Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat și au plecat în Egipt. Cum s-au fotografiat în vacanță: „Noua mea iubită”

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat, la numai câteva săptămâni de la despărțire, și au plecat într-o vacanță în Egipt. Pe rețelele de socializare, cei doi au postat câteva fotografii împreună, care au stârnit reacții acide din partea fanilor. Unii i-au felicitat, iar alții i-au acuzat că folosesc separarea ca „strategie de marketing'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au anunțat despărțirea în urmă cu câteva săptămâni. Cunoscuta dansatoare dădea de înțeles, nu demult, că trădarea și minciuna le-ar fi destrămant relația. Amintim că, în 2020, cei doi s-au separat din cauza unui episod de infidelitate. Se pare că artistul și Cristina Pucean au mai dat o șansă relației lor, iar împăcarea o sărbătoresc printr-o escapadă romantică în Egipt.

296752751-585886063254712-259098970214427326-n296752751-585886063254712-259098970214427326-n

Citește și: Cristina Pucean, atac subtil la adresa lui Bogdan de la Ploiești, la două săptămâni de la despărțire: „Mă dor trădarea și minciuna'. Ce spune despre căsătorie și copii

Citește și: Cristina Pucean s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești. Cum a făcut dansatoarea anunțul: „Relația mea…”

Citește și: Cum arătau Mihaela și Mircea Geoană la începutul relației. Imagine rară cu cei doi, din tinerețe: „Eram la o petrecere, la scurt timp după ce ne cunoscusem. Eu eram studentă în anul întâi 1, iar el în anul 4…' / EXCLUSIV

Citește și: Kate Middleton își pregătește retragerea într-o casă secretă. Unde ar fi locul în care se va recupera soția Prințului William

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat

Pe rețelele de socializare, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au postat și câteva imagini din vacanță. Îmbrăcați în haine lejere, cei doi s-au afișat în ipostaze tandre, îmbrățișați, cu faimoasele piramide egiptene în decor. Cântărețul de manele a postat și un scurt mesaj în dreptul fotografiilor: „Noua mea iubită'.

Împăcarea lor a general un val de reacții în secțiunea de comentarii. Unii i-au felicitat, iar alții i-au acuzat că ascund o strategie de marketing: „Ne-am cam săturat de minciunile voastre', „Ne-am plictisit de același scenariu', „Nici voi nu știți ce să mai faceți pentru marketing, s-au săturat toți de voi', „Puteam să bag mâna în foc că e despățirea asta pentru vizualizări'.

Bogdan de la Ploiești: „Am avut probleme ca orice cuplu'

Cu câteva zile în urmă, acuzat că minte cu privire la despărțire, Bogdan de la Ploiești a spus că relația cu Cristina Pucean a fost afectată de câteva probleme.

„Ne-am despărțit când eram pe locul 1 în România și tot eu sunt de aproape o lună cu piesa ‘Guli guli’! De data asta chiar am avut probleme ca orice cuplu, iar Dumnezeu știe mai bine ce va urma', a spus Bogdan de la Ploiești.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au mai fost despărțiți

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au fost protagoniștii unei alte despărțiri, în 2022. Artistul a fost cel care a făcut anunțul atunci: „Vă salut, dragii mei! Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul din evenimentele unde voi cânta eu!'.

Artistul a postat, apoi, un mesaj care le-a dat de gândit fanilor: „Cine mi-a facut rau o sa plateasca mai devreme sau mai tarziu'.

Nu a durat mult până când Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au afișat din nou ca un cuplu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton