Reacția Cristinei Rancov, după ce soțul ei, Iulian Clonț, a vorbit la Insula Iubirii despre accidentul mortal: „Era el foarte tânăr. Nu cred că...”

.

Cristina Rancov și Iulian Clonț formează unul dintre cele cinci cupluri care au venit să-și testeze relația în cadrul emisiunii „Insula Iubirii', de la Antena 1. În urmă cu două ediții, concurentul de 51 de ani a făcut o confesiune neașteptată despre trecutul său, referitoare la un accident mortal pe care l-a provocat. Ulterior, soția lui a privit imaginile la bonfire, iar Radu Vâlcan i-a adresat mai multe întrebări referitoare la tragicul eveniment. Iată ce a susținut Cristina Rancov!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Iulian Clonț și Cristina Rancov sunt căsătoriți de 10 ani și sunt concurenți în emisiunea „Insula Iubirii’, difuzată la Antena 1. Între cei doi există o diferență de vârstă de 21 de ani, acesta fiind și unul dintre motivele care i-a determinat să se înscrie la reality show – să arate lumii ce relație frumoasă au, după cum a ținut să precizeze concurentul. În urmă cu două ediții, Iulian Clonț a vorbit despre momentul când a provocat un accident mortal și a îndoliat o familie. În urmă cu câțiva ani buni, concurentul s-a urcat la volan, deși nu poseda permis de conducere, provocând un accident rutier. Din nefericire, în urma impactului, o tânără aflată în autoturism și-a pierdut viața.


Citește și: „A murit o fată, iar eu eram fără permis…' Iulian Clonț de la Insula iubirii a provocat un accident mortal și a îndoliat o familie

Citește și: Imagini de la nunta cuplului Cristina Rancov – Iulian Clonț de la Insula Iubirii. Sunt căsătoriți de 10 ani: „La cererea publicului…'

Citește și: Cătălin Bordea suferă după divorț, dar este optimist: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă…'


Citește și: Cum arată Oana Lis în costum de baie, la 44 de ani: „Știți care este scretul acestui trup minunat?!'

Reacția Cristinei Rancov, după ce Iulian Clonț a vorbit la Insula Iubirii despre accidentul mortal

În ediția anterioară a emisiunii „Insula Iubirii’, concurentele au fost convocate la bonfire, iar Radu Vâlcan le-a arătat imagini cu partenerii lor, aflați pe cealaltă insulă. Cristina Rancov a văzut filmarea în care soțul ei, Iulian Clonț, a vorbit despre accidentul mortal în care a fost implicat în urmă cu 30 de ani. Cei doi nu formau un cuplu la acea vreme, iar prezentatorul show-ului i-a adresat mai multe întrebări referitoare la tragicul eveniment. Cristina Rancov a preferat să nu comenteze prea mult trecutul soțului ei, responsabil pentru decesul unei tinere.


„Nu cred că este nimic de spus. Nu cred că o să treacă niciodată peste un asemenea moment. Era el foarte tânăr. Evident că un asemenea eveniment marchează pe oricine. Viața nu este roz, este plină de greutăți și provocări. Ideea este cum reușim să trecem mai departe’, a declarat Cristina, la Insula Iubirii.


Iulian Clonț a condus fără permis și a provocat un accident mortal

În ediția cu numărul 8 a emisiunii de la Antena 1, Iulian Clonț a șocat telespectatorii și ceilalți participanți de la „Insula Iubirii’, după ce a povestit că a condus fără permis și a provocat un accident rutier, în urma căruia o tânăra și-a pierdut viața. Întâmplarea a avut loc în urmă cu 30 de ani, concurentul precizând că a fost rezultatul inconștienței din tinerețe.  

„E neplăcut ce voi povesti, adică nu cred că o să se simtă cineva foarte confortabil. Am condus și din păcate am făcut și accident. A murit o fată în acel accident, iar eu eram fără permis. S-a întâmplat acum foarte mulți ani. Dacă tot m-ați întrebat, eu v-am și răspuns. E un moment nefericit din viața mea‘, a povestit concurentul.


„Într-adevăr, acum vreo 30 de ani a fost un accident de mașină. Eu conduceam și o fată din mașină a decedat. Asta e tot. Mă va marca pe restul vieții, nu am ce să fac. Mi-o duc așa cum am fost eu, prostănac în perioada tinereții. Mi-am învățat lecția, mi-am ispășit-o și asta e. E un regret pe care o să îl am, e cel mai mare regret pe care o să-l am în viață. Cine vrea să înțeleagă va înțelege, cine nu…N-am ce face!‘, a completat apoi la testimonial.

Sursa foto: Facebook