Cristina Șișcanu îi plânge de milă soției lui Buhnici: "Practic, el este cu ea doar pentru că are acel corp de „minoră”, o altă prostie pe care a emis-o"

 Dumba Gabriela
.

Cristina Șicanu a reacționat și ea public după jignirile lui George Buhnici la adresa femeilor și a atras atenția că vloggerul și-a umilit și propria soție. Soția lui Mădălin Ionescu a analizat vorbele lui Buhnici din alt unghi și le-a interpretat ca pe un soi de avertisment pentru soția lui, ca nu care cumva să se îngrașe. Cristina Șișcanu nu consideră că Buhnici i-a făcut un compliment soției sale prin acel „corp de minoră”, ba dimpotrivă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zilele acestea, George Buhnici este cel mai criticat om din România, declarațiile sale legate de celulita și vergeturile femeilor care merg la mare fiind aspru taxate de opinia publică. Cristina Șișcanu a reacționat și ea imediat și printre vorbele sexiste și discriminatorii ale lui George Buhnici, vedeta a sesizat o altă latură a declarațiilor.

buhnici-george-facebookfoto-12buhnici-george-facebookfoto-12

Ce spune Cristina Șișcanu despre declarațiile lui Buhnici legate de soția sa

Cristina Șișcanu este de acord că sănătatea primează, însă asta, spune ea, nu ține numai de mersul la sala de sport sau de lipsa celulitei și a vergeturilor, lucru subliniat de Buhnici. Printre altele, soția lui Mădălin Ionescu atrage atenția și asupra celor declarate de fosta vedetă Pro TV despre soția sa, despre care a spus că arată ca o minoră.

Cristina Șișcanu spune că umilința asupra partenerei a venit în momentul în care vloggerul a spus motivul pentru care el merge la mare.

'Evident, că fiecare dintre noi trebuie să aibă grijă de sănătate, dar echilibrul în toate este binevenit. Săracul, el s-a lansat într-un subiect care nu este foarte bine stăpânit de el. Celulita și vergeturile nu sunt neapărat legate de mersul la sală sau de kilograme.

Ceea ce vreau să spun este că eu am sesizat în discursul lui Buhnici lucruri mai grave decât atât. Practic, și-a umilit soția atunci când a spus că el se duce la mare că vrea să vadă piele și vrea piele fără vergeturi și fără celulită și, evident, că se uită după țâțe și după buci.', a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Răzvan Popescu de la ZU intervine în scandalul momentului, generat de George Buhnici:'Unde erați când Oana Roman era batjocorită zilnic? Oana Lis a fost terfelită…'

Citește și: Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie.A postat o fotografie în semn de revoltă față de afirmațiile lui Buhnici: „Să se oripileze’

Citește și: Cum arată Lorena, soția lui Buhnici, în costum de baie.Vloggerul a spus despre ea că are siluetă de minoră

Cristina Șișcanu îi plânge de milă soției lui Buhnici

Ca o concluzie, Cristina Șișcanu a interpretat vorbele lui Buhnici drept o atenționare și pentru soția lui, în sensul că dacă ar lua kilograme în plus ar putea să o părăsească.

Sărmana femeie, soția lui, dacă cumva se întâmplă să pună niște kilograme în plus, ce pot să mă gândesc eu care i-am citit lui declarațiile, că se desparte de ea sau ce?

Mi se pare absolut aberant! Practic, el este cu ea doar pentru că are acel corp de „minoră', o altă prostie pe care a emis-o. Și nici nu mi se pare că i-a făcut un compliment, ci dimpotrivă', a mai adăugat soția lui Mădălin Ionescu.

Analizând cele spuse public de George, Cristina Șișcanu nu poate trece peste declarațiile acestuia, fie că era sau nu, după cum a lăsat el să se înțeleagă, sub influența băuturilor alcoolice.

'Faptul că ar fi fost băut când ar fi făcut aceste declarații… nu știu dacă poate fi asta o circumstanță atenuantă, probabil, știți cum se spune, atunci spui adevărul sau ceea ce gândești, când bei un pahar', a concluzionat vedeta.

Ce spune psihologul despre afirmațiile lui Buhnici

„Cum să spui că ar trebui să fim într-un fel, perfecți, din plastic? Naștem noi femeile, avem multe trauma pentru că grăsimile, vergeturile nu sunt numai de la naștere.

Înseamnă momente când ai suferit, momente când te-ai aruncat în mâncare, momente când te-ai aruncat în alcool, poate chiar din cauză că ai fost umilit, jignit, crescut într-un anumit fel în care ești plin de răni.

Fiecare rid, fiecare vergetură, fiecare kilogram în plus îți arată o umilință, un viol, îți arată o traumă fizică, poate ai fost bătută', a spus Cerasela Rogen, pentru  Fanatik.

„Orice om care critică ceva sau care judecă, este important să înțelegem asta, nu este bine cu el. Nu există om în armonie, aliniat, fără traumă… fericit, îndrăgostit sau calm, sau bine care judecă și observă lucruri neplăcute la ceilalți.

Dacă eu critic ceva, fac asta deoarece există ceva în mine. Am dependențe care nu îmi plac, am lucruri fizice care nu îmi plac, am comportamente la mine pe care le judec.(…) Este o problemă la nivel de subconștient nerezolvată.

Adică, a avut niște traume în care artificialul și felul în care arătăm au fost întotdeauna o problemă undeva în familia lui și erau importante aparențele. Dar mi se pare foarte misogin, deși nu îmi place cuvântul, din punctul de vedere a unui bărbat să spui că arată ca o minoră, că trebuie să nu ne arătăm vergeturile. Este undeva unde mama lui sau tatăl lui au creat niște complexe ',  a adăugat ea.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton