Cristina Bâtlan a fost cerută în căsătorie, la cinci ani după divorțul de Roberto Bâtlan. Cine este și cu ce se ocupă logodnicul ei: „Am găsit omul perfect pentru mine”

 Ifrim Georgiana
.

În anul 2018, Cristina și Roberto Bâtlan au divorțat, după o căsnicie care a durat 26 de ani. În urmă cu câteva luni, fondatoarea Musette a fost cerută în căsătorie de partanerul ei și a făcut primele declarații despre logodnă. Noul ei partener este un afacerist din Bucovina și au început relația în urmă cu mai multă vreme. Iată când a avut loc logodna celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina și Roberto Bâtlan au fost căsătoriți timp de 26 de ani și au împreună un fiu, pe Adi. Fondatorii brand-ului Musette au divorțat în anul 2019, separarea fiind cauzată de un epsido de infidelitate din partea bărbatului. Investitoarea de la „Imperiul Leilor' a recunoscut că a suferit enorm după divorț, mai ales că fostul ei soț a încălcat regulile pe care le-au stabilit împreună în căsnicie. La cinci ani de la separarea legală, Cristina Bâtlan a fost cerută în căsătorie de actualul ei partener și a făcut câteva declarații despre cel care i-a cucerit inima.

cri11cri11

Citește și: Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de relație și recunoaște că i-a fost foarte greu: „Am simțit că mi s-a rupt sufletul în două”. A avut două reguli în căsnicie

Citește și: Cum arată Cristina Bâtlan nemachiată și fără filtre, la 50 de ani: 'Un mare act să te arăți reală. Mi se pare că…'

Citește și: Laurențiu Neamțu de la Chefi la Cuțite a gătit la nunta lui Michael Jordan și a fost bucătarul personal al lui Celine Dion: „Exact ca în filme”

Citește și: Fiica Roxanei Ciuhulescu a depus contestație, după afișarea rezultatelor la Evaluarea Națională. Ce note a luat Ana: „A refuzat să creadă'

Cristina Bâtlan a fost cerută în căsătorie, la cinci ani după divorțul de Roberto Bâtlan

Pe 28 aprilie, de ziua ei, Cristina Bâtlan a fost cerută în căsătorie. Fondatoarea Musette a preferat să păstreze discreția cu privire la schimbările din viața sentimentală și abia acum a făcut câteva declarații referitoare la logodnă.

„Cred că a fost cel mai impresionant moment pentru mine. Ne-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea, și a fost foarte emoționant. Nici nu mă așteptam! Trăiesc o nouă experiență și pentru că mi-am dorit să intru într-o relație cu un om de care să fiu îndrăgostită în fiecare zi', a spus aceasta, potrivit  okmagazine.ro.

Cine este Petru, logodnicul Cristinei Bâtlan

Petru, logodnicul Cristinei Bâtlan, este un afacerist din Bucovina. Relația celor doi a început în mediul online, atunci când bărbatul a abordat-o și a felicitat-o pentru creațiile sale în materie de pantofi. După șase luni de discuții, cei doi au avut prima întâlnire față-n față, apoi au decis să acorde o șansă poveștii lor de dragoste.

„Petru e din Bucovina, face tot business și mi-a scris pe contul companiei, după ce tocmai își cumpărase niște pantofi de la noi. M-a felicitat că, în sfârșit, a găsit un brand care încă produce pantofi cu talpă de piele – un detaliu pe care nu se mai pune preț azi. După care mi-a mai scris, am mai vorbit, a durat vreo șase luni până când ne-am văzut față-n față. Deci a fost treptat, dar s-a întâmplat într-un moment în care am simțit că am nevoie de cineva care să mă iubească și să aibă grijă de mine.(…) Și cred că am găsit omul perfect pentru mine, pentru că simt că mă respectă și mă iubește', a adăugat afacerista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton