Drama neștiută a Cristinei Bâtlan. Tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer: ”A fost la un pas de moarte, în comă 2 luni”

 Calin Maria Bianca
.

Drama neștiută a Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor. Tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer. Cristina Bâtlan este o femeie de succes, care se bucură de mari câștiguri pe plan financiar. Întodeauna a pozat într-o femeie puternică, pe care nu o poate dărâma absolut nimic și adevărul ăsta este. A trecut prin momente extrem de dure și critice de-a lungul vieții, însă a făcut față cu brio la toate, inclusiv la vestea că tatăl ei are cancer. A fost lângă el zi de zi și a sperat în minuni deși era în comă de două luni. Azi privește cu zâmbetul pe buze asupra trecutului, bucuroasă că părintele ei a scăpat! Iată cum s-a întâmplat totul pe larg!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bâtlan nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de publicul larg. Este una dintre marile investitoare de la 'Imperiul leilor' și de-a lungul timpului s-a făcut extrem de cunsoscută pentru munca sa. Este o antreprenoare de mare renume și fondatoarea brandului Musette, care a înregistrat un real succes.

whatsapp-image-2023-04-05-at-17.35.26whatsapp-image-2023-04-05-at-17.35.26

S-au aflat multe despre ea în ultimii ani, din punct de vedere profesional, amoros cât și personal. Știm că și-a refăcut viața după divorțul de tatăl copilului ei și iubește din nou, însă totodată știm și că a fost supusă la numeroase încercări de-a lungul vieții. Totuși, putem spune că este o femeie extrem de puternică, care a gestionat extrem de bine toate trăirile și momentele crunte la care a participat.

Citește și: Cristina Bâtlan s-a deghizat pentru a-și verifica angajații. Ce a descoperit: „Stând cu ei mi-am dat seama că…”

Citește și: Cristina Bâtlan are un nou iubit, după divorțul de tatăl copilului ei: „Fiul îmi cunoaște partenerul actual”

Citește și: Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea TV și-a schimbat credința în urmă cu 23 de ani

Citește și: Cine este Elwira Petre. Totul despre carieră, familie și viața personală

Tatăl Cristinei Bâtlan a fost diagnosticat cu cancer

Cristina Bâtlan a vorbit deschis despre cea mai mare traumă prin care a trecut în ultimii ani. Fără a se ascunde în vreun fel, a explicat că tatăl ei, cât și mătușa sa, au fost diagnosticați cu cancer de colon. Părintele ei a făcut operația și a crezut că totul o să fie bine, fără a avea motive de îngrijorare, însă la scurt timp a făcut septicemie, fiind la un pas de moarte.

'Tatăl meu a avut septicemie şi a fost pe patul de moarte. Acum patru ani a fost diagnosticat cu cancer de colon. A fost operat, toate bune şi frumoase, după care a făcut septicemie a fost în comă indusă timp de două luni. Am reuşit să îl transferăm la Viena şi să îl facem bine. La întoarcere nu am mai avut nevoie de avion-salvare. Noi ne-am dus cu avion de joasă înălţime şi a zburat în ATI, şi s-a întors pe scaun de pasageri. Cele două luni au fost groaznice. Eram în contact cu toţi medicii care îl îngrijeau.', a povestit Cristina Bâtlan pentru Click.ro.

Cristina Bâtlan: 'Nu am crezut că se mai poate întâmpla ceva bun cu el'

Așa cum era de așteptat, Cristina Bâtlan a intervenit de urgențăși și-a dus tatăl la cei mai buni medici, doar pentru a-l salva. Din fericire, a reușit, însă asta după două luni în care a stat în comă, timp în care nimeni nu mai spera că totul poată să revină la normal și să fie bine. Într-un final, tatăl ei și-a revenit, iar recent a fost operată și mătușa sa, care din fericire nu a avut complicații și totul a decurs de minune. Ce-i drept, Cristina Bâtlan a trecut prin clipe groaznice când tatăl ei era la un pas de moarte, însă acum a dat uitării suferința la care a fost supusă.

'După atâta timp de stat în ATI,  nu am crezut că se mai poate întâmpla ceva bun cu el. De dimineaţă până seara eram cu el acolo. În momentul în care l-am ţinut de mână şi am văzut că mişcă mâna… Acum două luni a fost şi sora lui depistată cu cancer la colon, doar că în trei săptămâni a fost operată şi înapoi acasă fără nici o problemă. Şi asta pentru că am ştiut ce avem de făcut.', a continuat Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan a mers la investigații pentru a vedea dacă are și ea cancer de colon

Traumatizată de experiența prin care a trecut cu tatăl ei, și de asemenea, speriată după ce a aflat că și mătușa ei a avut aceeași afecțiune, Cristina Bâtlan nu a stat pe gânduri și a mers imediat să își facă mai multe controale amănunțite. Din fericire, nu are cancer de colon și este perfect sănătoasă, astfel că nu are de ce să își facă griji. Deși are 50 de ani, totul este la superlativ pentru ea, iar vârsta este cu siguranță doar un număr dacă ne uităm la cât de bine arată.

'Vârsta e doar un număr. Ceea ce e important pentru tine este să te preocupe ce este în interiorul tău, mai mult de ceea ce este în exteriorul tău. Mă simt foarte bine şi cea mai mare bucurie este că sunt sănătoasă pentru că am trecut printr-o perioadă grea cu tatăl meu şi cu mătuşa mea. M-am speriat şi am crezut că poate este ceva genetic, este o moştenire, şi atunci mi-am făcut toate investigaţiile şi sunt ok. Mi-am făcut toate analizele amănunţit, totul a ieşit super bine şi asta mă bucură foarte tare şi chiar este un semn că, da, trebuie să am grijă de mine!', a mai spus Cristina Bâtlan în încheiere.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton