Cristi Tănase a depus actele de divorț, după ce soția și fiica lui au obținut ordin de protecție împotriva sa. Ce i-a cerut Dodel fostei partenere: „Prin ordonanță președințială…”

 Miniosu Alexandra
.

Cristi Tănase a depus actele de divorț, după ce soția și fiica lui au obținut ordin de protecție împotriva sa. Așadar, după ce a aflat despre gestul femeii, fotbalistul, cunoscut ca Dodel, a decis să se despartă oficial de cea care l-a făcut tată în urmă cu câteva luni. Sportivul are, însă, și câteva cerințe. Iată ce i-a cerut fostei sale partenere de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Acum câteva zile, soția lui Cristi Tănase, Adina Maria, a obținut ordin de protecție atât pentru ea, cât și pentru fiica ei, împotriva fotbalistului. Auzind acestea, se pare că Dodel „a luat foc'. Sportivul nu a stat pe gânduri și pare că e decis să se despartă definitiv de cea care l-a făcut tată prima dată în martie anul acesta. Bărbatul a depus actele de divorț și vrea să-și vadă fiica, deși nu are voie să se apropie de cea mică și nici de mama ei timp de 12 luni.

cristi-tanase-1cristi-tanase-1

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce a văzut imaginile cu Cristi Tănase beat, sângerând și căzut în fața locuinței: „Este o furtună în viața lui, probabil a trecut printr-o traumă”

Citește și: Fostul fotbalist Cristi Tănase, după ce a fost filmat căzut, în fața ușii, sângerând: „Eram beat, ăsta e adevărul!”

Citește și: Carmen Grebenișan nu renunță la despărțirea de Alex Militaru. Când semnează actele de divorț: „Am decis să nu acționez impulsiv și am vrut să văd dacă se rezolvă, dar din păcate…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru Florin Piersic, internat în spital: „L-am cunoscut personal. Am o tristețe în suflet văzând ceea ce se întâmplă cu el…'

Potrivit Spynews.ro, pe lângă divorț, Cristi Tănase își dorește ca soția lui să nu îi mai poarte numele de familie și să revină la cel de dinainte de căsătorie. De asemenea, Dodel și-ar dori și un program de vizitare pentru ca să-și poată vedea fiica. Situația e însă una destul de dificilă, potrivit spuselor unui avocat, pentru că la mijloc e și un ordin de protecție valabil și pentru fetița sportivulului, nu doar pentru mama ei.

Contactat de jurnaliști pentru a evalua cazul lui Cristi Tănase, avocatul Cosmin Bolosin a declarat că oricare din părinți poate solicita un program de vizită provizoriu, până când se termină divorțul. În cazul lui Dodel, însă, situația e mai delicată, având în vedere că nu se poate apropia de fiica lui la o distanță mai mică de 100 de metri, pentru următoarele 12 luni, potrivit ordinului de protecție cerut de soția fotbalistului.

„Da, este adevărat, prin ordonanță președințială se poate cere din partea unei părți să fie stabilit un program de vizită provizoriu până când se va lua decizia (…) Cu siguranță, orice tată sau orice mamă poate să ceară pe timpul procesului civil de divorț, pe lângă alocație, pensie, poate să ceară și un program de vizitare provizoriu (…)

Dacă și copilul are, atunci cererea va fi inadmisibilă întrucât dacă se ajunge la o decizie prin care tu nu poți să te apropii un copil minor și ai un ordin de protecție sau de restricție, nu are cum ca instanța să admită un program de vizitare la o persoană de care nu te poți apropia', a explicat avocatul Cosmin Bolosin, la Știrile Antena Stars.

Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva fotbalistului, la două luni de când au devenit părinți

Pe 10 martie, soția lui Cristi Tănase, Adina Maria, a născut o fetiță și părea că s-au liniștit apele în familia lor, dar iată că nu este așa. Fotbalistul alintat Dodel a primit o interdicție serioasă, care, din păcate pentru el, o implică și pe fetița lui.

Adina Maria s-a măritat cu Cristi Tănase în toamna anului trecut și în luna martie a acestui an l-a făcut tată pentru prima oară. Cei doi au trecut prin mai multe provocări de-a lungul relației lor tumultoase, care a culminat acum cu un ordin de protecție obținut de soția lui Cristi Tănase.

După mai multe cercetări și probe la dosar, instanța a aprobat ordinul de protecție. Cristi Tănase nu mai are voie să se aproprie de soția și fiica lui timp de 12 luni și trebuie să respecte o distanță de 100 de metri. De asemenea, acesta nu poate să se mai apropie nici de locuința ei din Pitești și trebuie să respecte aceeași distanță, mai scrie aceeași sursă.

Dacă nu va respecta această măsură, Cristi Tănase riscă închisoare de la 6 luni la 5 ani. Această decizie este complet neașteptată, căci cei doi au trăit cel mai frumos moment al vieții lor în urmă cu doar două luni, când au devenit părinți.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton