Cristina Cioran și-a lansat propria emisiune culinară online și revine în televiziune: „Când am văzut că o iau razna cu greutatea, am zis să învăț să gătesc sănătos”

.

Cristina Cioran și-a lansat o emisiune culinară, difuzată pe Youtube, după câțiva ani în care a dispărut din lumina reflectoarelor. Actrița și-a propus să împărtășească rețete sănătoate și ușor de făcut, gastronomia fiind una dintre marile ei pasiuni. Lupta cu kilogramele în plus a determinat-o să-și schimbe stilul de viață și este mândră că a reușit să pună pe roate cooking show-ul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


De ceva vreme, Cristina Cioran s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat vieții private, mai ales că în vara lui 2021, a devenit mamă pentru prima oară. Actrița și-a propus să revină în atenția publică și a lansat un vlog culinar, menit să popularizeze rețete sănătoase, din toate zonele lumii, și să-i ajute pe cei care se luptă cu kilogramele în plus. Cu câțiva ani în urmă, Cristina Cioran a prezentat o emisiune culinară la Acasă TV, de unde și-a luat și inspirația pentru noul ei proiect.


Citește și: Alex Dobrescu e disperat să se însoare cu Cristina Cioran, dar ea își caută alt iubit: „Ies în oraș, mă distrez'

Citește și: Cristina Cioran nu a angajat bonă pentru fetița ei. Cum o ajută Alex Dobrescu în creșterea micuței, după despărțire: „Am ales o grădiniță de stat. Încearcă să facă într-un fel să ne reunim familia’


Citește și: „Mona Segall nu se simte bine. Loviturile sub centură dor cel mai tare’. Mircea Radu, despre plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Chefi la Cuțite

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin, superbă la un eveniment, într-o rochie mulată și decoltată: „Onorată, dar mai ales fericită’

Cristina Cioran și-a lansat emisiune culinară

Cristina Cioran este pasionată de gastronomie din copilărie și a decis să împărtășească rețete sănătoase și ușor de făcut, în cadrul unui show culinar. Actrița recunoaște că lupta cu kilogramele a determinat-o să-și schimbe stilul de viață și regimul alimentar, iar doritorii îi pot viziona preparatele pe canalul de Youtube.


„Nu știu, în copilărie, mi-a plăcut dintotdeauna. Pentru că îmi place să mănânc, îmi place să și gătesc. Când am văzut că o iau razna cu greutatea, am zis să învăț să gătesc sănătos, așadar acum gătesc pentru canalul meu de youtube mâncare din toate zonele lumii, cumva ușor reinterpretată și cumva și slim. Așa mâncare cu de toate poate să facă oricine, mâncare fină și bună și slim nu poate să facă oricine. Așadar urmăriți-mă!

În fiecare zi gătesc pentru ea (n.r. fiica ei). Mi-a plăcut dintotdeauna să gătesc și cumva așa îmi cuceresc prietenii și îi țin aproape, pentru că știu că dragostea trece prin stomac. Îmi țin prietenii și prietenele foarte aproape gătindu-le. Sunt bucătăreasa lor’, a spus actrița, potrivit playtech.ro.


Ce proiecte are Cristina Cioran

De curând, Cristina Cioran a fost cooptată în emisiunea „Mămici de pitici cu lipici’, de la Antena Stars, alături de fiica ei. Se pare că Ema s-a adaptat imediat cu atmosfera de la filmări și nu o deranjează prezența cameramanilor. Actrița a sugerat că este pe cale să semneze un nou proiect online, fără a divulga prea multe detalii, după ani întregi în care a stat departe de lumina reflectoarelor.


„Am suficient timp cât să mai fac și alte lucruri. Ne vedem la Mămici de pitici cu lipici pe Antena Stars săptămânal și mai am un proiect foarte frumos, tot pentru online, dar despre care nu e momentul acum să vorbesc, pentru că încă sunt în cadrul semnării. Pregătesc ceva pentru TV, dar vedem.

Nu are nicio problemă, e foarte veselă, s-a mirat așa un pic când a văzut că se ține cineva după noi, după care nu i-a mai păsat. E foarte relaxată. Am așa un copil vesel, mai puțin când se aruncă pe jos’, a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook