Cristina Ich s-a despărțit din nou de Alex Pițurcă: „A fost tot timpul un bărbat râvnit de femei. Am știut...” / Luna trecută, fostul ei iubit a fost surprins alături de fiica Andreei Berecleanu

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit din nou. Creatoarea de conținut a făcut anunțul, dar subliniază că a rămas în relații de prietenie cu fostul partener, având în vedere că la mijloc se află și fiul lor. Cu o lună în urmă, afaceristul a fost surprins alături de fiica Andreei Berecleanu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Relația dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă a fost marcată de numeroase despărțiri și împăcări. În 2022, celebra influenceriță anunța că nu mai formează un cuplu cu tatăl fiului ei, după câțiva ani împreună. Nu a durat mult până s-au întors unul la celălalt, fiind surprinși în ipostaze pasionale într-un club din București, în toamna anului trecut.

cristinucacristinuca

Citește și: Cristina Ich sare în apărarea Andreei Bostănică, după ce Ilinca Vandici a criticat-o pentru opulența pe care o afișează: „Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să…'

Citește și: Cristina Ich merge la terapie pentru a remedia problemele din relația cu Alexandru Pițurcă: „Femeia ține căsnicia, nu bărbatul. Dacă tu nu vii acasă câteva zile înseamnă că…'

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit de ce s-a trezit, de fapt, cu mascații la ușă: „Oameni incompetenți și au ajuns alți oameni nevinovați să plătească, poate și din vina mea, că…”

Citește și: Pe cine a sunat Andrei Versace înainte de a fi găsit decedat și care a fost ultima sa dorință. O nouă ipoteză este luată în calcul de anchetatori: „Avea probleme mari cu…'

Cristina Ich s-a despărțit din nou de Alex Pițurcă

Se pare că relația dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă nu a rezistat nici de această dată. Influencerița anunță despărțirea, dar subliniază că face echipă bună cu fostul partener în ceea ce privește creșterea fiului lor, Noah.

„Eu și Alex nu mai formăm un cuplu, dar suntem cea mai bună echipă, cei mai buni prieteni și, în măsura principiilor și puterii noastre, încercăm și până acum considerăm că am și reușit, să fim cei mai buni părinți pentru Noah.

Suntem conștienți că fiecare apariție publică, împreună sau separat, va fi speculată, interpretată și povestită mai departe la discreția emitenților, dar de cele mai multe ori citim și discutăm împreună știrile despre noi – sunt rare ocaziile în care nu ne amuzăm copios pe seama lor', a declarat ea pentru spynews.ro.

„Relația noastră a fost tot timpul mai întâi de prietenie'

Cristina Ich mai spune că ea și Alex Pițurcă au fost, înainte de toate, prieteni. Deși relația lor nu a funcționat, cei doi continuă să-și îndeplinească angajamentele de părinți.

„Relația mea cu Alex a fost tot timpul mai întâi de prietenie și abia după de altă natură. Am construit în timp o relație durabilă, sănătoasă, bazată pe încredere, așa cum cred că ar trebui să existe între oricare doi părinți ai unui copil. Independent de orice, în centrul universurilor noastre este Noah – un copil dorit, extrem de iubit, care a venit la momentul potrivit pentru a da un sens mai complex și mai complet vieților noastre', a mai spus ea.

„Alex a fost tot timpul un bărbat râvnit de femei'

Celebra influenceriță spune că știa, de la începutul relației, că Alex Pițurcă este un bărbat râvnit. Luna trecută, fostul ei iubit a fost surprins alături de Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu. Acesta a condus-o pe tânără la domiciliul său din zona de Nord a Capitalei.  

„Alex a fost tot timpul un bărbat râvnit de femei, fără să conteze sau să fie necesar să le categorisim în cunoscute sau anonime. Și, lăsând modestia deoparte (lucru pe care nu l-aș face, de exemplu, într-o apariție TV), nici în cazul meu nu a fost prea diferit. Am știut de la început cine suntem și cu ce „bagaje' venim în relație, am evaluat și am estimat din timp potențialul de știre a oricărui gest făcut de noi sau a oricărei păreri emise de alții', a mărturisit aceasta.

Ce relație are Cristina Ich cu Victor Pițurcă

Cristina Ich îi întoarce laudele lui Victor Pițurcă. Ea spune că i-a cerut întotdeauna sfatul fostului socru, având o legătură strânsă și în prezent.

„Am un deosebit respect pentru domnul Victor Pițurcă și am știut de la început că sunt binevenită în familie. De altfel, ca și în cazul lui Alex, am păstrat o relație deschisă și apropiată – nici nu am avea cum altfel. Nu doar o dată i-am cerut sfatul și de cele mai multe ori am primit răspunsuri și soluții valoroase din partea dânsului pentru dilemele avute. M-a tratat tot timpul ca pe Cristina, o persoană cu individualitate proprie, nu ca pe „iubita lui Alex' sau „mama nepotului', iar asta ne-a apropiat și m-a făcut să prețuiesc și mai mult relația dintre noi', a încheiat Cristina Ich.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton