Cristina Șișcanu, taxată de fani că postează momente fericite din familie la scurt timp de la moartea tatălui său: „Mă ceartă pe mine. Tot dau din gură. Este inadmisibil...”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Șișcanu, taxată de fani că postează momente fericite din familie la scurt timp de la moartea tatălui său. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva zile, vedeta a trecut printr-o pierdere uriașă. I-a murit tatăl și traversează și acum cu greu această perioadă, însă cei care o urmăresc în mediul online au cu totul și cu totul o altă părere. Iată ce reacție furibundă a avut soția lui Mădălin Ionescu după ce fanii au criticat-o dur!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu a anunțat moartea tatălui ei la momentul respectiv, iar apoi și-a lăsat conturile de socializare pe mâna unor apropiați, tocmai fiindcă trebuia să aibă în continuare conținut, dată fiind meseria de creator de conținut. Mulți nu au înțeles însă acest aspect și au criticat-o pentru momentele fericite din familia ei care au fost postate de-a lungul zilelor de când a murit tatăl ei.

cristina-siscanu-moarte-tata_07104900-768×1366-2cristina-siscanu-moarte-tata_07104900-768×1366-2

Citește și: „A fost o atmosferă foarte grea și apăsătoare. Am plâns…'. Cum le-a explicat Cristina Șișcanu copiilor, Petra și Filip, că tatăl ei a murit

Citește și: Cristina Șișcanu, în lacrimi după moartea tatălui ei: „Pierderea lui e foarte greu de dus. Nu pot să fac față durerii…'

Citește și: Ce crede Elena Merișoreanu despre Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, și relația lor: „El este un băiat foarte stilat, dar ea e schimbătoare. Este foarte pretențioasă și sunt sigură că…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Andreea, fiica lui Nick de la N&D, la 16 ani: „Nu se poate să fi crescut așa de repede”. Cum se înțelege artistul cu iubitul adolescentei

Cristina Șișcanu, reacție acidă după valul de critici primit la scurt timp de la moartea tatălui său

Cristina Șișcanu a trecut cu vederea o parte din comentariile răutăcioase primite, însă nu s-a mai putut abține când a văzut cât de mult este criticată de către fani. Se pare că aceștia nu au înțeles meseria ei și sunt de părere că această suferință se trăiește în liniște, fără a împărtăși totul cu persoana din afara familiei sau cercului apropiat.

Soția lui Mădălin Ionescu a clarificat lucrurile și a spus pe larg de ce a făcut aceste lucruri. Ba mai mult decât atât, a avut o reacție acidă la adresa unor dintre cei care o urmăresc și o critică constant.

„Stau câteodată și mă gândesc dacă vouă nu e vă este frică de ceea ce faceți. Dacă vouă, celor care deveniți atât de… nu vreau să folosesc cuvântul ‘rele, dar din păcate nu găsesc un cuvânt care să ilustreze mai bine această trăsătură a caracterului vostru. Vorbesc cu cele care tot dau din gură aici, în comentarii, și voi deveni și mai vehementă după acest eveniment tragic din familia noastră.

Că de ce faci postări, că de ce pui postări cu momente de veselie din trecut, când tatăl tău a murit? În primul rând, aici sunt două aspecte. Persoanele care scriu astfel de comentarii și mă ceartă pe mine. De fapt trei aspecte. Unu: sunt rele, așa cum am spus, în viețile lor au făcut lucruri groaznice și se comportă urât cu cei dragi, pentru că nu poți să vii pe pagina unui om și să îl cerți, să te bagi și să faci tu legea în familia lui. Așa ceva este inadmisibil.

Doi: sunt primitive, nu înțeleg esența trăirilor absolut deloc, sunt genul de persoane care dacă pierd pe cineva drag poartă doliu și se văicăresc, iar acasă îl înjură pe cel care a plecat și își amintesc lucrurile rele pe care consideră ele că le-au fost făcute de cel care a murit. Acasă nu au nicio treabă și când ies în lume stau și se văicăresc că au pierdut o persoană dragă. Acesta este tipul de femeie care tot mă ceartă pe mine aici. Și mai e încă o chestie, să îmi spuneți mie cum trebuie să mă comport? Care este treaba voastră să mă trageți pe mine la răspundere și să-mi spuneți cum să trăiesc eu această perioadă?, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele ei de socializare.

Cristina Șișcanu: „Pentru mine Facebook-ul nu este o distracție. Face parte din meseria mea„

Cristina Șișcanu a ținut să precizeze că este afectată enorm de mult de moartea tatălui ei, chiar dacă de cele mai multe ori postează momente fericite din familia ei. Totuși, nu putem omite nici faptul că a apărut plângând după înmormântarea părintelui. Chiar și așa, în ambele variante, fanii nu se pot abține de la comentarii negative.

„Dacă ați avea măcar 5% din sufletul meu, ați fi oameni, înțelegeți ce vă spun? Și nu spun lucrurile astea cu aroganță, dar m-am săturat. Și nu e o chestie de atac, că mai văd eu: ‘Ție nu îți convin criticile. Ce critici? Cine sunteți voi să mă criticați pe mine?

V-aș spune acum niște lucruri. Ce știți voi despre sufletul meu? Oamenii inteligenți, cei care îmi scriu și care mă încurajează să trec peste această perioadă, și chiar îmi dau idei cum să fac, cum să fac mai multe activități, să mă țin ocupată, oamenii care înțeleg că această pagină de Facebook, care este urmărită de atâția oameni, e o comunitate imensă aici, această pagină nu poate fi pusă pe pauză, nu există așa ceva. Am avut-o recent invitată pe Narcisa Suciu în emisiunea și mi-a spus, când a murit tatăl ei ea a cântat. Și nu știu câți artiști au trecut prin așa ceva, cu părinții morți în capelă, iar ei trebuiau să își onoreze contractele.

Voi parcă nu înțelegeți. Pentru mine Facebook-ul nu este o distracție, pentru mine pagina este un lucru foarte serios, care face parte din meseria mea, sau este conexă meseriei mele. Sunt un creator de conținut, un influencer, sunt jurnalist. Aceste lucruri reprezintă meseria mea. Voi când ați pierdut pe cineva drag v-a dat liber vreo 2-3 luni de la serviciu? Asta mă întreb. Și oricum natura meseriei este diferită.„, a continuat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a recunoscut că blochează mulți hateri zilnic

În încheiere, după ce a spus clar că nu permite nimănui să-i spună cum să trăiască această perioadă grea din viața ei sau ce să posteze pe conturile ei de socializare, Cristina Șișcanu a dezvăluit faptul că zilnic blochează numeroase persoane care o critică. Bineînțeles, face acest lucru tocmai pentru a nu se mai confrunta cu astfel de momente care, după cum se poate observa, o afectează.

Voi noi vă gândiți, vouă nu vă este frică de legile Universului? De Dumnezeu? Eu asta mă întreb, cum să scrii lucruri de genul ăsta? Am intuit că se va întâmpla asta, v-am ignorat o perioadă. Știți câte block-uri dau eu pe zi? Zeci', a încheiat Cristina Șișcanu mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton