Cristina Pucean, atac subtil la adresa lui Bogdan de la Ploiești, la două săptămâni de la despărțire: „Mă dor trădarea și minciuna”. Ce spune despre căsătorie și copii

.

Cristina Pucean a lansat un atac subtil la adresa lui Bogdan de la Ploiești, la două săptămâni de când nu mai formează un cuplu. Cunoscuta dansatoare a dezvăluit, într-o formă voalată, motivele despărțirii lor, între care s-ar număra trădarea și minciuna. Amintim că, în 2020, cei doi s-au separat tot din cauza unui episod de infidelitate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Relația dintre Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-a înfiripat în urmă cu câțiva ani, dar multă vreme au preferat să nu se afișeze ca un cuplu. Ea a fost prezentă la multe dintre cântările manelistului și l-a acompaniat prin mișcări senzuale de dans. La un moment dat, s-a zvonit că cei doi s-ar fi căsătorit în secret, în timpul unei vacanțe în Bali, dar o confirmare nu a existat din partea niciunuia. Din nefericire pentru fanii cuplului, Cristina Pucean a confirmat despărțirea de Bogdan de la Ploiești, la sfârșitul lunii trecute.


Citește și: Cristina Pucean s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești. Cum a făcut dansatoarea anunțul: „Relația mea…'

Citește și: Ce gest impresionant a făcut Cristina Pucean, în memoria tatălui său, după moartea acestuia: „Drum lin spre cer, te-ai luptat foarte mult'

Citește și: Irinel Columbeanu a fost scos din azil de Oana Cojocaru, fosta lui iubită cu 40 de ani mai mică. Unde au mers: „A fost foarte frumos, am depănat amintiri'


Citește și: Bianca Drăgușanu a răbufnit din cauza comentariilor legate de buzele ei: „De asta mi-am făcut 7 milioane de operații estetice, ca să arăt așa. O să îmi mai fac’

Cristina Pucean, atac subtil la adresa lui Bogdan de la Ploiești, la două săptămâni de la despărțire

Proaspăt despărțită de Bogdan de la Ploiești, Cristina Pucean spune că este fericită, dar a preferat să nu comenteze dedesubturile relației lor. În acest moment, dansatoarea de manele nu se poate considera o femeie împlinită, iar asta pentru că nu și-a întemeiat o familie.


„Fericită sunt, doar că împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie. Cred că asta își dorește fiecare femeie când trece de o anumită vârstă’, a spus artista pentru fanatik.ro.

Cu o atitudine rezervată, Cristina Pucean a lansat un atac subtil la adresa fostului ei iubit, Bogdan de la Ploiești, din care am putea deduce motivele despărțirii: „Cred că cel mai tare mă doare trădarea și minciuna. Asta pentru că eu dau totul pentru oamenii pe care îi iubesc’.


Totuși, în spirit de glumă, blondina recunoaște că există un alt lucru pe care nu i l-ar putea tolera partenerului: „Să mănânce dulciuri fără mine. Iubesc dulciurile’.

Cristina Pucean, despre căsătorie și copii

Cristina Pucean își dorește să ajungă în fața altarului, în ciuda decepțiilor în dragoste: „Orice femeie își dorește asta la momentul potrivit, îl aștept și eu pe al meu’.

Cât despre postura de mamă, tot ea a completat: „O nebună (n.r. râde)! Dacă aș face fetița, aș îmbrăca-o mereu în roz, ne-am certa pe farduri și chestii strălucitoare, dar totodată aș avea cea mai bună prietenă. Iar dacă ar fi băiețel, i-aș personaliza toate lucrurile și l-aș învăța tot ce este mai frumos. Într-un cuvânt cred ca aș fi o mamă bună. Iubesc foarte mult copiii!’.


Cristina Pucean suferă după pierderea tatălui ei

În luna august a anului trecut, celebra dansatoare și-a pierdut tatăl, moment care i-a provocat o suferință cumplită.

„Pierderea nu va fi niciodată ușoară pentru că se simte foarte mult lipsa lui. Aveam o relație foarte mișto! Spun asta deoarece nu eram tată-fiica, ci eram cei mai buni prieteni’, a spus ea pentru sursa citată anterior.


O altă dramă a trăit-o în 2019 când nepotul ei, Raym, a murit intoxicat cu fum, după un incediu izbucnit în locuința dansatoarei. Abia acum, la trei ani distanță, Cristina Pucean spune că se apropie de final cu lucrările de construcție: „Suntem aproape gata și asta mă bucură tare!’.

Sursa foto: Facebook