Cristi Mitrea neagă că a fost violent cu Andreea Mantea: „E ușor să pozezi în victimă. Nu am niciun raport de la poliție” / Ea l-a acuzat că a bătut-o când era însărcinată și nu l-a trecut în certificatul de naștere al fiului lor

 Ifrim Georgiana
.

Cristi Mitrea neagă că a fost violent cu Andreea Mantea. Într-o discuție cu Cătălin Măruță, luptătorul MMA a spus că nu există plângeri pe numele său, nici dovezi care să-l surprindă în postura de agresor. Prezentatoarea TV nu l-a trecut în certificatul de naștere al fiului lor și l-a acuzat că a bătut-o inclusiv în perioada sarcinii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cristi Mitrea și Andreea Mantea s-au cunoscut în anul 2014, în cadrul emisiunii „Burlăcița’. Cei doi au format un cuplu timp de jumătate de an, însă s-au separat în perioada când prezentatoarea TV era însărcinată cu fiul lor. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Andreea Mantea a declarat că tatăl copilului ei a agresat-o fizic și emoțional, de aceea a preferat să-l crească singură pe David.

mi10mi10

Citește și: Cristi Mitrea, reacție acidă la adresa lui Zanni și a lui Jador: „Eu nu suport oamenii ipocriți, care nu au coloană vertebrală. Acum faceți melodii împreună. Vă certați, v-ați înjurat…”

Citește și: Zanni, reacție după ce s-a certat cu Cristi Mitrea, în direct, la Măruță: „Dacă te dai la duel cu mine, ne luăm la bătaie'/ L-a acuzat pe luptătorul MMA de violență domestică asupra Andreei Mantea

Citește și: Cristi Mitrea, reacție acidă la adresa lui Zanni și a lui Jador: „Eu nu suport oamenii ipocriți, care nu au coloană vertebrală. Acum faceți melodii împreună. Vă certați, v-ați înjurat…”

Citește și: Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii: „Într-o zi cu o mulțime de planuri, s-a întâmplat asta”

Cristi Mitrea neagă că a fost violent cu Andreea Mantea

Cristi Mitrea și Zanni au fost protagoniștii unei discuții aprinse când au stat față-n față în emisiunea lui Cătălin Măruță. La un moment dat, câștigătorul Survivor All Stars a amintit de acuzațiile de violență ale Andreei Mantea împotriva luptătorului de MMA. Discuția a fost reluată într-o ediție recentă a show-ului „La Măruță', acolo unde Cristi Mitrea e invitat permanaent.

„Vreau să te întreb, dacă tot îți place să fii sincer, dacă tu de-a lungul timpului a avut vreo plângere de la vreo fostă soție sau iubită? Ai avut vreo filmare, vreo înregistrare?', l-a întrebat Cătălin Măruță pe Cristi Mitrea, în cadrul propriei sale emisiuni.

La fel ca în trecut, Cristi Mitrea respinge acuzațiile Andreei Mantea și spune că nu există plângeri pe numele său.

„Nu, nu am avut, referitor la ce spunea copilul acesta (n.r. Zanni), și cu agresiunile nu, nu am primit nicio înregistrare cu mine fiind agresiv cu o femei și nu am niciun raport de la poliție, în legătură cu asta. E ușor să pozezi în victimă în ziua de azi și lumea… vorbeam de victimele astea (n.r. din emisiune), la ce s-a întâmplat aici', a răspuns acesta.

Andreea Mantea, grave acuzații la adresa lui Cristi Mitrea

După o perioadă de tăcere, Andreea Mantea a dezvăluit motivul real pentru care s-a despărțit de tatăl fiului ei. Pe Cristi Mitrea l-a acuzat de violență fizică, inclusiv în perioada când era însărcinată, și n-a dorit să-l treacă în certificatul de naștere al lui David.

„A venit timpul să va fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferință prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut să îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el să se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem', a scris în trecut Andreea Mantea în mediul online.

Ce relația are Cristi Mitrea cu fiul său, David

Andreea Mantea a mai avut o ieșire publică și a spus că fiul ei nu are o relație bună cu Cristi Mitrea. Potrivit spuselor ei, David își respinge tatăl și nu-l vrea în viața lui.

„Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred că își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui. Dacă a hotărât să între în viață lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere…

A spus că el și David au o relație magnifică. Realitatea este altă. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el (…) Oricum este înfiorător să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el', a mai fost o parte din declarația publică făcută de vedetă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton