Cristina Cioran, mesaj subtil la adresa lui Alex Dobrescu după ce a exclus împăcarea cu el: ”Cu o vorbă nu se șterge trecutul”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Cioran, mesaj subtil la adresa lui Alex Dobrescu după ce a exclus împăcarea cu el. Recent, îndrăgita actriță a dezvăluit în fața tuturor că se gândea să-i mai acorde o șansă fostului ei iubit, însă se pare că 'a picat testul'. Nu a spus la ce anume se referă sau cu ce a greșit din nou în fața ei tatăl copilului său, însă este clar că exclude împăcarea dintre ei doi. Mai mult decât atât, la scurt timp după aceste declarații, a postat o serie de mesaje controversate, care-l au ca și protagonist pe Alex Dobrescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran anunța în urmă cu aproximativ 3 luni faptul că ea și Alex Dobrescu nu mai formează o relație. La început toată lumea a crezut că este ceva de moment, însă nu a fost deloc așa. S-a ajuns la discuții aprinse și scandal în plină stradă. Totuși, câteva săptămâni mai târziu au fost zăriți împreună într-un club din Capitală.

cioran-1-1cioran-1-1

Toată lumea s-a gândit că este vorba despre o împăcare. Ei bine, inclusiv Cristina Cioran a stat în dubii și aproape a ajuns la decizia de a-i mai acorda o șansă. Înainte să-i spună acest lucru însă, Alex Dobrescu a călcat din nou greșit în fața ei, astfel că actrița exclude orice împăcare între ei. De asemenea, recent a postat o serie de mesaje subtile, pe care fanii le-au văzut a fi direct pentru fostul ei iubit.

Citește și: Cristina Cioran exclude împăcarea cu Alex Dobrescu: 'M-am gândit să-i mai dau o șansă, dar a picat testul'

Citește și: „Sper să reluăm relația și să ne căsătorim'. Alex Dobrescu vrea să se împace cu Cristina Cioran. I-a luat actriței inel

Citește și: 'Ideea de căsătorie și de copii mi se pare forțată'. Ce părere are Andreea Esca despre relația fiicei ei, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Citește și: Prima reacție a lui Cove, în conflictul cu Ioana Ginghină: „Are niște nemulțumiri”

Cristina Cioran, mesaj subtil la adresa lui Alex Dobrescu după ce a exclus împăcarea cu el

Cristina Cioran a postat o serie de mesaje subtile, cel mai probabil care-l au drept protagonist pe Alex Dobrescu. Pornind de la mai multe zicale din vechi strămoși, actrița a continuat replicile cu o serie de lucruri legate de către trecutul său. De asemenea, nu s-a oprit doar la o postare, ci din contră, a pus mai multe. În timp ce una se referea la faptul că trecutul nu se poate șterge cu o vorbă, celelalte fac referire la mai multe greșeli.

'Cu o floare nu se face primăvară. Cu un fulg nu vine iarna. Cu o vorbă nu se șterge trecutul. Nu iese fum fără foc. Dar nici foc fără aprindere. Kiki Cioran.', a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Cristina Cioran: 'M-am gândit să-i mai dau o șansă dar a picat testul'

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță adorabilă. Din nefericire însă, nici de dragul copilului, între cei doi nu mai există cale de împăcare. Actrița a spus clar că nu i se pare normal să facă un astfel de sacrificiu, ținând cont că fiica lor o să aibă parte de momente frumoase alături de ei și fără a mai forma o relație în adevăratul sens al cuvântului. Fără a ezita, aceatsa a mai explicat că nu mai există cale de împăcare între ei, deși se gândea în urmă cu scurt timp să-i mai acorde o nouă șansă.

„Ce să spun? Da, mă gândesc că-și iubește copilul că ar fi culmea să nu-l iubească. În legătură cu mine, nu se poate nimic. Adică s-a terminat și aia eDa, într-adevăr, el mi-a făcut cadou un inel. În legătură cu relația aceasta, nu. Ea nu se poate reface. Odată ce s-au stricat niște lucruri. M-am gândit să-i mai dau o șansă, doar că a picat testul. Am încercat să avem o relație civilizată și prietenoasă de dragul fetiței. Nu o relație între noi doi, o relație normală.’, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.

În ce relații au rămas Cristina Cioran și Alex Dobrescu după despărțire

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ales să meargă defintiv pe drumuri separate, cel puțin asta reise din declarațiile făcute recent de către actriță. Totuși, de dragul copilului pe care-l au împreună și care o să-i lege mereu, au decis să aibă o relație bazată pe respect. Comunică tot ceea ce este legat de fiica lor și de asemenea au momente când ies toți trei în parc sau în oraș pentru a petrece timp de calitate cu micuța Ema.

Vorbim despre copil, despre ce treburi mai avem împreună. El este cu proiectele lui, are un restaurant libanez. Am vorbit despre împăcare, dar nu este cazul. Pe hârtie, minusurile sunt mai multe. În situația de față nu m-aș împăca cu el pentru copil. Nu cred în genul acesta de compormis. Mama mea mă ajută cu fetița. El se implică atât cât dorește. Dacă vrea să o vadă pe Ema o vede, ieșim la un restaurant, ieșim într-un parc, este normal ca fetița să ne vadă într-o atmoferă plăcută. Își dorește la câteva zile să o vadă pe Ema. Fetița îi simte lipsa și contează foarte mult prezența celuilalt părinte‘, a mărturisit Cristina Cioran în emisiunea de la PRO TV.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton