Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alex Mureșan, vor să aibă copii: „Ne tatonăm cu subiectul ăsta încă de la începutul relației. Dorință există din ambele părți”. Cum se vede actrița în rolul de mamă și ce spun părinții lor

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alex Mureșan, vor să aibă copii. Sunt împreună de trei ani, se completează perfect și au în plan să-și oficializeze relația. Actrița din „Lia, soția soțului meu' a acceptat deja două cereri în căsătorie, pe continente diferite, iar cuplul tatonează și posibilitatea de a deveni părinți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

După despărțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și-a găsit fericirea lângă Alexandru Mureșan. Actrița a recunoscut că relația lor as-a înfiripat mai greu, asta pentru ea nu era dispusă să înceapă un nou capitol. Cu voință și comunicare, cei doi și-au consolidat treptat legătura.

astia 2astia 2

Citește și: Cristina Ciobănașu, despre relația cu părinții iubitului ei, Alex Mureșan: „Probabil că au avut și ei filtrele lor în momentul în care m-au cunoscut, dar…”

Citește și: Cum a învățat-o Ruxandra Ion pe Cristina Ciobănașu să-și gestioneze veniturile: „Am avut acces la bani la 18 ani. A făcut o chestie foarte inteligentă…'

Citește și: Deea Maxer, mesaj cu subînțeles, după ce s-a zvonit că ea și Robert Drilea s-au despărțit: 'La finalul zilei ești doar tu cu tine, gândurile tale și cu sufletul tău…' / Nu mai au poze împreună pe rețelele de socializare

Citește și: Concertul lui 50 Cent din România s-a terminat cu o bătaie. Un jandarm a fost rănit, iar Poliția a făcut mai multe arestări: „A fost lovit în zona capului…”

Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alex Mureșan, vor să aibă copii

Cristina Ciobănașu și Alex Mureșan au discutat despre posibilitatea de a avea copii de la începutul relației. În ultimul an, cei doi au abordat subiectul cu mai multă seriozitate, dorința de a avea o familie fiind comună. Singura temere a actriței este aceea că nu știe cum se va împărți între carieră și responsabilitățile de mamă. Nici părinții, nici iubitul ei nu au făcut presiuni în această privință, înțelegând complexitatea deciziei.

„Amândoi avem așa chestia asta de a avea un copil ca o completare a familiei, ca întregirea familiei. Dar nici Alex nu pune presiune, din contră. Deși ne tatonăm cu subiectul ăsta încă de la începutul relației, în glumă, mai așa să vedem care e situația pe celălalt teren, abia de un an încoace am început să vorbim serios despre asta. Dorința există de ambele părți. Până la urmă e important să fim noi într-un punct al vieții în care psihic să fim pregătiți să-l primim, pentru că mi-este foarte frică de treaba asta. Sunt atât de angrenată în ideea de carieră și de viață profesională, încât mi-e frică că nu voi fi pregătită pentru el', a povestit actrița pentru unica.ro.

„Nu vreau să pun presiunea asta pe mine'

Actrița se vede în ipostaza de mamă, dar n-ar vrea să grăbească lucrurile.

„Nu știu, în ultima vreme am cam început să mă gândesc așa că vine o vreme când ar trebui, dar nu vreau să pun presiunea asta pe mine, pentru că sunt genul care se stresează atunci când își dă ceva de lucru. Spre exemplu, când vine vorba de muncă, până nu termin toate lucrurile de pe listă în ziua respectivă, nu mă pot relaxa, nu am liniște. Și mă gândesc că la fel va fi și dacă îmi propun să fac asta și atunci cumva vrea să îl las pe Dumnezeu să hotărască când va fi acel moment, dacă va fi, că se poate la fel de bine să nu fie, cine știe', a mai spus aceasta pentru sursa citată anterior.

Părinții le susțin deciziile, dar, la rândul lor, nu pun niciun fel de presiuni: „Nu, nu sunt genul, plus că realizează și ei că suntem o generație mult mai precaută atunci când ne alegem partenerul posibil pe viață. Și atunci cumva cred că au încredere în noi că vom ști când vine momentul să luăm decizia'.

Cum se vede actrița în rolul de mamă

În rolul de mamă, Cristina Ciobănașu spune că s-ar inspira de la modele din familie: Ruxandra Ion, mama ei biologică și mama iubitului ei, de profesie medic.   

„Îmi doresc să fiu o mamă, nu știu cum să zic, să iau toate calitățile de la toate cele 3 mame pe care le am în jurul meu, să iau toate lucrurile bune și să le îmbunătățesc și eu cu experiența mea de viață și adaptate la generația și la timpurile în care trăim  și să fac cel mai bun produs al meu din copilul sau copiii mei, câți vor fi. Și de asta simt presiunea asta că trebuie să fiu pregătită psihic, emoțional nu știu, cred că vei fi pregătit instant în momentul în care îl ții în brațe, dar psihic vreau să fiu într-un moment al vieții în care să fiu împăcată cu  mine, să fiu mulțumită că am făcut toate lucrurile pe care mi le doream înainte să fac un copil', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton