Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni”. Au fost surprinși în ipostaze tandre, în club

 Ifrim Georgiana
.

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au împăcat și au fost surprinși împreună într-un club din Capitală. Cei doi s-au despărțit în urmă cu un an, anunț făcut chiar de model pe rețelele de socializare. Ei bine, se pare că influencerița și fiul fostului selecționer al echipei naționale de fotbal au decis să-și mai acorde o șansă, postând mai multe imagini de cuplu pe conturile de Intagram. Iată ipostazele tandre în care s-au fotografiat Alex Pițurcă și Cristina Ich!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. Alex Pițurcă și Cristina Ich încheiaseră relația în toamna anului trecut. Din povestea lor de dragoste, a rezultat un băiețel, Noah, care a rămas în grija mamei după separare. Influencerița a vorbit deschis despre motivul rupturii dintre ea și fiul fostului selecționer al echipei naționale de fotbal, susținând, la acea vreme, că Alex Pițurcă e un „om dificil', căruia îi plac „viața și distracțiile'.

al13al13

După despărțire, Alex Pițurcă și Cristina Ich au rămas în relații bune, având în vedere că la mijloc se află și fiul lor, Noah. Deși nu au dat niciodată semne că și-ar dori o împăcare, se pare că cei doi au mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste și s-au afișat împreună la o zi de naștere.

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună, după despărțire. Cum s-au distrat alături de fiul lor, Noah, de ziua lui

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată”

Citește și: Cine este Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. Este avocată și a lucrat în Dubai

Citește și: Alexandra Porkolab este eliminată de la Survivor 2023, în ediția din această seară. Cine sunt semifinaliștii rămași în concurs

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au împăcat, la 1 an de la despărțire

Weekend-ul trecut, Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au afișat împreună la ziua de naștere a unei prietene comune. Cei doi au fost surprinși în ipostaze extrem de tandre și au publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare. În dreptul acestora, modelul a scris și o descriere sugestivă, dând de înțeles că ambii au convenit să mai dea o șansă poveștii de dragoste încheiate în urmă cu mai bine de un an.

„A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi', a povestit Cristina Ich.

De ce s-au despărțit Alex Pițurcă și Cristina Ich

În toamna anului 2022, Alex Pițurcă și Cristina Ich au decis să meargă pe drumuri separare, anunțul fiind făcut de influenceriță. În podcastul moderat de Radu Țibulcă, aceasta a povestit că a avut o relație dificilă cu tatăl copilului ei, căruia i-a pus încrederea la îndoială.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu ne mai înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc, nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!

Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!', povestea Cristina Ich, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste', în 2022.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton