Cristina Ich sare în apărarea Andreei Bostănică, după ce Ilinca Vandici a criticat-o pentru opulența pe care o afișează: „Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să…”

 Miniosu Alexandra
.

Cristina Ich sare în apărarea Andreei Bostănică, după ce Ilinca Vandici a criticat-o pentru opulența pe care o afișează. Iubita lui Alex Pițurcă a decis, așadar, să intervină în „scandalul' dintre prezentatoarea TV și TikTokeriță. Aceasta a avut o reacție în mediul online cu privire la situația dintre cele două și pare că nu e de acord cu atitudinea vedetei de la Kanal D.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Acum câteva zile, Ilinca Vandici a criticat-o pe Andreea Bostănică pentru opulența pe care o afișează pe Internet, dând de înțeles că aceasta din urmă nu ar fi un exemplu pentru tinerele generații. Vorbele prezentatoarei au scos-o din sărite pe TikTokeriță, ce a atacat-o pe vedeta de la Kanal D cu câteva vorbe dure.

cristina-ichcristina-ich

Citește și: Ilinca Vandici își pregătește fiul de acum pentru adolescență: „Sunt genul de mamă care ia atitudine. Îi explic ce înseamnă dependențele și cât sunt de nocive”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum e viața Ilincăi Vandici la nouă luni de la divorțul de Andrei Neacșu: 'Fiul meu e cea mai mare împlinire…' Ce planuri are pentru vacanța de Paște / EXCLUSIV

Citește și: Ce a determinat-o pe Monica Anghel să slăbească 40 de kilograme. Acum este instructor de fitness: „Nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt ok'

Citește și: Alin Oprea, replică dură pentru Tavi Colen, în scandaul trupei Talisman: „Dacă omul care are dreptate tace, escrocii își asumă mai multe drepturi, că de tupeu nu duc lipsă”

Cristina Ich sare în apărarea Andreei Bostănică, după ce Ilinca Vandici a criticat-o pentru opulența pe care o afișează

Acum, Cristina Ich intervine în conflictul celor două, precizând că majoritatea creatorilor de conținut din mediul online nu au diplome de educatori. Iubita lui Alex Pițurcă a menționat că nu a semnat niciun contract atunci când a apărut pentru prima dată în online. În plus, spuen ea, fiecare poate să aleagă pe cine vrea să urmărească sau nu.

„Nu știu dacă ați observat că sunt anumite voci care se sting. Și încep să predice. Încep să predice despre eleganță, modestie, exemplu. Dar întrebarea este, noi ăștia care judecăm ce e bine, ce nu, noi suntem, oare, un exemplu sau am fost?

Putem să vorbim despre asta? Nu poți după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni să vii să pui etichete sau să insiști la bullying, la adresa unui tânăr care nu face nici mai mult, nici mai puțin decât ce ai făcut tu când ți-a permis timpul, vârsta.

Dacă vrei să dai un exemplu, și poți, vino, expune-te, povestește despre greșelile tale, care pot fi asemănătoare sau mai rău, de foarte multe ori, oamenii ăștia care stau și țin prelegeri, ăia-s ce-i mai… ăia au făcut la fel sau mai rău', a spus Cristina Ich pe TikTok.

„Nu începi să condamni pe alții de ceva care și tu probabil ai făcut'

Așadar, Cristina Ich pare să dezaprobe atitudinea Ilincăi Vandici, după ce a criticat-o pe Andreea Bostănică. Iubita lui Alex Pițurcă a sugerat că și prezentatoarea TV ar fi făcut greșeli, așa că nu ar fi în măsură să-i „condamne' pe alții.

„Deci dacă vrei să îmi dai o adevărată lecție de viață, vino, expune-te, arată, spune-ne, mai ales că experiența ta de viață, sau experiența noastră de viață, clar ne recomandă și atunci putem și noi să povestim din greșelile noastre.

Uite, și eu am făcut, dar mi-am dat seama că na, eram tânără, nu aveam minte și așa mai departe. Pentru că tinerețea e tinerețe. La 20 de ani nu poți să gândești ca la 30 și ceva sau la 40 de ani.

Că de asta se numește experiență de viață și repet, din asta înveți, din greșeli. Dar nu începi să condamni pe alții de ceva care și tu probabil ai făcut, bineînțeles, neavând expunere, în spatele ușilor închise', a mai spus Cristina Ich, în mediul online.

Andreea Bostănică, despre Ilinca Vandici: „Are și ea o vârstă, poate are și probleme cu memoria'

Andreea Bostănică a atacat-o pe Ilinca Vandici, după ce a criticat-o pentru opulența pe care o afișează pe Internet. Tânăra „a luat foc’, după ce prezentatoarea TV s-a arătat în dezacord cu activitățile ei de pe rețelele de socializare. Colega de platou a lui Teo Trandafir a comentat, recent, imaginile postate de TikTokeriță, în care se afișează cu buchete imense de flori și cadouri scumpe, fapt ce a deranjat-o, aparent, pe cea din urmă.

„Doamna Ilinca cred că s-a supărat că nu i-am deschis nici mesajul, doar că nu înțeleg… Poate vă amintiți de mine, doamna Ilinca. Ați fost la emisiune și ați spus că nu știți cum mă cheamă?

Păi cum nu știți cum mă cheamă dacă ați spus că aș fi onorată să vin la emisiunea voastră acum câteva luni. Mi se pare foarte, foarte patetic. Dar… are și ea o vârstă. Poate are și probleme cu memoria’, a susținut tânăra.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton