Cristina Ich merge la terapie pentru a remedia problemele din relația cu Alexandru Pițurcă: „Femeia ține căsnicia, nu bărbatul. Dacă tu nu vii acasă câteva zile înseamnă că...”

.

Cristina Ich merge la terapie pentru a remedia problemele din relația cu Alexandru Pițurcă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa influenceriță și fiul fostului selecționer al Naționalei de fotbal au împreună un băiețel, pe Noah, din povestea de dragostea care s-a înfiripat în urmă cu mai mulți ani. Totuși, deși păreau că se potrivesc de minune, relația lor de-a lungul timpului a fost presărată cu numeroase împăcări și despărțiri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Cristina Ich nu s-a ferit niciodată să vorbească despre viața ei privată și personală în fața marii sale comunități de pe rețelele de socializare. De asemenea, nu a ezitat nici când a venit vorba despre relația ei cu Alexandru Pițurcă. A anunțat de multe ori despărțirea de el și a vorbit deschis despre problemele de cuplu, însă puțini se așteptau la un asemenea pas din partea ei.

Citește și: Cristina Ich, adevărul despre relația actuală cu Alexandru Pițurcă, după ce s-a zvonit că s-au împăcat: „Suntem ca două personaje dintr-un film de…'


Citește și: Cristina Ich a avut probleme mari cu tenul după o procedură estetică: „Se topea acidul, ajunsesem să am găuri în față. Trei săptămâni am stat în casă’

Citește și: Anca Țurcașiu va deveni bunică. Andreea, soția fiului ei, e însărcinată și a postat primele fotografii cu burtica de gravidă

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Tensiuni între Anamaria şi Tudor la finalul probei de cuplu

Cristina Ich merge la terapie pentru a remedia problemele din relația cu Alexandru Pițurcă


Cristina Ich a decis că este momentul să facă o schimbare atunci când vine vorba despre propria ei persoană, în ceea ce ține de comportamentul pe care-l are, mai ales în relația de cuplu. Prin urmare, celebra influenceriță a luat hotărârea de a merge la terapie pentru a fi mai înțelegătoare și tolerantă.

„Fac terapie ca să fiu și eu mai înțelegătoare și mai tolerantă ca femeie. Eu nu am excelat în relațiile mele amoroase. Nu știu de ce îmi cer mie fetele sfaturi. Eu, dacă nu-mi răspunzi 24 de ore la telefon, apoi 72 de ore nu te sun. Sunt Diavol Tasmanian. Dacă tu nu vii acasă câteva zile, înseamnă că nu vrei să stai cu mine și atunci îmi iau trei chiloți și am plecat.


Cristina Ich a explicat că nu a excelat în relațiile sale amoroase de până acum și nici în cea cu Alexandru Pițurcă, astfel că vrea să remedieze problemele, precizând că femeia este cea care ține căsnicia.

Dar, ca femeie nu trebuie să fii chiar așa, pentru că femeia ține căsnicia, și nu bărbatul, a spus Cristina Ich, pe rețelele de socializare. 


Ce spunea Cristina Ich despre relația cu Alexandru Pițurcă

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă au trecut prin numeroase suișuri și coborâșuri din punct de vedere amoros. S-au despărțit de multe ori, dar tot de atâtea ori s-au li întors unul în brațele altuia, mai ales că la mijloc este și un copil, fiul lor Noah. Totuși, când despărțirea a fost una de lungă durată, celebra influenceriță a povestit cum se înțelege cu tatăl fiului lor în privința creșterii lui.

„Da, într-adevăr, am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească, și pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta, nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau retete de prăjituri. Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul „film dramatic, ci mai degrabă am trecut la capitolul „continuăm ca prieteni. Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah.


Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el.Așa că, să facem o comparație în stilul lui Noah: suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune, cooperăm pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui. În esență, suntem parteneri în misiunea de a-l crește pe Noah fericit și echilibrat,  a spus Cristina Ich pentru UNICA.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram