Cristina Cioran are un nou iubit, după un an și jumătate de la despărțirea de Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale: „Am parte de dragoste acum. Am zis că mai bine...”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Cioran are un nou iubit, după 1 an și jumătate de la despărțirea de Alex Dobrescu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-au despărțit cu mare scandal în luna noiembrie a anului 2022. Deși și-au aruncat numeroase cuvinte dure și replici grele pe atunci, acum au o relație frumoasă de dragul fiicei lor, însă se pare că doar atât, fiindcă în viața vedetei a apărut un alt bărbat din declarațiile ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea tumultuoasă, Alex Dobrescu a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o face pe Cristina Cioran să-l ierte și să-i mai ofere o a doua șansă. Mai mult decât atât, a cerut-o și în căsătorie, precizând că vor avea o viață frumoasă de acum înainte. Totuși, vedeta nu a acceptat, ba chiar a spus că nu mai este cale de împăcare între ei și fiecare merge pe drumul lui.

cioran8cioran8

Citește și: Cristina Cioran nu mai vrea iubit după despărțirea de Alex, tatăl fiicei sale: „Sunt sătulă de problemele altora”

Citește și: Cristina Cioran, despre relația cu tatăl fiicei sale: „Dacă eram suficient de maturi nu ajungeam aici”. Ce compromis face de dragul Emei

Citește și: Bursucu, momente de coșmar, când fiica lui a avut probleme de sănătate: „Ne-au spus că trei sferturi din inimă e inflamată și că e nasol. A stat o zi și o noapte la terapie intensivă”

Citește și: Iulia Pârlea, urmărită de un bărbat noaptea, după ce a părăsit sediul Pro TV: „M-am trezit cu el în fața scării și m-am speriat. Sper că…'

Cristina Cioran are un nou iubit, după 1 an și jumătate de la despărțirea de Alex Dobrescu

Mulți au crezut că se vor împăca, mai ales fiindcă petrec mereu timp împreună și fac diferite activități de familie, de dragul micuței Ema, fiica pe care o au împreună. Ei bine, nu a fost așa, iar Cristina Cioran s-a menținut ferm pe poziții atunci când a spus că nu se mai împacă cu tatăl fetiței sale. Totuși, nimeni nu se gândea că va avea o altă relație, mai ales că a declarat în repetate rânduri că nu este încă pregătită.

Acum, la un an și jumătate de la despărțire, întrebată dacă există cineva în viața ei, Cristina Cioran nu a mai ezitat și a recunoscut.

„Cristina Cioran: Am și dragoste. Am parte de dragoste acum.

Prezentator Play It: Cea de care știe toată lumea?

Cristina Cioran: E o dragoste acolo, care e.„, a spus Cristina Cioran la Play It.

Cristina Cioran: „Mai bine unele lucruri trebuie să rămână private„

Cristina Cioran a fost discretă însă în noule afirmații pe care le-a făcut despre viața ei amoroasă din prezent. Nu a divulgat cine este bărbatul care o face fericită acum, însă a spus clar că în viața ei există cineva care-i oferă dragoste și despre care nu o să vorbească prea curând.

Totuși, nici la întrebarea dacă este o iubire din trecut, poate chiar Alex Dobrescu, nu a răspuns, și a lăsat lucrurile incerte.

Prezentator Play It: Care a mai fost?

Cristina Cioran: Am zis că mai bine unele lucruri să rămână private. În ultima perioadă am reușit.

Prezentator Play It: Este o iubire nouă sau una care a renăscut?

Cristina Cioran: Este o iubire. Atât. Stau bine pe toate planurile, din fericire.', a dezvăluit Cristina Cioran, la „Play It'.

Cristina Cioran nu mai voia iubit după despărțirea de Alex Dobrescu

La doar câteva luni după despărțirea de Alex Dobrescu, în timp ce el făcea eforturi pentru a se împăca cu ea, Cristina Cioran mărturisea că nu-și dorește să mai formeze un cuplu cu el, dar și că nu își caută un alt iubit, având mai mult motive la mijloc. Totuși, se pare că între timp dragostea i-a bătut din nou la ușă!

‘Ăla a fost un moment… suntem în termeni ok. Vorbim pentru fetiță și nu numai, da, vorbim. Eu nu îmi doresc (n.r. împăcarea), el da, își dorește, dar eu, nu.

Nu, nu este o prioritate, nu mă interesează. Sunt cam sătulă de problemele altora. Din păcate, atunci când cunoști pe cineva sau intri într-o relație nouă, eu am observat că nu vine acea relație nouă doar cu distracție, ci și cu probleme, cu bagaje și hai, lasă, mersi, nu mai vreau să am grijă de nimeni’, a spus Cristina Cioran pentru Spynews.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton