Cristina Belciu recunoaște că îi este greu să-și găsească un nou partener, după relația cu Cristian Boureanu: „Mi-au crescut standardele. Este un bărbat...”

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au format un cuplu timp de cinci luni, iar despărțirea lor s-a produs în urmă cu aproximativ un an. Nu de puține ori, s-a speculat că cei doi s-au împăcat, având în vedere că au fost surprinși de mai multe ori împreună. Totuși, modelul spune că momentan nu este implicată în nicio relație sentimantală, căci relația cu politicanul i-ar fi ridicat cu mult „standardele'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea de Laura Dincă, Cristian Boureanu a cunoscut-o pe Cristina Belciu, iar cei doi au format un cuplu timp de cinci luni. Deși relația acestora nu a durat prea mult, cei doi au rămas în relații foarte apropiate și au vorbit întotdeauna frumos despre povestea lor de dragoste.

cri10cri10

La aproape un an de la despărțirea de fostul politician, Cristina Belciu spune că este singură și nu-i este tocmai ușor să-și găsească un partener potrivit, căci relația cu Cristian Boureanu a ajutat-o să devină cea mai bună versiune a ei și să aibă alte așteptări în ceea ce privește viața sentimentală.

Citește și: Cristina Belciu, adevărul despre relația cu Cristian Boureanu, după ce s-a spus că s-au împăcat: „Suntem unul pentru altul'

Citește și: Ce se întâmplă de fapt între Cristina Belciu și Cristian Boureanu, după ce s-a zvonit că s-au împăcat: „Am învățat să…”

Citește și: Românii își pot recupera, de acum, banii plătiți pentru fostele taxe auto. Care e condiția

Citește și: Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Și-au dat întâlnire în miez de noapte, după ce au negat că formează o relație

Cristina Belciu recunoaște că îi este greu să-și găsească un nou partener

Deși au trecut câteva luni de când s-a despărțit de Cristian Boureanu, Cristina Belciu nu este implicată într-o relație sentimentală, dar speră să-și găsească un partener potrivit. Modelul recunoaște că are standarde ridicate după relația cu fostul politician, care a susținut-o și a ajutat-o să devină cea mai bună versiune a ei.

„Momentan sunt singură. Nu știu dacă nu am noroc în dragoste, dar cred că norocul este creat și de către noi.

Eu am lucrat foarte mult cu mine, să devin cea mai bună variantă a mea. Cred că dacă eu mă iubesc pe mine, atrag persoana potrivită în viața mea. Acum sunt în așteptarea acelui moment perfect. Eu m-am îmbunătățit și mi-au crescut standardele.

Cristian Boureanu a ridicat ștacheta pentru mine. A însemnat mult pentru mine. Am avut amândoi de învățat unul de la celălalt. Este un bărbat foarte deștept, m-a ajutat mult', a spus Cristina Belciu pentru FANATIK.

Cristina Belciu vrea să se căsătorească

Cristina Belciu recunoaște că visează să ajungă cât mai repede în fața altarului, căci este o familistă convinsă și are ca model relația părinților ei. Mai mult, modelul a dezvăluit și calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul ei soț.

„Vreau să ajung cât mai repede la altar, pentru mine familia este foarte importantă, am o relație bună cu părinții mei și văzând la ei această legătură foarte strânsă, evident că și pentru mine căsătoria este un lucru pe care mi-l doresc și la care visez de mică.

Eu ştiu ce vreau de la viaţă. Îmi doresc un bărbat care să se respecte pe sine, iar asta înseamnă că am multe pretenții și de la mine, totodată. Acest respect către propria persoană necesită un cumul de caracteristici, educație, o anumită formare care automat înseamnă un standard înalt.

În ziua de astăzi sunt din ce în ce mai mulți bărbați delăsători care au impresia că odată ce au cucerit o femeie, aceasta va rămâne acolo orice s-ar întâmpla. Am standarde înalte și caut ca partenerul meu să aibă inteligență, respect, înțelegere, înțelepciune și echilibru. Cei cinci pioni pentru o relație perfectă', mai dezvăluie frumoasa Cristina.

Cristina Belciu a fost implicată într-un accident de mașină

„Am avut parte de un accident cu mașina, nu a fost din vina mea. Aștept ca lucrurile să se rezolve și să ne întâlnim, din nou, în trafic. Mașina este destul de avariată.

A fost o sperietură destul de mare pentru că mergeam destul de liniștită pe strada respective și m-am trezit cu mașina lovită. Am avut și câteva zgârieturi pe piele, dar au trecut', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton