Cristina Cioran, mărturisiri în lacrimi despre momentul când a fost separată de fiica ei, imediat după naștere: „Am ieșit din spital, nu mai eram nici gravidă, nu mai aveam nici copil. Este inimaginabil”

.

Cristina Cioran rememorează, cu lacrimi și durere în suflet, momentul când a fost separată de fiica ei, imediat după naștere. Ema a venit pe lume prematur, în iulie 2021, și a petrecut primele săptămâni de viață într-un incubator. Din cauza restricțiilor legate de Covid-19, actrița a fost nevoită să își lase fiica în spital și a putut s-o vadă doar câteva minute pe săptămână. A trăit o adevărată dramă atunci și spune că a luat toată vina asupra ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cristina Cioran a îmbrățișat rolul de mamă în urmă cu doi ani. Ema, fiica ei și a lui Alex Dobrescu, s-a născut mult mai devreme față de termenul normal, la 29 de săptămâni, așa că a fost plasată într-un incubator timp de o lună și jumătate. Actrița a fost externată la trei zile de la naștere și a suferit cumplit din cauza separării de copil.

cior10cior10

Citește și: Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea și scandalurile cu Alex Dobrescu: „E mult mai tânăr decât mine. Cât de curând ne vom muta din România”/ Cum se înțelege cu fetița ei, Ema

Citește și: Cristina Cioran, despre experiența nașterii premature: „Este necesar să recunoști semnele. Eu nu prea m-am interesat, a fost o greșeală'. Cum se simte acum fiica ei / EXCLUSIV

Citește și: Stenograme din interogatoriul lui Cătălin Scărlătescu în faţa instanţei, despre plecarea de la Chefi la Cuțite: „I-am ajutat cu diferiți concurenți. Îmi spuneau în cască să…'. Ce a spus despre relația cu Mona Segall și încetarea contractului cu Antena 1

Citește și: Oana Roman își crește singură fiica și susține că nu are pe nimeni să o ajute: „Nici măcar familie nu am și nu mă pot baza pe nimeni, și ea se bazează doar pe mine pentru că nu are pe altcineva”

Cristina Cioran, mărturisiri în lacrimi despre momentul când a fost separată de fiica ei, imediat după naștere

Cristina Cioran nu s-a vindecat nici acum de trauma suferită după naștere. Cu ochii în lacrimi, actrița a rememorat momentul când și-a lăsat fiica născută prematur la maternitate. Gândurile o copleșeau în fiecare clipă, iar sentimentul de neputință îi măcina sufletul.

„A fost o perioadă grea. Pe mine. (Nr. Dacă a condamnat pe cineva). Tot pe mine m-am condamnat. Eu, după ce am născut, am ieșit din spital, nu mai eram nici gravidă, nu mai avem nici copil. Este un sentiment…Te simți mic și vinovat că ai făcut ceva, ce ai făcut, de ce s-a întâmplat asta, nu pot să ridici ochii din pământ, nu poți să aprinzi lumina în casă, a fost foarte greu', a povestit actrița în podcastul lui Bursucu.

„E groaznic să pierzi un copil'

Actrița a exprimat câteva gânduri în legătură cu pierderea unui copil, dat fiind că a asistat și la astfel de momente în timp ce era internată la maternitate. După părerea ei, aceasta este cea mai mare suferință prin care poate trece un părinte.

„E groaznic să pierzi un copil. Este inimaginabil. Nu știu dacă este durere mai mare. Și nu mă gândesc doar să moară copilul, mă gândesc să îl pierzi la divorț, să-l pierzi în urma băuturi sau consumul de stupefiante sau în urma unei relații toxice. Cred că durerea este atât de mare să aibă în accident. O mamă nu trebuie să-și îngroape copiii', a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton