Cristina Rotaru se apără, după ce a fost criticată că este prea atașată de soțul ei. De ce îi „trimitea” inimi pe insulă, când Andrei Rotaru se săruta cu ispita Diandra: „Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji...”

 Matei Bianca
.

Cristina Rotaru se apără prin intermediul rețelelor de socializare, după ce a fost criticată că este prea atașată de soțul ei. Concurenta de la Insula Iubirii a explicat de ce îi „trimitea' inimi pe insulă partenerului ei de viață, când Andrei Rotaru se săruta cu ispita Diandra. Iată ce le-a transmis Cristina Rotaru persoanelor care o urmăresc!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cristina și Andrei Rotaru au intrat imediat în atenția publicului atunci când au venit să participe la emisiunea Insula Iubirii. În prezent, multe persoane o critică pe concurentă pentru faptul că este mult prea atașată de soțul ei, iar ea a simțit acum nevoia să facă lumină în acest caz și să vorbească despre motivul pentru care îi „trimitea' inimi pe insulă, când acesta se săruta cu ispita Diandra.

cristina1cristina1

Citește și: Mama Cristinei Rotaru de la Insula Iubirii, atac împotriva ginerelui ei, Andrei Rotaru, după ce a ajuns în pat cu ispita Diandra: „Nu cumva ești expirat? Ea, soția ta, îți dă valoarea, fără ea ești nul'

Citește și: Cum se comporta Andrei Rotaru de la Insula Iubirii cu Cristina la începutul relației, în emisiunea Mireasă pentru fiul meu: 'Caută motiv din orice să se certe cu mine. Este agresiv verbal. Nu se merită…'. Concurenta nu avea cuvinte de laudă la adresa lui

Citește și: Îi mai ții minte pe Alexandra Diaconescu și Aurel Deacanu, concurenți la Insula iubirii, în sezonul 3? S-au despărțit, iar ea s-a căsătorit și a devenit mamă

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii și-a arătat părțile intime la TV. După ce a fost înșelată de Cornel, concurenta s-a răzbunat și a petrecut cu ispitele masculine

Cristina Rotaru se apără, după ce a fost criticată că este prea atașată de soțul ei

Prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, Cristina Rotaru a oferit explicații detaliate, după ce a fost criticată de public pentru că părea la Insula Iubirii prea atașată de soțul ei, Andrei Rotaru, chiar în momentul în care acesta era surprins sărutându-se cu ispita Diandra în cadrul emisiunii.

Concurenta de la Insula Iubirii a subliniat faptul că ceea ce publicul vede la televizor nu reflectă întotdeauna realitatea la momentul filmărilor.

„Vreau să menționez câteva aspecte! Eu i-am trimis inimioară lui Andrei după ce mi-a făcut cu mâna. Știu montajele pe care le vedeți voi! Când se pupau, eu nu eram acolo, nu asta vedeam eu, ci că jucau un joc cu ochelari și căști. Producția trage multe cadre până se ajunge la un rezultat final și apoi le montează, de aceea a durat 4 luni de la filmare până a intrat pe post emisiunea', a scris concurenta de la Insula Iubirii pe pagina sa personală de Instagram.

Concurenta de la Insula Iubirii, revoltată pe criticile publicului: „Nu sunt atât de lipsită de orgoliu!'

Cristina Rotaru a mai explicat că montajele emisiunii sunt realizate din multe cadre filmate pe parcursul a patru luni, procesul de editare influențând semnificativ percepția telespectatorilor.

Ea este revoltată pe criticile publicului și spune că știe să renunțe la o relație de iubire atunci când este cazul, însă la acel moment nu a văzut nimic deplasat și și-a dorit să aștepte să vadă cum decurg lucrurile în emisiune.

„Și toate testimonialele mele în legătură cu ce trăiam nu erau în concordanță cu imaginile atașate cu cei doi în paralel. Nu sunt atât de lipsită de orgoliu încât să nu știu să renunț. Asist și eu ca voi, ca telespectator la ce se difuzează. Dacă veți fi atenți veți vedea câte imagini și ce secvențe mi s-au prezentat mie, personal (pe tabletă doar bonfierele și odată la petrecerea full moon party). Fiți atenți la detalii în general. Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji în această privință. În rest, totul de ordin senzațional', a mai completat ea.

Andrei și Cristina Rotaru sunt împreună de 10 ani

Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii sunt împreună de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu', unde s-au și căsătorit ulterior, iar de atunci sunt nedespărțiți. Ei nu au copii împreună.

Atunci când au venit la Insula Iubirii, cei doi concurenți și-au promis că totul va fi bine pe parcursul desfășurării filmărilor, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și asta pentru că Andrei Rotaru a creat o conexiune cu ispita Diandra.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton