Cristina Ich a avut probleme mari cu tenul după o procedură estetică: „Se topea acidul, ajunsesem să am găuri în față. Trei săptămâni am stat în casă”

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Ich și-a dorit o schimbare în preajma sărbătorilor de iarnă și a mers la un tratament cu acid hialuronic. La două zile după procedura estetică, creatoarea de conținut a remarcat că produsul a migrat, iar tenul ei căpătase un aspect complet inestetic. Trei săptămâni s-a izolat în casă și, pe fondul experienței neplăcute, a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ich, 37 de ani, este cea mai urmărită creatoare de conținut din România. Aproape un milion de internauți îi urmăresc activitatea pe Instagram, iar în 2020, a obținut titlul „Romanian Social Media Star' la E! Peoples Choice Awards. Atentă la imaginea ei, Cristina Ich a recunoscut că a trecut pe la medicul estetician, pentru proceduri non-invazive, și are o rutină riguroasă de înfrumusețare și îngrijire a pielii. Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, bloggerița a mers la un tratament cu acid hialuronic, însă rezultatul a fost dezastruos, după cum a povestit ea însăși, și a cerut ajutorul altui estetician pentru a-i „repara fața'.

ich9ich9

Citește și: Victor Pițurcă, despre relația dintre fiul lui, Alexandru Pițurcă și Cristina Ich: „Nu îi văd despărțiți. Ei se iubesc în continuare…”

Citește și: De ce a renunțat Cristina Ich la Facultatea de Medicină: „A fi medic implică disponibilitate continuă și o dăruire fără rezerve”

Citește și: Iuliana Marciuc l-a înșelat pe Adrian Enache cu un afacerist grec? „A existat o poveste, într-adevăr. Depinde ce înseamnă a înșela”

Citește și: Dana Roba nu-l iartă pe Daniel Balaciu, după ce a bătut-o cu ciocanul și apoi a reclamat-o pentru evaziune fiscală: „Îl execut silit. Dacă îmi dă 220.000 de euro, vând apartamentul și apoi facem jumi-jumate. Dacă nu îmi dă…”

Cristina Ich a avut probleme mari cu tenul după o procedură estetică

Cristina Ich a trecut printr-o experiență nefericită după o vizită în cabinetul medicului estetician. Un tratament cu acid hialuronic i-a desfigurat tenul și spune că s-a izolat în casă timp de trei săptămâni, în perioada sărbătorilor de iarnă. Un alt estetician a ajutat-o să remedieze problema, iar cu această ocazie, a tras un semnal de alarmă privind specialiștii din acest domeniu.

„M-am dus și eu să-mi pun un gen de acid hialuronic pentru hidratare atât, căci mi s-a părut mie că am genul de pilow-face, că aș fi umflată la față. M-am trezit după două zile de la intervenție că se topea acidul, ajunsesem să am găuri în față. Nu vă mai spun ce cearcăne aveam! Trei săptămâni am stat în casă de Sărbători, așa ceva nu doresc la nimeni!

A reușit să-mi umple găurile, până la urmă, doctorița mea, care a reușit nu știu prin ce minune să-mi refacă fața. Nu vă pot arăta poze că vă speriați! Fetelor, vă rog să fiți foarte atente la cine mergeți să vă facă aceste proceduri. Așa se întâmplă când te mănâncă, vorba aceea. Mie mi-a dat-o Universul bine de tot. A început mama să țipe la mine: „eu te-am făcut frumoasă și tu te desfigurezi cu mâna ta!'.

Nu vreau să știu ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi făcut o procedură estetică, o operație de amploare, cred că nu mai ieșeam din casă', le-a povestit Cristina Ich fanilor săi, pe o rețea de socializare.

Cristina Ich s-a împăcat cu Alex Pițurcă

Cristina Ich și Alex, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, au format un cuplu timp de câțiva ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat un fiu, Noah, în vârstă de 4 ani. În noaptea dintre ani, cei doi s-au afișat împreună, iar ipostazele apropiate indicau că au mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste. Invitat în podcastul lui Nasrin Ameri, Victor Pițurcă spunea că și-ar dori să-i vadă din nou împreună, mai ales că încă îi leagă sentimente.

„Cristina este o femeie cu capul pe umeri și i-am spus lui Alex: „Trebuie să știi să ai grijă de familia ta'! Poate fi în continuare (nr. relația dintre Alexandru și Cristina), nu îi văd despărțiti. Păi, cum?!

E greu, e dificil, pentru că ei se iubesc în continuare. E acel copil la mijloc. Nu, nu!.(…)Cel mai important moment din viața lui Alex, acesta este, cu Cristina, având un copil' , a spus Victor Pițurcă.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton