Cristina Șișcanu, acuzată de fani, pe Internet, că își controlează soțul: „Că tu ești sclavul meu, că tu execuți tot ce spun eu, că eu sunt...”. Reacția lui Mădălin Ionescu

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 12 ani și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi nu ezită să-și expună viața de cuplu în mediul online, acolo unde au parte de multă susținere, dar și de critici. Prezentatoarea TV a fost acuzată de internauți că își controlează soțul și „profită' de bunătatea lui, așa că s-a apărat printr-un videoclip, în care apărea alături de Mădălin Ionescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt împreună de peste un deceniu și au împreună o fiică, pe Petra. Din mariajul cu Mihaela Coşerariu, încheiat în 2011, prezentatorul TV mai are doi copii, pe Filip și Ștefania. Cei doi soți sunt destul de activi în mediul online și își expun într-un mod cât se poate de natural căsnicia, abordare care a atras atât complimente, cât și critici din partea internauților. Mulți au fost de părere că Mădălin Ionescu este dominat de Cristina Șișcanu, iar valul de repoșuri i-a determinat să explice care este, de fapt, situația în căsnicia lor.

ma10ma10

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit pe social-media la adresa celor care i-au criticat fetița de șase ani: „Nu v-a cerut nimeni părerea cum să îmi educ eu copiii”

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, anunț surprinzător după 12 ani de căsnicie: „Nu dormim împreună. Nu știu cât va ține…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj acid pentru o fană, pe Internet: „Ești de râsul ploii. Degeaba mergi la biserică…”. Ce a scos-o din sărite

Citește și: Actorul Ion Roxin a murit, la 85 de ani. UNITER: „Condoleanțe familiei. Slujba de înmormântare va avea loc…'

Cristina Șișcanu, acuzată de internauți că își controlează soțul

Acuzată că își controlează soțul, Cristina Șișcanu a publicat un videoclip prin care a explicat cum decurg lucrurile în căsnicia lor. Prezentatoarea TV și Mădălin Ionescu au spus că nu există un joc de putere în relația lor, astfel că deciziile le iau împreună și se susțin necondiționat.

Cristina Șișcanu: „Baby, spune și tu adevărul că nu mă simt confortabil. Că tu ești sclavul meu, că tu execuți tot ce spun eu, că eu sunt regina, eu sunt cea care dau ordine ș.a. Spune și tu adevărul, ce viață duc eu…'

Mădălin Ionescu: „Eram la eveniment, prezentam și în timp ce Cristina stătea cuminte într-un colț, au venit tot felul de doamne și domnișoare care și-au făcut poze cu mine'.

Cristina Șișcanu: „Dar nu numai că făceau poze cu tine, te luau în brațe, te pupau'.

Mădălin Ionescu: „Cristina a fost foarte înțelegătoare și nici nu mi-a zis nimic, nu mi-a reproșat'.

Cristina Șișcanu: „Dacă la începutul relației mi se părea mie că eu am ultimul cuvânt de spus, de foarte mult timp nu mai e așa. Știi de când s-au schimbat lucrurile? De când s-a născut Petra'.

„Nu suntem genul de cuplu în care unul comandă și celălalt se supune'

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au mai explicat că internauții i-au perceput greșit și că nu se pune problema de supunere în căsnicia lor.

„Eu nu cred că există șef în casa asta. Noi nu suntem genul de cuplu în care unul comandă și celălalt se supune. Amândoi avem personalități puternice. Mie nu îmi place să mă cert. Eu sunt reflexia ta, dar nu cred că se pune problema de supunere, percepția asta e eronată.

Nu vreau să fiu dur, dar doi oameni care se iubesc și care transmit asta, vor fi mereu judecați de cei nefericiți. Un bărbat care îi este loial unei femei, va fi mereu privit ca un pămpălău și o femeie care îi este loială unui bărbat, va fi întotdeauna privită ca o șmecherică, care sigur are ea ceva de ascuns', au mai completat cei doi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton