Cristina Cioran, despre viața sentimentală, la 8 luni de la despărțirea de Alex Dobrescu: „Am pentru cine să gătesc. Este ceva foarte intim și...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce spune Cristina Cioran despre viața sentimentală la 8 luni de la despărțirea de Alex Dobrescu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la sfârșitul anului 2022, Cristina Cioran și tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu, erau implicați într-un mare scandal. Au ținut primele pagini ale ziarelor cu despărțirea lor, însă acum lucrurile s-au liniștit de ambele părți. Au o relație bazată pe respect de dragul adorabilei fetițe pe care o au împreună, însă doar atât. Iată ce a spus actrița despre viața ei amoroasă, după mai bine de jumătate de an de când este singură!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste o bună perioadă de timp, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță superbă, care azi le aduce zâmbetul pe buze. Din nefericire, problemele și-au făcut apariția în relația lor, astfel că oricât de mult au încercat și indiferent de planurile de viitor pe care le aveau, nu au mai putut continua și au decis să meargă pe drumuri separate.

cioran-9cioran-9

Au urmat zile la rând de scandal, însă într-un final, lucrurile au luat o altă întorsătură, astfel că îndrăgita actriță duce o viață lipsită de griji și are grijă să trăiască din plin fiecare moment, mai ales acum când fiica sa se află în vacanță la bunica ei.

Citește și: „El m-a luat de mână. Am plecat împreună la…'. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși în club, după despărțire. Ce spune artista despre o împăcare

Citește și: „Lucrurile mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant”. Cristina Cioran, noi detalii despre motivele care au dus la despărțirea de Alex Dobrescu

Citește și: Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea, de ziua ei de naștere: „Iubesc și sunt iubită”. Primele imagini împreună, în calitate de cuplu

Citește și: Xonia a fost prinsă beată și drogată la volan. Primele declarații ale artistei, după ce Poliția a deschis dosar penal: „Îmi pare rău. Eu nu pot să…'

Ce spune Cristina Cioran despre viața sentimentală la 8 luni de la despărțirea de Alex Dobrescu

Toată lumea se întreabă dacă Cristina Cioran și-a refăcut viața sentimentală după despărțirea de Alex Dobrescu dau dacă are în plan acest lucru. Ei bine însă, actrița este destul de reținută când vine vorba despre acest capitol, astfel că nu a dat prea mult din casă, ci doar a spus clar că trăiește o viață bogată și frumoasă, iar totul este la superlativ.

Gătitul pentru mine este ceva foarte intim și foarte important. Prietenii mei știu cum gătesc și ce înseamnă asta pentru mine. Sunt foarte încântați când îi chem la cină. Întotdeauna am pentru cine să gătesc. Mai ales pentru mine, îmi place să îmi gătesc mie. Cu viața sentimentală, Cristina Cioran stă foarte bine. Am o viață bogată, frumoasă și plină de prieteni și sunt foarte încântată', a spus Cristina Cioran pentru Playtech.ro.

Cristina Cioran, pasionată de gătit

Ei bine, dacă despre latura sentimentală nu a dorit să vorbească prea mult, lăsând loc de interpretări, când a venit vorba despre pasiunile ei, nu a putut să nu vorbească despre arta culinară. Cristina Cioran a recunoscut că are o plăcere deosebită de a găti și vrea ca din acest hobby să facă și un canal de YouTube pentru ca secretele ei culinare să ajungă mai departe.

De plecat, nu plec vara asta, poate la Constanța, Vama Veche, am niște filmări pe acolo. În rest, lucrez. Mi-am făcut un canal de Youtube, de cooking, la care lucrez acum, nu l-am lansat încă și acum caut sponsori. Am filmat un pic, merg mai departe să îl prezint, caut sponsori. Am mai avut niște emisiuni de gătit și, cumva, îmi era dor de asta. Am zis că trebuie să fac ceva ce îmi place foarte mult. Mie îmi place să gătesc, iar eu nu gătesc pentru oricine!', a continuat Cristina Cioran.

Mama Cristinei Cioran, ajutor de nădejde pentru actriță

De asemenea, Cristina Cioran se dedică la cote maxime pe plan profesional în această perioadă, mai ales că fiica ei se află în vacanță la bunica ei. Mai mult decât atât, pe lângă zilele pline de treabă, nu uită se profite de faptul că nu o are pe fiica ei acasă și să se distreze, așa cum o făcea înainte să devină mamă, alături de prietenele sale și cei dragi.

Îmi place la shopping foarte mult, dar încerc să evit să stau mult la mall, pentru că este obositor, dar îmi aleg haine de pe net sau îmi creez eu singură hainele. Fiica mea va împlini 2 ani, luna viitoare și este foarte drăgălașă. Acum este la mama, în vacanță la Constanța. Sunt și eu în vacanță, totodată, și mă bucur de evenimente, întâlniri cu prietenii și de cluburi. Au trecut repede doi ani, am așa o stare…cine are copii, știe. Ai o nostalgie că nu mai este bebeluș. Mi-aș fi dorit să fie mititică…seamănă cu amandoi', a concluzionat Cristina Cioran pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton