Cristina Șișcanu recunoaște că îi verifică telefonul lui Mădălin Ionescu: „Mă uit pe mesaje, nu mă ascund”. Vedeta a răbufnit când fanii i-au spus că e dependentă de soțul ei

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Șișcanu a recunoscut că îi verifică telefonul lui Mădălin Ionescu, deși se consideră o soție relaxată și nu trăiește cu teama că i-ar putea fi trădată încrederea. Prezentatoarea TV susține că relația lor se bazează pe principii sănătoase și nu l-a bănuit vreodată de infidelitate, dar, totuși, îi mai caută uneori prin telefon. Mulți au criticat-o, mai apoi, că își sufocă soțul și că ar fi dependentă financiar de acesta, motiv pentru care a răbufnit public.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună o fiică, pe Petra. Cei doi soți sunt transparenți când vine vorba de căsnicia lor și nu s-au ferit nici să facă dezvăluiri din intimitate. Sinceritatea prezentatoarei TV a mers până în punctul în care a recunoscut că-i verifică telefonul lui Mădălin Ionescu, de câteva ori pe an, dar nu pentru că l-ar bănui de infidelitate, ci pur și simplu.

ssssss

Citește și: Cristina Șișcanu, uimită de salariul cerut de o menajeră pentru a o angaja: „Vine cu aspiratorul ei special, cu toți detergenții. Oameni buni, ați înnebunit?'

Citește și: Cristina Șișcanu s-a certat cu menajera și a făcut-o să demisioneze. Cu ce pagubă s-a ales: „Credea că o să îi cer bani. A început țipe la mine și…'

Citește și: Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a scăpat de închisoare: „Acțiunea civilă a fost dusă în derizoriu”. Familia copilei va face apel după ce a primit trei ani de închisoare cu suspendare

Citește și: Cum arată soția lui Florin Piersic acum. Anna Török, apariție rară la ziua de naștere a marelui actor, petrecere la care a participat și Gheorghe Turda: „Trei programe i-am cântat' / EXCLUSIV

Cristina Șișcanu recunoaște că îi verifică telefonul lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu se consideră o soție relaxată, dar recunoaște că îi verifică telefonul soțului ei, Mădălin Ionescu. Sinceritatea ei a atras critici din partea celor care o urmăresc, pentru ca mai apoi să posteze alt videoclip, în care a explicat că nu trăiește cu frica de a fi părăsită și nu suferă de gelozie.

„Eu sunt o soție relaxată, nu stau ca pe ace, nu sunt stresată, știu foarte bine ce relație avem, simt că e totul în regulă, că există conexiunea aceea puternică, nu este absolut nicio problemă, însă totuși din când în când mai fac o cercetare mică, cam de 5 ori pe an. Fac o verificare în telefonul lui, una naturală, mă mai uit așa, pe mesaje, pe rețelele de socializare, la mesajele private nu prea pot, pentru că-s foarte multe, mai fac așa o analiză, să văd eu ce se întâmplă acolo. Apoi, iar las timpul să treacă și când îmi amintesc eu, iar mai fac o verificare. Eu recunosc, nu mă ascund, pe mine mă interesează. Nu sunt obsedată, chiar dacă unele doamne îmi spun că îl sufoc', a spus ea într-un videoclip .

Apoi a revenit cu o completare: „Nu mai pot cu mentalități de genul acesta și, de fapt, femeile care scriu genul acesta de mesaje nu își dau seama că este despre ele, nu despre mine. Am făcut acel video în care am recunoscut că de câteva ori pe an îi verific telefonul lui Mădălin. Așa preventiv, să vedem că situația corespunde cu intuiția mea și despre tot ce știu despre relația noastră. Era o discuție funny, între mine și voi.

Însă unele femei au putut să nască câteva idei. „Ți-e frică, ți-e frică să nu te părăsească că rămâi săracă.' Măi, femeilor, voi ce impresie aveți, că eu muncesc pe nasturi? Credeți că am ajuns la 40 de ani să depind financiar de iubitul meu, de soțul meu? Asta înseamnă că voi așa gândiți în viețile voastre și că voi țineți cont de partea asta financiară? Trist, pentru voi, nu pentru mine'.

Cristian Șișcanu, acuzată că e dependentă financiar de Mădălin Ionescu

Ulterior, Cristina Șișcanu a mai adresat problema dependenței financiare de partener. Prezentatoarea TV a spus că nu depinde de banii lui Mădălin Ionescu și că ambii contribuie în mod egal la bugetul familiei.

„Niciodată, dar niciodată, nimeni nu trebuie să fie dependent financiar de nimeni, de mama, de tata, de soră, frate, nici de soț. Nu există așa ceva. Și nu e doar de părăsit. Doamne ferește se întâmplă o nenorocire, tu ce faci? Dacă tu depinzi în totalitate financiar de persoana respectivă, iar ea nu mai are bani sau se întâmplă, Doamne ferește, ceva. Eu sunt egală cu aportul lui Mădălin, calm. La noi relația e bazată strict pe afecțiune și foarte multe lucruri din zona asta, nu din sfera financiară. Mă interesează ca partenerul meu să fie muncitor, nu leneș, dar asta e altă poveste. Dar asta nu înseamnă că dacă, Doamne ferește, nu mai suntem împreună rămân săracă', a mai povestit Cristina Șișcanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton