Mihaela și Cristi Borcea ajung din nou în fața judecătorilor. Dosarul are legătură cu terenurile pe care le dețin

 Ifrim Georgiana
.

Mihaela și Cristi Borcea au fost căsătoriți timp de 23 de ani și au împreună trei copii –  Patrick, Melissa și Angelo. Afaceristul și fosta soție au divorțat în 2011, însă au păstrat o relație bună, datorită copiilor și a afacerilor pe care le conduc împreună. Peste aproximativ două săptămâni, Mihaela și Cristi Borcea vor ajunge din nou în fața judecătorilor, într-un dosar care are legătură cu stabilirea limitei dintre terenurile lor și ale unor vecini. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihaela și Cristi Borcea au fost căsătoriți din 1988 până în 2011 și au divorțat atunci când omul de afaceri a cunoscut-o pe Alina Vidican. Deși drumurile lor s-au separat, fostul acționar al Clubului Dinamo și prima lui soție au rămas în relații bune și s-au implicat, în egală măsură, în creșterea celor trei copii pe care îi au împreună. În prezent, Mihaela Borcea administrează hotelul din stațiunea Olimp de pe litoralul românesc, ce aparține fostului său soț, o afacere în valoare de milioane de euro.

cro10cro10

Citește și: În ce relații a rămas Mihaela Borcea cu fostul soț, Cristi Borcea. Cum i s-a schimbat viața după divorț: „Am primit foarte multe lovituri'

Citește și: Cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela Borcea. Patrick, Angelo și Melissa le calcă pe urme părinților

Citește și: Ionuț Dolănescu se mută în casa din Caimatei, cea pentru care s-a judecat cu fratele său: „Renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat'

Citește și: 'Sunt pe tocuri, dar a trebuit să mă sacrific pentru acest eveniment…' Cum se recuperează Oana Ioniță după cele două operații de menisc / EXCLUSIV

Mihaela și Cristi Borcea ajung din nou în fața judecătorilor

La mai bine de 10 ani de la divorț, Mihaela și Cristi Borcea au deschis un proces la Judecătoria Cornetu împotriva unor vecini. Potrivit portalului instanțelor de judecată, reclamanții și pârâții vor sta față în față peste aproximativ două săptămâni. Dosarul are legătură cu stabilirea limitei dintre terenurile lor și ale unor vecini.

Conform Codului Civil, grănițuirea are ca scop delimitarea proprietăţilor învecinate: „proprietarii terenurilor învecinate sunt obligaţi să contribuie la grăniţuire prin reconstituirea hotarului şi fixarea semnelor corespunzătoare, suportând, în mod egal, cheltuielile ocazionate de aceasta'.

Cristi Borcea este citat într-un alt dosar

Cristi Borcea este citat într-un dosar de la Constanța, alături de Dragoș Săvulescu, în procesul respectiv reclamantul solicitând „rectificare de carte funciară'. Milionarul a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, la trei ani de închisoare pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, al trei ani de interzicere a unor drepturi, precum şi la confiscarea sumei de 957.107 euro.

Și alte nume sonore au fost implicate în scandalul terenurilor de pe litoralul românesc. În același dosar, Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare şi la pedeapsa complementară de interzicere a exercitării unor drepturi pe o durată de 3 ani, după executarea pedepsei principale, pentru abuz în serviciu, în formă continuată. Dragoș Săvulescu și Georgică Giurgiucanu au fost condamnați la la 5 ani şi 6 luni de închisoare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton