Cristian Țânțăreanu și-a cumpărat apartamente de aproape 400.000 de euro, în Mamaia Nord. De ce refuză să le închirieze: „Nu vreau să-mi distrugă munca vreun aurolac, te mai alegi și cu pagubă”

.

Cristian Țânțăreanu și-a cumpărat apartamente de aproape 400.000 de euro, în Mamaia Nord. Celebrul om de afaceri le-a luat în rate și, în timp, le-a mobilat după bunul plac. Spre deosebire de alte vedete care își închiriază locuințele de la malul mării, el refuză să facă acest lucru, pentru că îi este frică să nu se aleagă cu pagube. Așadar, le ține doar pentru familia sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România. Până la 80 de ani, el se laudă cu câștiguri uriașe, de milioane de euro, bani veniți din domeniul costrucțiilor. Acum ceva timp, el a făcut o investiție în imobiliare la malul mării. Și-a achiziționat trei apartamente în Mamaia Nord, dar refuză să le dea spre închiriere.

cristian-tantareanu-1cristian-tantareanu-1

Citește și: Cristian Țânțăreanu și-a sărbătorit ziua de naștere cu 400 de invitați, în Paradisul Verde: „Eu zic de 30 de ani că sunt pe moarte. Sănătos nu sunt, voios poate'. Florin Călinescu și Iuliana Marciuc au fost prezenți / Imagini de la aniversarea de 80 de ani

Citește și: Cum se simte Cristian Țânțăreanu la de 80 de ani, după ce s-a vindecat de cancer, și ce interdicție i-au impus medicii: „Nu e recomandat să fac excese. Nu am voie să…' / EXCLUSIV

Citește și: „Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau. Sunt convinsă că Rona ne-a trimis acolo…'. Ce a făcut Rinda Hartner pentru nepoata sa, după ce sora ei, Rona Hartner, i-a trimis mai multe semne paranormale

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă: „Tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli…' / Pe contul lui încă apar fotografii cu ea

Cristian Țânțăreanu și-a cumpărat apartamente de aproape 400.000 de euro, în Mamaia Nord

Totodată, Cristian Țânțăreanu e bucuros că lucrările de la salonul de evenimente din Corbeanca s-au finalizat, în sfârșit. Vreme de trei ani, el a muncit alături de angajații lui și, spune el, afacerea încă îi aduce bani frumoși, din diverse evenimente.

„Salonul de evenimente din Corbeanca, la care am muncit și vară și iarnă, vreo trei ani, merge bine. Am început de câteva luni, facem tot felul de chefuri, avem și petreceri de nuntă și de divorț. Mai întâi, facem nunta, apoi urmează divorțul! Prețurile sunt în funcție de numărul de invitați, de meniu, de programul artistic!', a declarat Cristian Țânțăreanu, pentru Click!

„Le-am luat în rate'

Cristian Țânțăreanu își va petrece vara pe litoral, în aprtamentele familiei din Mamaia Nord. Sunt trei la număr și în total l-au costat 390.000 de euro.

„Vara, mergem la mare, o dată pe săptămână, avem acolo trei apartamente, la Mamaia Nord, dar nu merg și prin discotecile din zonă. Venim când vrem, plecăm când vrem. N-am bani de hotel, sunt pensionar, de unde bani? Stau în casa mea, în lucrurile mele. Eu cu fiul meu am achiziționat 3 apartamente, cu două camere, cu sufragerie, bucătărie și dormitor, avem și parcare.

Au făcut treabă bună constructorii, îmi place lucrarea. Am plătit câte 130.000 de euro, pentru fiecare apartament, le-am luat în rate. Le-am aranjat, le-am mobilat, mergem acolo cu familia, este strict pentru noi. Nenorocirea e că eu cu soția apucăm liber numai în cursul săptămânii, în rest, vin copiii cu nepoții, cu prietenii', a mai povestit el.

De ce nu le închiriază

Spre deosebire de Mihai Trăistariu, care deține 6 garsoniere tot în Mamaia Nord și-i aduc încasări de 30.000 de euro, în fiecare sezon estival, pentru că le închiriază, Cristian Țânțăreanu refuză să facă acest lucru. Motivul, spune el, este că îi este frică să nu se aleagă cu pagube.

„Doamne ferește, nu bag pe nimeni, în aceste trei apartamente, nu le închiriez, deși sunt și turiști de treabă! Nu vreau să-mi distrugă munca vreun aurolac, nu știi cine îți intră în casă, te mai alegi și cu pagubă', a explicat omul de afaceri.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton