Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu s-au împăcat, după conflictul de la „Bravo, ai stil!”: „S-a lăsat cu multe lacrimi”

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu s-au împăcat, după conflictul de la „Bravo, ai stil!'. În urmă cu zece ani, Mădălin Ionescu a făcut câteva declarații care nu au fost pe placul creatorului de modă. Ulterior, în conflictul celor doi a fost implicată și soția prezentatorului, punctul culminant atingându-se în timpul emisiunii „Bravo, ai stil', acolo unde Cristina Șișcanu a fost concurentă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din anul 2020, când s-au încheiat filmările pentru emisiunea „Bravo, ai stil!', Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu nu și-au vorbit. Recent, creatorul de modă și fosta concurentă s-au revăzut chiar în cadrul podcastului pe care îl moderează Cristina Șișcanu, dând de înțeles că au revenit la sentimente mai bune. Pe contul său de Instagram, soția lui Mădălin Ionescu a postat mai multe imagini cu creatorul de modă, însoțite de o descriere sugestivă.

sis-1sis-1

Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu s-au împăcat, după conflictul de la „Bravo, ai stil!'. Deși nu și-au vorbit în ultimii ani, cei doi au hotărât să îngroape securea războiului. Anunțul împăcării a fost făcut chiar de către soția lui Mădălin Ionescu, pe rețelele de socializare.

Citește și: Cristina Șișcanu, provocare pentru Cătălin Botezatu, după ce s-au certat de mai multe ori:„Îl aștept să ne reglăm conturile'

Citește și: Cristina Șișcanu, acuzații grave la adresa lui Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, la Bravo, ai stil!:”Ați stat în spatele ținutelor…”

Citește și: Irina Rimes și iubitul ei francez, David Goldcher, au fost împreună la o nuntă.Cum s-au fotografiat împreună

Citește și: De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia Eram pentru două luni:”Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească”

Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu s-au împăcat, după conflictul de la „Bravo, ai stil!'

În urmă cu puțin timp, Cătălin Botezatu făcea o serie de declarații controversate la adresa Cristinei Șișcanu. Ulterior, cei doi s-au revăzut în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!', acolo unde ea era concurentă, iar el jurat.

Pe parcursul edițiilor, telespectatorii au observat tensiunea dintre cei doi, având în vedere replicile acide pe care și le-au adresat. Mai mult decât atât, în finala emisiunii, soția lui Mădălin Ionescu l-a acuzat pe creatorul de modă că a primit foloase materiale sau de altă natură de la Andreea Tonciu pe parcursul sezonului.

Se pare că cei doi au reușit să îngrope securea războiului, lucru anunțat chiar de Cristina Șișcanu pe Instagram: „Nu ne-am vorbit doi ani. Marea Împăcare, în curând, în exclusivitate, la „După faptă și răspplată'. Dacă credeați că știți totul despre Cătălin Botezatu, vă înșelați! Și eu credeam. Dezvăluirile pe care mi le-a făcut m-au lăsat mască… atât pot să vă spun: s-a ,lăsat cu muuulte lacrimi. P.S. nu ne-am înțeles să ne îmbrăcăm în costume în dungi, a fost o coincicdență'.

Ce afirmații a făcut Cătălin Botezatu la adresa soției lui Mădălin Ionescu

După conflictul pe care l-a avut cu Mădălin Ionescu, Cătălin Botezatu a făcut câteva declarații și la adresa soției prezentatorului.

„Fără supărare, dar genul meu sunt blondele cu picioare lungi, sâni mari, care să emane ceva. Șișcanu este o femeie drăguță, mă bucur că ea și cu Mădălin sunt fericiți. Din păcate, Mădălin nu va avea curaj s-o lase cu mine o noapte', spunea atunci Cătălin Botezatu.

În cadrul emisiunii de modă, Cristina Șișcanu s-a referit la aceste afirmații: „Deși Croitorașul cel Viteaz a spus că am piciorul gros (există vreun etalon în lumea asta pentru un picior de om?), pentru că el este obișnuit cu manechinele (sau manechinii), eu vă prezint cu încredere ținuta mea'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton