Cristian Țânțăreanu și-a sărbătorit ziua de naștere cu 400 de invitați, în Paradisul Verde: „Eu zic de 30 de ani că sunt pe moarte. Sănătos nu sunt, voios poate”. Florin Călinescu și Iuliana Marciuc au fost prezenți / Imagini de la aniversarea de 80 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Sâmbătă, pe 20 aprilie, Cristian Țânțăreanu și-a sărbătorit ziua de naștere în prezența a 400 de invitați. Petrecerea fabuloasă a avut loc în sala lui de evenimente din Paradisul Verde, inaugurată la sfârșitul anului trecut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe 16 aprilie, Cristian Țănțăreanu a împlinit vârsta de 80 de ani. Afaceristul a sărbătorit în weekend și, așa cum era de așteptat, a organizat o petrecere de pomină, cu mulți invitați și mâncăruri alese. Printre cei prezenți s-au numărat și Florin Călinescu, Helmut Duckadam, Mircea Baniciu, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Camelia Potec, Iuliana Marciuc sau Cristi Brancu.

kjvldkjvld

Citește și: Cum se simte Cristian Țânțăreanu la de 80 de ani, după ce s-a vindecat de cancer, și ce interdicție i-au impus medicii: „Nu e recomandat să fac excese. Nu am voie să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cristian Țânțăreanu a organizat o petrecere de pomină, de 1 Decembrie: „Sunt mândru că sunt român și iubesc România. Muzică, lăutari și mâncare bună'. Ce vedete au fost invitate la reședința lui / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Valeriu Gheorghiță medic militar: „Părinții mei nu aveau o situație financiară fericită. Era foarte complicat'. Iubitul Monicăi Bîrlădeanu se pregătise să devină chirurg

Citește și: Andreea Sasu și Philipp Plein au dezvăluit sexul bebelușului: „Este o binecuvântare'. Imagini de la petrecerea organizată în vila designerului / Românca a purtat o rochie mulată și cu spatele gol

Cristian Țânțăreanu și-a organizat ziua de naștere cu 400 de invitați, în Pradisul Verde

Vindecat de cancer, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu câțiva ani, Cristian Tânțăreanu și-a celebrat ziua de naștere între rude și prieteni. Aniversarea de 80 de ani a milionarului a fost organizată în Paradisul Verde, iar pe lista invitaților s-au aflat aproximativ 400 de persoane. El și-a păstrat tonusul și buna dispoziție, dar recunoaște că îl preocupă sănătatea.

„Sănătos nu sunt, voios poate. Puteam fi mai bine, dar puteam să fiu și mai rău, una peste alta sunt mulțumit! Am peste 400 de invitați alături, vecini, rude, pe unii îi știu de 75 de ani, pe unii de 78, pe unii de 70, pe alții de 60… Majoritatea sunt de aici, din Corbeanca, le-am luat banii și le-am făcut case. Mergem înainte, dar chinuit! Petrecerea se întinde cât vrea lumea! Eu când mă ia somnul mă duc să mă culc. Acum pentru mine este importantă sănătatea, uit de la mână până la gură! Nu mai îmi dau voie nepoții să apar la televizor', a spus milionarul pentru click.ro.

„Eu zic de 30 de ani că sunt pe moarte'

Cunoscut pentru chefurile organizate în Corbeanca, Cristian Țânțăreanu și-a întâmpinat invitații, la aniversarea sa, cu nenumărate delicatese. Din meniu nu au lipsit peștele, micii, fripturile, salate, fructe, băutură la discreție, dar și o fântănă de ciocolată. El se pregătește să plece în vacanțe cu familia atât în țară, cât și în străinătate.

„Eu zic de 30 de ani că sunt pe moarte. Dar asta e o poantă… Am avut cancer, dar m-am vindecat de 15 ani. De atunci nu mai am nimic. Singura problemă este să nu mai fac excese, că la 80 de ani nu e recomandat să fac excese. Nu am voie să mănânc prea mult, fie să beau prea mult. Dar o zi mă dreg și a doua zi o iau de la capăt', a declarat Cristian Țânțăreanu, lunile trecute, pentru viva.ro.

„La trei zile, o noapte o dorm pe fotoliu. Sunt două-trei mii de oameni aici. Doar dacă treci printre ei și te oprești în dreptul lor și iei un cârnat s-a dus naibii cură de slăbire, s-a dus tot. În fiecare zi, când mă așez pe cântar, mă sperii și mă blestem. Asta ține până seara. Seara vine unu cu un pahar și s-a dus tot angajamentul', a mai susținut el.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton