Cristina Cioran s-a aliat cu fosta soție a lui Alex Dobrescu, care a cerut în instanță prelungirea ordinului de protecție împotriva lui: "Am vorbit cu ea și îmi pare tare rău că fiul lor e supus acestui stres. Sper să..."

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Cioran s-a aliat cu fosta soție a lui Alex Dobrescu care, la rândul ei, are o relație tensionată cu afaceristul. Potrivit actriței, Cristina Dobrescu a obținut deja un ordin de restricție împotriva lui, însă își dorește să-l prelungească pentru a-și proteja fiul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ieri, Alex Dobrescu s-a prezentat din nou în fața instanței, după ce și fosta lui soție a cerut prelungirea ordinului de protecție împotriva lui. Cristina Dobrescu l-a reclamat după ce s-a apropiat de casa unde locuiește cu fiul lor și a aruncat, din stradă, un ghiveci în balcon. Cristina Cioran a luat legătura cu fosta soție a afaceristului și, probabil, s-au consultat privind demersurile legale, mai ales că că ea a trecut recent printr-o experiență similară.

do9-1do9-1

Citește și: După Cristina Cioran, și fosta soție a lui Alex Dobrescu a cerut ordin de protecție împotriva lui. Motivul: „Am aruncat cu un ghiveci în…” / E obligat de instanță să poarte brățară de monitorizare

Citește și: Alex Dobrescu, parastas de 40 de zile pentru mama lui, cu șampanie scumpă și fructe de mare: „Prețul unei sticle a fost de 2800 lei'. Fostul iubit al Cristinei Cioran a comemorat-o într-un local exclusivist

Citește și: 'E o schimbare care te atinge, te unge pe suflet, te face fericit, îți dau lacrimile. Are talentul acesta de a transmite un mesaj…' Violeta Bănică, declarație emoționantă despre Andreea Marin / EXCLUSIV

Citește și: O mai ții minte pe Julieta Vescan de la Gospodar fără pereche? A fost refuzată de ciobanul Marin Cazan / Cum arată acum

Cristina Cioran s-a aliat cu fosta soție a lui Alex Dobrescu, care a cerut în instanță prelungirea ordinului de protecție împotriva lui

Cristina Cioran rezonează cu situația Cristinei Dobrescu care, la rândul ei, nu are liniște din cauza lui Alex Dobrescu. Actrița speră că instanța îi va prelungi ordinul de protecție împotriva afaceristului, fiindcă, spune ea, fiul lor este supus unui stres major.

„Am vorbit cu ea și îmi pare tare rău că Noel e supus acestui stres. Sper să-i prelungească și ei ordinal de restricție împotriva lui pentru a fi protejat copilul. Am spus prelungire pentru că avea deja un ordin provizoriu. Îmi pare rău pentru ea. Mai multe nu vreau să comentez', a spus actrița pentru click.ro.

Alex Dobrescu: „Uneori îmi e dor de Cristina'

În ciuda relației lor tensionate, Alex Dobrescu spune că i se mai face dor ocazional de Cristina Cioran. Pe numele lui este emis un ordin de protecție și e obligat să poarte brățară de monitorizare.

„Cu Cristina și fiica mea nu am mai vorbit deloc din cauză că nu am voie. Îmi e dor de amândouă, normal, plus că amintirile nu se șterg atât de ușor. Am fost patru ani împreună. Nu se uită atât de ușor totul, pentru că au fost momente frumoase pe care le-am petrecut unul lângă celălalt. Chiar dacă uneori îmi este dor de Cristina, nu știu ce să îți zic cu privire la o posibilă împăcare, pentru că nici eu nu știu', a spus Alex Dobrescu pentru sursa citată anterior.

Cristina Cioran a prelungit ordinul de protecție împotriva lui Alex Dobrescu

La finalul lui aprilie, Cristina Cioran anunța că judecătorii i-au prelungit ordinul de protecție împotriva lui Alex Dobrescu.

„Vă mulțumesc pentru susținere. S-a admis cererea, deci acest individ va purta brățară la picior și mi s-a încredințat fiica. Are ordinul de restricție și față de copil, așadar, așa cum am spus, am avut încredere în justiție și așa cum v-am spus, vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele. S-a admis cererea. Sunt foarte emoționantă și foarte fericită. E bine', a scris Cristina Cioran.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton