Cristina Cioran s-a certat cu Oana Roman din cauza lui Marius Elisei. Ce acuzații grave îi aduce: „A făcut un gest obraznic la adresa mea”

.

Zilele trecute, Vica Blochina a răbufnit la adresa Oanei Roman, din cauza unor declarații pe care aceasta le-a făcut la adresa vloggerului Selly. Conflictul a vizat și mariajul vedetei cu Marius Elisei, care, după spusele fostei balerine de la Melody, ar fi avut gesturi inadecvate față de prietenele ei. Cristina Cioran a decis să intervină în conflictul dintre Vica Blochina și Oana Roman, declarând că, la rândul ei, a avut un episod neplăcut cu Marius Elisei. Iată ce a relatat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


De curând, Oana Roman și Vica Blochina au devenit protagonistele unui conflict de proporții, deși, în trecut, le lega o prietenie strânsă. Fosta balerină de la Melody a sărit în apărarea lui Selly, după ce fiica lui Petre Roman l-a acuzat că transmite valori greșite generației tinere. Totodată, blondina a vizat și mariajul vedetei cu Marius Elisei, acuzându-l pe acesta din urmă că ar fi avut un comportament ce lasă de dorit. Cristina Cioran a intervenit în conflictul celor două și a dezvăluit noi detalii despre fostul soț al Oanei Roman, care a avut un „gest nepotrivit’ la adresa ei.


Citește și: „Mă scoate din minți! Nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, dar dă lecții despre educație…'. Oana Roman l-a atacat dur pe Selly, pe Internet. Reacția vloggerului

Citește și: Marius Elisei exclude împăcarea cu Oana Roman, după ce au fost surprinși împreună la ziua fiicei lor: „Nu o să stau niciodată într-o relație de dragul copilului. Am alte planuri personale…’


Citește și: Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. E divorțat, are o fiică din fosta căsnicie și lucrează ca fermier

Citește și: Ce i-a cerut Loredana, autoarea crimei din Mangalia, mamei sale, când a fost vizitată în arest: „I-am dus trei șaorma și o pereche de adidași’

Cristina Cioran intervine în scandalul dintre Vica Blochina și Oana Roman

După conflictul dintre Oana Roman și Vica Blochina, Cristina Cioran susține că Marius Elisei ar fi avut gesturi nepotrivite și față de ea. La acea vreme, actrița forma un cuplu cu Alex Dobrescu, care i-a luat apărarea și a aplanat tensiunile.


„Marius a făcut un gest nepotrivit, obraznic, la adresa mea. S-a luat de mine. Iar Alex m-a aparat. Bătaie de la Alex nu a luat, pentru că nu s-a pus la mintea lui.

Dar da, mi s-a povestit și mie că a luat bătaie de la altcineva tot pentru că ă făcut gesturi nepotrivite și la adresa altor persoane, după ce au am plecat. A încercat și să jignească niște oameni. Așa e personajul, absolut dubios. Alex nu s-a pus la mintea lui, pentru că nu merita stresul. Elisei e un personaj complet neinteresant’, a mărturisit Cristina Cioran în exclusivitate pentru CANCAN.RO.


„A spart niște pahare. A dărâmat o masa’

Cristina Cioran spune că i-a atras atenția Oanei Roman cu privire la comportamentul lui Marius Elisei, situație care a stârnit nemulțumirea vedetei. Potrivit actriței, fostul soț al Oanei Roman ar fi spart pahare și ar fi dărâmat o masă, provocând indignarea celorlalți invitați aflați la petrecerea respectivă.


„Am rugat-o pe Oana să-l ia de acolo, pentru că făcea urât. Iar ea s-a inflamat, cum pot spune eu așa ceva. Dar asta făcea. A spart niște pahare. A dărâmat o masa’, a adăugat actrița, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook