Cristina Bâtlan s-a deghizat pentru a-și verifica angajații. Ce a descoperit: "Stând cu ei mi-am dat seama că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cristina Bâtlan s-a deghizat pentru a-și verifica angajații. Cristina Bâtlan, fondatoarea unui apreciat brand de încălțăminte din România și jurată la Imperiul Leilor, s-a deghizat și s-a infiltrat timp de o zi, printre angajații ei. Întregul plan a făcut parte din primul episod al noului sezon al emisiunii „Șef sub acoperire', care începe la PRO TV pe 9 februarie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bâtlan s-a deghizat pentru a-și verifica angajații. Cristina Bâtlan este una dintre cele mai respectate femei de afaceri din România. Ea a înființat un brand de încălțăminte, ce se află în topul celor mai bune companii românești, de aceea Cristina Bâtlan a fost invitată să ia parte la primul episod din show-ul „Șef sub acoperire', care începe la PRO TV pe 9 februarie. Afacerista s-a deghizat într-un angajat la propria ei companie și a muncit cot la cot cu ceilalți colegi. Bâtlan a vorbit la Măruță despre întreaga experiență.

adevaratul-motiv-pentru-care-a-divortat-cristina-batlan-de-la-imperiul-leilor-e1650013885525adevaratul-motiv-pentru-care-a-divortat-cristina-batlan-de-la-imperiul-leilor-e1650013885525

Cristina Bâtlan s-a deghizat pentru a-și verifica angajații

Cristina Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor și una dintre cele mai respectate femei de afaceri din România, a trecut printr-o experiență unică, la emisiunea „Șef sub acoperire”. Bâtlan a schimbat costumele elegante specifice unei antreprenoare pentru ținuta de muncitoare în fabrică. Jurata de la Imperiul Leilor a relatat că, odată ajunsă printre angajați, a fost bucuroasă să afle că nu o bârfește nimeni, ba mai mult că le place cu adevărat locul de muncă.

Citește și: Cum și-a amenajat Cristina Bâtlan casa. S-a inspirat din cultura japoneză: „Nu am mobilă la înălțime, nu am nicio canapea'

Citește și: Cristina Bâtlan are un nou iubit, după divorțul de tatăl copilului ei: „Fiul îmi cunoaște partenerul actual”

Citește și:Adelina Pestrițu a împlinit 36 de ani. Ce intervenție estetică și-a făcut de ziua ei de naștere: „Vreau să păcălesc buletinul’

Citește și:Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni: „Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă…'

„Îmi era foarte frică. Să nu mă vadă, să nu mă recunoască. Nu mi-am dat niciodată costumul jos, mi-am intrat în rol perfect. Nu m-a bârfit nimeni. Îi iubeam oricum. Oamenii noștri sunt extraordinari, nu muncesc doar pentru bani. Ca să fii fericit ai nevoie de mai multe lucruri, și stând cu ei mi-am dat seama că vin acolo și fac totul cu mare drag', a mai spus Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan vorbește despre greșelile de la începutul carierei

Cristina Bâtlan este posesoare unei averi impresionante, pentru care a muncit foarte mult, înființând un brand de încălțăminte extrem de apreciat. Femeia de afaceri este recunoscută ca o specialistă în domeniul antreprenoriatului, dar puțini cunosc obstacolele pe care le-a întâmpinat la început de drum.

La începutul carierei greșeam tot timpul și sufeream foarte tare, însă pe măsură ce capeți experiență greșești poate la fel de mult, greșelile devin mult mai dureroase, însă reușești să înțelegi că din greșeală înveți. Fiecare greșeală e un pas înainte, adică experiența este mai importantă decât rezultatul, pentru că din experiență ai o grămadă de lucruri cu care te alegi, de la echipă, înveți să faci lucruri noi. Înveți cum funcționează o piață, întâlnești parteneri noi de afaceri, adică ai foarte multe lucruri de care trebuie să ți cont atunci când întreprinzi ceva.', a mărturisit femeia de afaceri pentru Antena Stars.
FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton