Cristina Șișcanu, în lacrimi după moartea tatălui ei: „Pierderea lui e foarte greu de dus. Nu pot să fac față durerii...”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Șișcanu, în lacrimi după moartea tatălui ei. Cristina Șișcanu și-a pierdut tatăl în urmă cu câteva zile, pe fondul unor probleme de sănătate grave, pe care acesta le avea de mai bine de un an. Prezentatoarea TV a făcut anunțul pe rețelele de socializare și apoi a dispărut din mediul online până acum, când a revenit în atenția fanilor cu mai multe detalii despre părintele ei. Iată ce probleme de sănătate avea, dar și ce amintiri a povestit printre lacrimi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Din nefericire, tatăl Cristinei Șișcanu a murit vineri, pe data de 8 martie. Soția prezentatorului TV Mădălin Ionescu a făcut anunțul tragic în mediul online, unde a postat un scurt mesaj de rămas bun pentru părintele său. Alături a postat și o fotografie cu el, din copilăria ei, exprimându-și durerea cumplită pe care o simte. Totuși, abia acum a vorbit deschis despre tatăl ei!

cristina-siscanu-si-madalin-ionescu-anuntul-la-care-nimeni-nu-se-astepta-dupa-12-ani-de-casnicie-aveam-gandul-asta-de-vreun-an-1280×720-2cristina-siscanu-si-madalin-ionescu-anuntul-la-care-nimeni-nu-se-astepta-dupa-12-ani-de-casnicie-aveam-gandul-asta-de-vreun-an-1280×720-2

Citește și: „Nu l-am luat pentru bani. El este un bărbat frumos, nu avea nevoie…'. Ce a atras-o pe Cristina Șișcanu la soțul ei, Mădălin Ionescu, când au început relația

Citește și: Cristina Șiscanu, mărturisire cu ochii în lacrimi: „Dacă voi credeți că viața mea este de divă și de răsfăț continuu, vă înșelați. Probabil iar sunt în prag de burnout”

Citește și: Momente neașteptate la Premiile Oscar 2024. John Cena a apărut complet dezbrăcat pe scenă, iar actriței Emma Stone i s-a rupt rochia: „Ar trebui să vă fie rușine!”

Citește și: Irinel Columbeanu vrea s-o recucerească pe fosta lui iubită, Oana Cojocaru, mai tânără cu 40 de ani: „M-a vizitat la azil. Am încercat să ne împăcăm…'

Cristina Șișcanu, în lacrimi după moartea tatălui ei

Cristina Șișcanu este profund îndurerată după moartea tatălui ei, astfel că deși se abținea să nu plângă în fața fanilor, lacrimile și-au făcut imediat apariția pe fața ei. Vedeta a vrut să lămurească o serie de aspecte despre pierderea părintelui ei, însă înainte de toate, a precizat că-i este foarte greu fără el. Nu a acceptat să stea acasă, ci a ales să meargă la muncă, tocmai pentru a nu rămâne singură și a suferit încontinuu după el.

„Voiam să vă spun că tata a fost un om extraordinar de bun, fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor. Pierderea lui e foarte greu de dus. Dacă nu-mi ocup mintea cu lucruri de făcut nu pot să fac față durerii. Când rămân singură cu mine, dacă sunt singură în mașină, durerea e mare.M-au întrebat cei de la televiziune dacă vreau să stau acasă și să nu vin la muncă și m-am gândit că nu pot să fac asta, fiindcă e foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic. Încep să mă adâncesc în durerea pe care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu.„, a povestit Cristina Șișcanu pe pagina ei de Facebook.

Ce amintiri are Cristina Șișcanu cu regretatul ei tată

În timp ce își povestea durerea în fața tuturor celor care o urmăresc, tocmai pentru a se descărca, Cristina Șișcanu și-a adus aminte de lucrurile frumoase pe care tatăl ei le făcea pentru ea, mai ales în copilărie. De asemenea, a spus și cum obișnuia să o strige tot timpul, dar și că-i seamănă foarte mult din punct de vedere fizic, cât și când vine vorba despre sensibilitate.

„Amintirile mele cu el din copilărie și cele mai recente sunt vii. În copilărie nu cred că a existat o zi să nu vină de la muncă cu ceva bun pentru mine (…). Știam că dacă caut prin buzunare găsesc ceva bun pentru mine. Era una dintre formele lui de a-mi arăta că mă iubește. Îmi spunea mereu „Cristinuța„. E părintele căruia îi semăn fizic și de la el am moștenit sensibilitatea. Era un om foarte sensibil.„, a mai spus Cristina Șișcanu.

Ce probleme de sănătate avea tatăl Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu le-a explicat fanilor săi că tatăl ei a fost la un pas să moară în urmă cu un an, însă datorită unei doctorițe a reușit să mai trăiască până zilele trecute, când s-a stins din viață. A avut mai multe probleme de sănătate, însă cele mai grave erau cele cu inima, care i-au și adus sfârșitul.

„Tot ce pot să vă spune este că el avea mai multe suferințe fizice, legate de ceea ce i-a adus sfârșitul. A fost cumplit acum un an de zile când mama m-a sunat noaptea și mi-a spus că respiră foarte greu și cei de la salvare mi-au spus că nu poate să fie transportat fiindcă ăși pierde viața. Acum un am crezut că-l pierdem. O doamnă tânără a zis că-și asumă riscul să-l transporte la spital și a fost un an bine, însă calitatea vieții lui s-a deteriorat foarte tare. Avea niște probleme cu inima, și multe alte probleme, însă cele mai grave erau cele cu inima. (…)

Cristina Șișcanu a explicat, printre lacrimi, că-i este foarte greu fără tatăl ei, însă cu toate acestea, știe că lui îi este mai bine în Ceruri, fiindcă a scăpat de suferința fizică pe care o avea din cauza problemelor de sănătate.

E foarte greu, foarte greu. Trebuie să mă țin tare și să-mi văd de treburile mele ca să pot să depășesc această situație. E foarte greu să mă adaptez. Pentru el e bine acolo că a scăpat de suferința aceasta fizică. Mă liniștește gândul că este cu tatăl lui Mădălin și ei s-au înțeles foarte bine.„, a concluzionat Cristina Șișcanu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton