Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie. Cum a surprins-o Alex Dobrescu: „De dimineață a venit și...”

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie. Pe rețelele de socializare, Alex Dobrescu a anunțat faptul că i-a adresat marea întrebare actriței. Aceasta a făcut primele declarații despre momentul emoționant, susținând că a fost surprinsă încă de la primele ore ale dimineții. Iată cum s-a întâmplat totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de doi ani. În luna iulie a anului trecut, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, atunci când acrița a adus pe lume o fetiță. Deși în mai multe rânduri au susținut că nu au nevoie de o hârtie care să le ateste dragostea, se pare că Alex Dobrescu și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare partenerei sale de viață. Acum, acrtița a făcut câteva dezvăluiri despre cum a decurs întregul moment.

ris-9ris-9

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie. Într-un interviu mai vechi, actrița mărturisea că nunta nu este o condiție a relației pe care o are cu Alex Dobrescu, cei doi fiind legați de sentimentele pe care și le poartă și de fetița pe care o au împreună.

Citește și: Cristina Cioran a vorbit despre a doua sarcină, la 45 de ani:”Mi-ar plăcea încă o fetiță”

Citește și: Ce dietă ține Cristina Cioran. A dat jos 8 kilograme în 10 zile:„Nu mai aveți nicio grijă'

Citește și: Maria Florina Stan a fost eliminată de la Chefi la cuțite:”L-am dezamăgit…”

Citește și: Șatra Benz va lansa un album cu toate melodiile nepublicate ale lui Nosfe, după moartea artistului:„Toate încasările vor merge către șoția și fiica sa'

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie

Actrița a povestit cum a decurs întregul moment. Încă de la primele ore ale dimineții, Alex Dobrescu s-a afișat cu un buchet de flori și i-a adresat marea întrebare. Cristina Cioran nu a primit încă inelul de logodnă, asta pentru că urmează să fie livrat zilele următoare.

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. (…)

S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea', a susținut Cristina Cioran, potrivit spynews.ro.

„O să ne gândim și la nuntă'

În ceea ce privesc planurile de nuntă, Cristina Cioran a mărturisit că îl lasă pe Alex Dobrescu să se ocupe de organizare, fiind o fire mai spontană și mai expansivă. Tot din acest motiv, acrița a adăugat că evenimentul poate avea loc oricând, logodnicul ei fiind un împătimit al surprizelor.

 „O să ne gândim și la nuntă, el deja se gândește. Nu știu deocamdată, în niciun caz azi nu se căsătorim, ar fi și imposibil din punct de vedere legal să te înscrii și oficiul stării civile, bine, dacă nu s-a dus deja acum să înscrie, nici nu știu. El e o persoană foarte expansivă și îi place să facă surpriză și îl las pe el să se desfășoare', a adăugat aceasta.

Cristina Cioran a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori de către Alex Dobrescu. Prima cerere a venit după numai câteva săptămâni de la oficializarea relației.

„Mă cere de nevastă în fiecare zi'

Într-un interviu pentru Revista Viva!, Cristina Cioran a susținut că este cerută în căsătorie în fiecare zi.

„Prima oară am luat-o în glumă, ne cunoșteam de câteva săptămâni, a fost foarte simpatic, dar el era foarte serios. Pentru mine actul în sine nu înseamnă mare lucru, așadar nu este o condiție în relația noastră, avem ceva atât de prețios împreună, încât vom fi legați toată viața. Mă cere de nevastă în fiecare zi, ne facem planuri în fiecare zi. Prima oară i-am spus că mă mai gândesc și i-am spus din neant, a două zi, DA. A apărut un DA dintr-o tăcere. După câteva secunde, am început să râdem ca doi copii care au făcut o prostioară', a declarat actrița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton