Cristina Șișcanu a împlinit 38 de ani. Ce surpriză i-a făcut Mădălin Ionescu: „Soțul mi-a adus...”

.

Cristina Șișcanu a împlinit 38 de ani. Joi, 3 noiembrie, prezentatoarea își sărbătorește ziua de naștere. Pe rețelele de socializare, acesta a postat un videoclip emoționant cu soțul ei, Mădălin Ionescu, care și-a dorit să fie primul care o felicită cu ocazia acestei zile speciale. Iată ce surpriză i-a făcut acesta la locul de muncă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


De mai bine de un deceniu, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai îndrăgie cupluri și showbiz. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când lucrau la Acces Direct, el în calitate de prezentator, iar ea în calitate de reporter special și PR al emisiunii. Cei doi s-au căsătorit în 2011, iar șase șase ani mai târziu Cristina Șișcanu a adus-o pe lume pe Petra, fiica celor doi. Aceștia îi cresc împreună și pe cei doi copii ai lui prezentatorului din căsnicia anterioară. Cu ocazia zilei de naștere a jurnalistei, Mădălin Ionescu i-a pregătit o surpriză specială.


Cristina Șișcanu a împlinit 38 de ani. După mai bine de 10 ani de căsnicie, se pare că cei doi au reușit să mențină flacăra aprinsă și nu încetează să se surprindă. De ziua de naștere a soției sale, Mădălin Ionescu a mers la locul de muncă al acesteia cu un buchet imens de flori.

Citește și: Cristina Șișcanu a atacat-o subtil pe fosta soție a lui Mădălin Ionescu:'De judecat ar fi mamele care dau naștere copiilor și…'


Citește și: Cristina Șișcanu, adevărul despre începutul relației cu Mădălin Ionescu.A fost acuzată că l-a despărțit de soție: „A fost un șoc'

Citește și: Bianca Drăgușanu nu a fost invitată la ziua de naștere a mamei lui Gabi Bădălău: „Nu există…'

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub se mută temporar în SUA:„Mă pregătesc să plec, dar…’


Cristina Șișcanu a împlinit 38 de ani

Joi, 3 noiembrie, Cristina Șișcanu își sărbătorește ziua de naștere. Se pare că Mădălin Ionescu a vrut să fie primul care o felicită, astfel încât a mers la locul ei de muncă cu un buchet imens de trandafiri albi. Momentul a fost loc cu puțin timp înainte de miezul nopții.

Impresionată de gestul soțului ei, prezentatoarea a postat un videoclip pe rețelele de socializare. Deși traversează amândoi o perioadă aglomerată, Mădălin Ionescu și-a dorit ca soția sa să se simtă specială și apreciată într-o astfel de zi.


„Soțul mi-a adus deja flori, că mâine e ziua mea și aici, la muncă, mi-a adus florile astea, mi-a făcut o surpriză superbă’, a susținu Cristina Șișcanu în videoclipul publicat pe Instagram.


Cei doi au sărbătorit 11 ani de căsătorie

În luna iunie, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit 11 ani de la momentul în care au devenit soț și soție. Așa cum obișnuiesc, aceștia au postat mai multe fotografii și imagini emoționante pe rețelele de socializare.

Cei doi au sărbătorit la un restaurant din București, iar declarațiile de dragoste au curs pe conturile lor Instagram: „Unsprezece ani de la nuntă… Mi-a făcut soțul o declarație pe care o puteți urmări în stories’.


„Ti amo! Ti amero per sempre! La mulți ani, i-a răspuns în comentarii Mădălin Ionescu soției sale.

„Deci am greșit! Nu sunt 12 ani, sunt 11 ani de la nuntă! Avem 12 ani de când suntem împreună, m-a corectat Mădălin!’, a completat Cristina Șișcanu râzând.