despre doi. Nu poți să fii toxic dacă cealaltă persoană nu este toxică și ea. Normal că am trăit într-o relație toxică și mă duc doar în lucruri toxice. Unde există compatibilitate, indiferent cum ar fi unul, celălalt găsește acceptare. Dacă nu e chimie, nu mă împlic.

Eu m-aș căsători numai pentru petrecere. Nu consider că tradiția sau semnatul hârtiilor sunt un pilon puternic în viitorul relației, cum nici un copil nu poate să te țină într-o relație. Avem dreptul să fim fericiți', a declarat Cristi Mitrea, la Antena Stars.

Andreea Mantea spune că David nu vrea să-și vadă tatăl

În urmă cu câteva luni, Andreea Mantea spune că David nu vrea să-și vadă tatăl, în ciuda insistențelor ei. Prezentatoarea TV spune că nu vrea să intervină în deciziile luate de copilul ei, mai ales că subiectul este unul sensibil și generează certuri aprinse între ei.

„Uite, îți dau asta dacă te duci și te vezi cu tatăl tău, îți dau asta dacă stai cu tatăl tău în după-amiaza asta, căci nu voia. Pur și simplu nu vrea. Nu vrea și nu vrea. E foarte greu. E destul de mare să decidă singur. Nu mă mai bag pentru că intru în alte discuții, ne certam foarte tare. Ultima dată ce-am certat foarte tare pentru că am intervenit eu. Și nu vreau', a spus Andreea Mantea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton