Cristina Șișcanu, goală la -10 grade! Fotografia care a lăsat Internetul mască

 Oana Popoiag
.

Aflată într-o vacanță la Poiana Brașov împreună cu Mădălin Ionescu și fiica lor, Petra, Cristina Șișcanu a uitat că este luna lui Gerar și a adoptat o vestimentație cel puțin inedită la -10 grade Celsius: costum de baie. Iată cum a apărut vedeta pe terasa hotelului două zile la rând!

Dacă majoritatea vedetelor optează în această perioadă pentru vacanțe în destinații însorite, Cristina Șișcanu a optat pentru munte. Împreună cu soțul ei, Mădălin Ionescu, și fiica lor, Petra, a ales să se relaxeze șapte zile la zăpadă, la Brașov. Frigul nu o sperie deloc pe Cristina, se pare, din moment ce zilele acestea a publicat pe pagina de Instagram ceea ce pare a fi un nou tabiet de dimineață. Bruneta și-a luat costumul de baie și a ieșit pe terasa camerei de hotel înfruntând un frig năprasnic. Ce-i drept, pare că vedeta, mamă a unei fetițe de aproape doi ani, a mers la sală în ultima vreme, vestimentația sumară lăsând la vedere un corp tonifiat.

Cristina Șișcanu

Așa a apărut Cristina pe terasă la munte

Cum a slăbit Cristina Șișcanu 25 de kilograme

Cristina a declarat pentru VIVA! la finalul lui 2018 cum a reușit să slăbească 25 de kilograme după naștere: 'Am trei tipuri de mic dejun, de masă de prânz şi trei tipuri de cine pe care le tot consum în diferite zile. La prânz pot să consum peşte la grătar cu o salată, sau carne de vită, pui, curcan la grătar cu legume. Sau o ciorbiţă, o supă cremă. Acestea sunt variantele de prânz. Dimineaţa mănânc un ou fiert, un avocado, un pic de ton, am voie şi două felii de pâine'.

Cristina Șișcanu

Cristina a ieșit în costum de baie pe balconul camerei de hotel două zile la rând

Vedeta Are în același timp norocul de a avea alături un bărbat care, indiferent de numărul kilogramelor ei, îi face complimente tot timpul. 'Mădălin spune foarte multe lucruri frumoase despre mine. Îmi spune că sunt frumoasă, pentru el sunt cea mai frumoasă femeie din lume. Asta îmi tot spune de opt ani, de când suntem împreună. Asta când vine vorba de aspectul fizic. Legat de partea interioară…spune că sunt un om foarte bun și dăruiesc foarte mult', a  povestit Cristina într-un interviu pentru viva.ro.

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și:

Cleopatra Stratan suferă din dragoste. Cântăreaţa spune „Adio' în cel mai nou clip al său

Dana Războiu despre relația cu Bogdan Enoiu: 'Uneori mi se pare că sunt exagerat de tandră și de sensibilă'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton