Cristi Tănase nu-și mai poate vedea copilul până în toamnă. Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre fostul fotbalist și soția lui

 Miniosu Alexandra
.

Cristi Tănase nu-și mai poate vedea copilul până în toamnă. Fostul fotbalist și fosta lui parteneră, Adina, sunt în proces de divorț, după ce s-au despărțit cu scandal. Femeia a obținut un ordin de restricție împotriva sportivului pe o perioadă de 12 luni, astfel că bărbatul e obligat să stea departe de femeie, dar și de fiica lor abia botezată. Iată ce se întâmplă cu procesul dintre cei doi soți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cristi Tănase a fost cel care a depus actele de divorț, după ce încă soția lui, Adina, a obținut un ordin de protecție pe o perioadă de 12 luni împotriva lui. Prin procesul deschis în instanță de fostul fotbalist, acesta cere stabilirea domiciliul copilului lor și a programului de vizite. Mai mult, își dorește ca mama fiicei lui să nu-i mai poarte numele de familie și să revină la cel de fată, pe care-l avea înainte de căsătorie.

cristi-tanase-1cristi-tanase-1

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce a văzut imaginile cu Cristi Tănase beat, sângerând și căzut în fața locuinței: „Este o furtună în viața lui, probabil a trecut printr-o traumă”

Citește și: Fostul fotbalist Cristi Tănase, după ce a fost filmat căzut, în fața ușii, sângerând: „Eram beat, ăsta e adevărul!”

Citește și: Cristi Mitrea, reacție acidă la adresa lui Zanni și a lui Jador: „Eu nu suport oamenii ipocriți, care nu au coloană vertebrală. Acum faceți melodii împreună. Vă certați, v-ați înjurat…”

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă lupta în instanță pentru cei doi copii. Afaceristul vrea custodie exclusivă / Când are loc următoarea întâlnire în sala de judecată

Cristi Tănase nu-și mai poate vedea copilul până în toamnă

Fostul fotbalist Cristi Tănase părea să aibă o viață demnă de invidiat. Pe lângă o carieră de succes în lumea sportului, acesta își făcuse și o familie minunată. În luna martie, anul acesta, el a devenit tată pentru prima dată, atunci când soția lui, Adina, a născut o fetiță. La scurt timp, însă, totul a început să se năruie… Cei doi soți s-au despărțit, iar acum sunt în plin proces de divorț.

Înainte ca sportivul Cristi Tănase să ceară divorțul, soția lui, Adina, a obținut un ordin de protecție împotriva lui, prin care acesta e obligat ca în următoarele 12 luni să nu se apropie de femeie și nici de fiica lor. Micuța a fost botezată de curând, dar tatăl ei a lipsit de la eveniment.

Primul termen în procesul de divorț dintre Cristi Tănase și soția lui, Adina, ar fi trebuit să aibă loc pe data de 10 iunie. Magistrații au decis, însă, să-l amâne și l-au repogramat abia în toamnă, pe 28 octombrie. Până atunci, fostul fotbalist, cunoscut ca „Dodel', nu are voie să-și vadă copilul, având în vedere ordinul de protecție obținut de mama fetiței, scrie Spynews.ro.

Soția lui Cristi Tănase, acuzații grave la adresa lui: „În ultima perioadă, a început să fie extrem de violent'

Soția lui Cristi Tănase, Adina, a făcut acuzații grave la adresa lui. În cadrul emisiunii Acces Direct, difuzată la Antena Stars, Adina a făcut publice declarațiile din dosar prin care susține că mariajul cu sportivul ar fi fost unul foarte dificil. Aceasta a spus că Dodel ar fi devenit violent în ultima perioadă, din cauza consumului de substanțe psihoactive și alcool. Din acest motiv, femeia ar fi mers la Poliție și a cerut ordin de protecție.

„M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă… Toate astea deoarece consumă mult alcool și substanțe psihoactive.

Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn. În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura continuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare', a mărturisit soția lui Cristi Tănase în dosar, potrivit Acces Direct.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton