Cristina Cioran cere prelungirea ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu: „Sper să iasă bine. Fetița mea este...”. Astăzi s-a prezentat în fața instanței

 Ifrim Georgiana
.

Dis-de-dimineață, Cristina Cioran a anunțat, printr-un videoclip postat în mediul online, că urmează să meargă în fața instanței pentru a prelungi ordinul de protecție împotriva lui Alex Dobrescu. Actrița a precizat că nu este vorba de o înscenare, așa cum au acuzat-o unii, scopul ei fiind acela de a-și proteja fiica.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt protagoniștii unui noi conflict de proporții. Zilele trecute, fostul ei iubit i-a făcut o vizită pentru a-și recupera câteva documente și a fost săltat de oamenii legii din fața casei. Atunci a aflat că actrița l-a denunțat la Poliție, acuzându-l că a „terorizat-o fizic și psihic', după cum reiese din declarațiile lui.

kjbd-1kjbd-1

Citește și: Cristina Cioran a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu. Polițiștii l-au săltat din fața casei ei: „Era să primesc 30 de zile de arest preventiv. Ți-ai bătut joc de sufletul meu'

Citește și: Alex Dobrescu dezvăluie când au început problemele în relația cu Cristina Cioran: „Ea a devenit exigentă. A intervenit copilul pe primul loc'

Citește și: Câte perechi de pantofi are Anca Serea: „Trebuie să recunosc că pantofii sunt punctul meu sensibil. Am de ordinul sutelor. Nu chiar 500, dar…'

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, s-a despărțit de iubitul ei, Iustin Chiroiu: „Hai să trecem peste chestia asta! Capitol încheiat!”

Cristina Cioran cere prelungirea ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu

Cristina Cioran s-a prezentat astăzi în instanță pentru a a cere prelungirea ordinului de protecție împotriva fostului ei iubit, Alex Dobrescu. Actrița nu a precizat de ce a fost dispusă această măsură, însă speră să fie extinsă pe durata maximă. Ea spune că nu este vorba de o înscenare, așa cum au acuzat-o unii, asta pentru că a depus mai multe probe care au demonstrat că se află în stare de pericol.

„Este o zi foarte importantă pentru mine și aș vrea să îmi țineți pumnii să iasă bine. Mă duc la judecătorie să prelungesc ordinul de restricție emis împotriva tatălui fetiței mele. Ordin de restricție care a fost emis totalmente legal, cu probe, și care sper să se prelungească pe perioadă maximă. Fetița mea este prioritatea mea. Am văzut că sunt voci care declară că e o înscenare. Nu, nu este o înscenare. Poliția Română nu poate înscena. Un procuror de caz nu poate înscena. Un judecător nu poate înscena', a declarat Cristina Cioran, pe Instagram.

Alex Dobrescu: „Era să primesc 30 de zile arest preventiv'

Alex Dobrescu susține că a mers la domiciliul Cristinei Cioran, zilele trecute, pentru a recupera câteva documente. Polițiștii l-au săltat din fața casei, asta pentru că actrița a cerut ordin de protecție împotriva lui, acuzându-l că a terorizat-o „psihic și fizic’. El spune că abia atunci a aflat că mama fiicei lui a depus o plângere la Poliție.

„Îmi pare bine că mă revedeți și voi pe cine, că era cât pe ce să primesc 30 de zile arest preventiv. Justiția română iau deciziile corecte. Mama fiicei mele a inventat un ordin de restricție. A făcut o plângere la poliție, a declarat că a fost terorizată psihic și fizic.

Ieri, când am fost să iau buletinul din locuința în care am stat împreună, pentru că mi-a sechestrat buletinul și hainele, în loc să iau buletinul ca să pot să scot certificatul de deces al mamei și ajutorul de înmormântare pe care să îl înmânez serviciilor funerare, am fost săltat din fața casei de polițiști. Mi-au pus cătușele’, a declarat fostul iubit al actriței, la Xtra Night Show, conform spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton