Cristina Cioran a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu. Polițiștii l-au săltat din fața casei ei: „Era să primesc 30 de zile de arest preventiv. Ți-ai bătut joc de sufletul meu”

.

Cristina Cioran a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, deși vorbeau despre o posibilă împăcare nu demult. Conform declarațiilor lui, actrița ar fi depus o plângere la Poliție, acuzându-l că a „terorizat-o psihic și fizic'. Despre demersurile ei a aflat cu stupoare când i-a făcut o vizită la domiciliu, zilele trecute, iar oamenii legii l-au săltat din fața casei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit definitiv în 2022, după doi ani de relație, deși își anunțaseră intenția de a se căsători. Mult timp, actrița a dat de înțeles că ar fi deschisă la o împăcare, chiar dacă între ei a existat un schimb de vorbe grele. Se pare că scandalul dintre ei s-a reaprins, iar Cristina Cioran ar fi cerut ordin de protecție împotriva lui.

Citește și: Alex Dobrescu dezvăluie când au început problemele în relația cu Cristina Cioran: „Ea a devenit exigentă. A intervenit copilul pe primul loc’


Citește și: Alex Dobrescu este în doliu, după ce mama lui a murit. Mesajul postat de fostul iubit al Cristinei Cioran: „Îți mulțumesc pentru tot…’

Citește și: A murit actorul Constantin Cojocaru. Mesajul dureros al actriței Maia Morgenstern: „Acum punem fotografii. Acum ne doare, dar…'

Citește și: Viorica de la Clejani a suferit o operație complicată: „Am văzut și auzit tot timp de trei ore. Aveți grijă de sănătatea voastră’. Cum se simte acum

Cristina Cioran a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu


Alex Dobrescu susține că a mers la domiciliul Cristinei Cioran, zilele trecute, pentru a recupera câteva documente. Polițiștii l-au săltat din fața casei, asta pentru că actrița a cerut ordin de protecție împotriva lui, acuzându-l că a terorizat-o „psihic și fizic’. El susține că abia atunci a aflat că mama fiicei lui a depus o plângere la Poliție.

„Îmi pare bine că mă revedeți și voi pe cine, că era cât pe ce să primesc 30 de zile arest preventiv. Justiția română iau deciziile corecte. Mama fiicei mele a inventat un ordin de restricție. A făcut o plângere la poliție, a declarat că a fost terorizată psihic și fizic.


Ieri, când am fost să iau buletinul din locuința în care am stat împreună, pentru că mi-a sechestrat buletinul și hainele, în loc să iau buletinul ca să pot să scot certificatul de deces al mamei și ajutorul de înmormântare pe care să îl înmânez serviciilor funerare, am fost săltat din fața casei de polițiști. Mi-au pus cătușele’, a declarat fostul iubit al actriței, la Xtra Night Show, conform spynews.ro.

Apoi a răbufnit: „Ți-ai bătut joc de sufletul Emei (n.r. – fiica lor) și de sufletul meu, noi te-am iubit’.


„Ați anunțat-o unde sunt, să îmi trimită sacii aceștia’

În timpul emisiunii, Alex Dobrescu a primit câțiva saci cu hainele pe care le avea în locuința Cristinei Cioran.

„Văd că este un ambalaj foarte frumos. Este superb, este sacoul meu, făcut de fosta mea soție, prima soție, dar nu ultima. Aici avem un șort de casă extraordinar care este pe dos, cum m-am dezbrăcat. Nu sunt hainele care au mai rămas, am probabil 20, 30 de saci. Se pare că avem și niște șosete de Moș Crăciun. Vă mulțumesc pentru surpriza aceasta, că ați anunțat-o unde sunt, să îmi trimită sacii aceștia’, a mai declarat Alex Dobrescu.


Alex Dobrescu, despre problemele din relația cu Cristina Cioran

Alex Dobrescu a vorbit, recent, despre problemele din povestea de iubire cu Cristina Cioran. Relația s-ar fi degradat în momentul când au devenit părinți, fiindcă, spune el, actrița și-a schimbat comportamentul și a devenit ceva mai exigentă. Cât despre partea lui de vină, Alex Dobrescu recunoaște că și pe el l-a transformat rolul de tată, deși mai are un fiu dintr-o fosta căsnicie.


„M-a înțeles mereu și s-a bucurat, cred, de glumele mele și de satira mea. Până la un moment dat când a născut și atunci s-au schimbat un pic lucrurile. (…) Ea a devenit exigentă, mult mai exigentă. A început să i se pară lucrurile pe dos. Și eu mi-am schimbat puțin comportamentul, pot să zic că și eu am fost lăuz după nașterea fetiței. Nu m-am speriat, pentru că l-am avut și pe Noel înainte, că am un băiat dintr-o fostă căsătorie (…) Doar că s-a dereglat ceva, nu știu ce. (…) A intervenit copilul pe primul loc, a mărturisit Alex Dobrescu, la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook