Cristian Țânțăreanu a organizat o petrecere de pomină, de 1 Decembrie: „Sunt mândru că sunt român și iubesc România. Muzică, lăutari și mâncare bună”. Ce vedete au fost invitate la reședința lui / EXCLUSIV

 Ifrim Georgiana
.

Cristian Țânțăreanu, 79 de ani, a organizat o petrecere de pomină, cu ocazia Zilei Naționale a României. Proaspăt întors din Thailanda, excentricul milionar a chemat prietenii și lăutarii la el acasă, printre invitați aflându-se și Valentin Sanfira și soția lui, Codruța, Eugenia Nicolae sau Liza Panait. Diagnosticat cu cancer de colon în urmă cu 14 ani, Cristian Țânțăreanu nu a ratat astăzi ocazia să petreacă și să se înfrupte din bucate tradiționale, și ne-a dezvăluit cum va petrece sărbătorile de iarnă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, Cristian Țânțăreanu a organizat o petrecere pe cinste în Paradisul Verde din Corbeanca. A chemat lăutarii și a pus la dispoziția invitaților preparate tradiționale românești, iar atmosfera a fost întreținută de OVI și Eugenia Nicolae. Invitați de seamă și-au făcut prezența la centrul de evenimente al lui Cristian Țânțăreanu, care spune că sărbătorile de iarnă îl vor prinde în România.

cristian-1cristian-1

Citește și: Cristian Țânțăreanu a fost sunat ca să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali l-a refuzat pe fostul milionar: „Cred că se rezolvă cu banii”

Citește și: Diagnosticat cu cancer de colon, Cristian Țânțăreanu se bucură de viață: „Beau de rup, mănânc orice!”. Cum se simte afaceristul

Citește și: Cătălin Botezatu împlinește 57 de ani și pregătește o petrecere fabuloasă, cu zeci de invitați: „După cum știm cu toții, Cătălin a trecut prin multe, în viață”

Citește și: Sora Ronei Hartner, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano, după înmormântare: „A zis că vrea să fie alături de fiica lui, dar scopul lui este să o îndepărteze de familie”

Cristian Țânțăreanu a organizat o petrecere de pomină, de 1 Decembrie, Ziua Națională a României

Cristian Țânțăreanu nu ratează nicio ocazie de a da petrecere la el acasă cu artiști și invitați de seamă. La petrecere au cântat mai mulți artiști, printre ei OVI și Eugenia Nicolae. OVI locuiește în Paradisul Verde din Corbeanca. La fel și Valentin Sanfira și Codruța, care au venit sa petreacă în centrul de evenimente din Corbeanca, alături de celebrul milionar, care s-a vindecat de cancer. De altfel, la chef și-au făcut prezența și Liza Panait, soțul și fiica ei.

„Așa petrec eu de Ziua Națională, 1 Decembrie cu muzică bună, lăutari și mâncare bună. Avem fasole cu ciolan, carne de porc la proțap, jumări, slănină, șorici, pateu de casă, curcan, mititei, vin roșu fiert și țuică, plăcintă de dovleac și cu brânză. Ia uitați-vă ce este pe aici.

Vă dați seama că puteam să fiu și eu în altă parte, într-o altă țară, dar eu sunt mândru ca sunt român și iubesc România. Am vrut să petrec românește de Ziua României. Tocmai am revenit din Thailanda dintr-o vacanță. De sărbători voi petrece tot aici, în același stil, iar după sărbători voi merge într-o țară caldă”, a declarat pentru viva.ro, Cristian Țânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu s-a vindecat de cancer

În urmă cu 14 ani, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon, iar viața lui s-a schimbat cu 180 de grade. Chiar dacă de la o vreme a ieșit din atenția publică și presa nu a mai relatat despre petrecerile impresionante pe care le dădea, cunoscutul om de afaceri nu și-a pierdut optimismul și nici energia.

La 79 de ani, milionarul a rămas la fel de activ și se implică în afacerile sale, iar averea sa se ridică la 20-30 de milioane de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton